SaFiS Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Το δικό μας, πριν το μετατρέψει ο πατέρας μου σε ενεργειακό / λέβητα (ιδιοκατασκευή), είχε και έχει ευθεία καμινάδα η οποία βγαίνει αρκετά πάνω από την σκεπή. Από κάτω έπαιρνε αέρα με αεραγωγό στον τοίχο. Φτιαγμένο από παλιό μαστόρι - τζακά. Ποτέ δεν κάπνισε, ούτε σε άναμμα, ούτε σε ψησίματα που κάναμε μέσα στο σπίτι... 1
andreaspA Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, dkomna είπε Οκ, θα ξαναρχίσω το ψάξιμο με τζακάδες, μέχρι να βρω κάποιον να μου γεμίζει το μάτι, μπας και βγάλω άκρη με τα πολλά. Τώρα θα έχω και το ενεργειακό στο μυαλό μου, με πείσατε 😀 Με τα ενεργειακα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα. Ειναι ευκολο να τραβηξουν. Η ποιοτητα δεν ξερω πως ειναι. Αν βρεις καποιον της προκοπης, ενημερωσε.
dkomna Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, SaFiS είπε Το δικό μας, πριν το μετατρέψει ο πατέρας μου σε ενεργειακό / λέβητα (ιδιοκατασκευή), είχε και έχει ευθεία καμινάδα η οποία βγαίνει αρκετά πάνω από την σκεπή. Από κάτω έπαιρνε αέρα με αεραγωγό στον τοίχο. Φτιαγμένο από παλιό μαστόρι - τζακά. Ποτέ δεν κάπνισε, ούτε σε άναμμα, ούτε σε ψησίματα που κάναμε μέσα στο σπίτι... Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες ευθεία. Εννοείς ότι βγαίνει κατακόρυφα ευθεία προς τα πάνω, ή ότι έχει και οριζόντιο τμήμα;
SaFiS Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 3 minutes ago, dkomna said: Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες ευθεία. Εννοείς ότι βγαίνει κατακόρυφα ευθεία προς τα πάνω, ή ότι έχει και οριζόντιο τμήμα; Ακριβώς, βγαίνει κατακόρυφα... 1
Polo_boy Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Σε ποια περιοχή είναι το σπίτι ; Μονοκατοικία ή σε όροφο ; Η καμινάδα είναι στη νότια ή βόρεια πλευρά ; Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2023 από Polo_boy
dkomna Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Χαλάνδρι, διπλοκατοικία, το τζάκι είναι στο ισόγειο, στη βόρεια πλευρά.
Polo_boy Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Καλημέρα Άρα έχει μέτρα να μπορεί να "αναπνεύσει" και όπως ειπώθηκε να μπει μικρός αεραγωγός σωστό είναι αυτό , γίνεται εύκολα γιατί είσαι ισογειο. Το ότι είναι στη βόρεια πλευρά θα βοηθήσει πολύ στο να μην καπνίζει.
Dantε Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Και εγω πηγα σε σπιτι με απλο τζακι και μονο μπελαδες ειναι ,ειναι η αληθεια. Το οτι ζεσταινει, ζεσταινει. Αλλα μου καπνιζει αν δεν εχω ανοιχτο παραθυρο (και εχει και αεραγωγο να φερνει αερα) και καμποσες φορες εχει χρειαστει να ανοιγω παραθυρα να φυγει η καπνα κτλ. Γενικα πιο πολυ μπελας ειναι αν δε γινει καλη δουλεια ειδικα. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2023 από Dantε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα