Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 hours ago, kgkaudi said:

Άστον. Κινδυνολογία, μπας και γίνει μετά Χριστόν προφήτης. 
Στο μεταξύ, όλα πάνε να γίνουν συνδρομή, αλλά εμείς εκεί.
Θέλω να το αγοράσω. 
Και ας κάποια στιγμή τραβήξει κάποιος την πρίζα από το σέρβερ και καπούτ. 
Βλέπε Google Stadia.

Δεν είναι το ίδιο. Δεν αγοράζεις τα games συγκεκριμένα, όπως πχ στο steam. 

Είναι άλλο μοντέλο. Εγώ όσα παιχνίδια θέλω όντως να μείνουν σε έμενα, τα αγοράζω σε physical copy. Τα υπόλοιπα που θέλω απλά να τα παίξω, τα παίζω μέσω συνδρομής.

Τώρα όσοι αγοράζουν digital , ναι υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο που λες, αλλά δεν πιστεύω καμία εταιρεία να είναι τόσο ηλίθια ώστε να κόψει την πρόσβαση σε αγορασμενα digital παιχνίδια, γιατί πολύ απλά κανένας δεν θα ξανά-σγορασει από το store της. Άλλο να κόψει τη δυνατότητα να αγοράζεις καινούρια. Αυτό οκ.

Δημοσ.
2 hours ago, filip123go said:

Δεν είναι το ίδιο. Δεν αγοράζεις τα games συγκεκριμένα, όπως πχ στο steam. 

Είναι άλλο μοντέλο. Εγώ όσα παιχνίδια θέλω όντως να μείνουν σε έμενα, τα αγοράζω σε physical copy. Τα υπόλοιπα που θέλω απλά να τα παίξω, τα παίζω μέσω συνδρομής.

Τώρα όσοι αγοράζουν digital , ναι υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο που λες, αλλά δεν πιστεύω καμία εταιρεία να είναι τόσο ηλίθια ώστε να κόψει την πρόσβαση σε αγορασμενα digital παιχνίδια, γιατί πολύ απλά κανένας δεν θα ξανά-σγορασει από το store της. Άλλο να κόψει τη δυνατότητα να αγοράζεις καινούρια. Αυτό οκ.

Ουσιαστικά οι κονσόλες θέλουν αυτό που κάνουν ήδη τα PC, όχι σιντιέρα, όλα από το στορ τους, και γενικά κεντρικό σύστημα. 
Σε όλες τις περιπτώσεις, τι έχεις το DVD, τι δεν το έχεις, αν δεν έχεις ίντερνετ, ή αν το PS Plus/Xbox Store πέσει, θα μείνεις να σκρολάρεις στο Instagram στο κινητό. Γιατί να παίξεις χλωμό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 hours ago, k_dinos said:

δλδ οι τίτλοι του gold για το xbox one που ήδη έχουν εξαργυρωθεί, χάνονται αν δεν υπάρχουν στη λίστα με τα 19??

https://xbox.fandom.com/wiki/List_of_Games_with_Gold

Οχι.τα κρατάς.

Επεξ/σία από Ashvill
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καιρός ήταν το Gold ήταν καλό για κάποια εποχή,τώρα έχει ξεπεραστεί εδω και χρόνια απο την MS με το Gamepass,έτσι και αλλιώς ολα τα παιχνίδια απο στούντιο που έχει αποκτήσει (πόσο μάλλον τώρα που έχει περάσει η ιστορία με την αγορά των τεράστιων στούντιο) παραμένουν για πάντα στο Pass.

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...