stratos979 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 γνωρίζει κάποιος αν έχει ανοίξει για αιτήσεις; λέει ότι είναι για συνταξιούχους του πρώην ΟΑΕΕ, μπορεί να κάνει και το ΙΚΑ; ευχαριστώ
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Η εφαρμογή ειχε ανοιξει προ 1-2 μηνες, δεν νομιζω να υπαρχει κάποια αλλη εφαρμογη.
SabotazNic Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Η εφαρμογή ειχε ανοιξει προ 1-2 μηνες, δεν νομιζω να υπαρχει κάποια αλλη εφαρμογη. Πριν ηταν για εργαζομενους και καποιες αλλες κατηγοριες. 6 ώρες πριν, stratos979 είπε γνωρίζει κάποιος αν έχει ανοίξει για αιτήσεις; λέει ότι είναι για συνταξιούχους του πρώην ΟΑΕΕ, μπορεί να κάνει και το ΙΚΑ; ευχαριστώ Οχι, αφορα εφκα/πρωην ΟΑΕΕ Μπηκα να κανω για τον πατερα μου, τραγικο που μαλλον θελει αυτην την εισφορα του παρ. 5του άρθρ. 69 του ν. 3863/2010. Κανενας δεν τον ενημερωσε και μαλλον δεν την δινει (φανταζομαι οτι πρεπει καπως να δηλωσει οτι θελει να δινει αυτο το 12ευρω/ετος για να ειναι δικαιουχος) Γνωριζει κανεις αν θα ανοιξει για ΕΕ? 1
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 16 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Πριν ηταν για εργαζομενους και καποιες αλλες κατηγοριες. Οχι δεν ηταν για εργαζόμενους εκανα εγω και για συνταξιούχο
SabotazNic Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 7 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Οχι δεν ηταν για εργαζόμενους εκανα εγω και για συνταξιούχο Μήπως τον δήλωσες ως παροχο (αν μπορεί να μπει ως πάροχος). Αν το googlαρεις, θα δεις ότι ξεκίνησε προχθές μέχρι αύριο Επιβεβαίωσε το πάντως
SabotazNic Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 18 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Τι πάροχο ρε παιδια δεν ειμαι ξενοδόχος https://www.e-forologia.gr/cms/viewContents.aspx?id=229645 Αύριο, Σάββατο 15.07.2023 και ώρα 10:00, ξεκινά η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) που απευθύνεται αποκλειστικά σε συνταξιούχους ελεύθερους επαγγελματίες (τ. ΟΑΕΕ). Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων λήγει την Τρίτη 18.07.2023 και ώρα 23:59.
stratos979 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 παιδιά είχα δοκιμάσει να κάνω αίτηση την προηγούμενη φορά μέσω ΔΥΠΑ, έκανα εγγραφή και την ξεκίνησα αλλά δεν με άφηνε να συνεχίσω, γιατί η συνταξιούχος θεία δεν ανήκε σε καμία από τις κατηγορίες που ήταν δικαιούχοι, στη μόνη που ανήκε ήταν εκεί που έλεγε "χήρα" κάπου είχα διαβάσει, ότι πέρυσι για το 2022 είχε ανοίξει εφαρμογή για τους συνταξιούχους ΙΚΑ τον Αύγουστο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα