Ntinaras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 5 ώρες πριν, slaughter είπε καλά κανείς δεν θα πάρει για να βλέπει στην native ανάλυση. Τόσο τα windows όσο και το MacOS κάνουν scale .. το αποτέλεσμα όμως είναι πιο crisp και καθαρό.. αυτό είναι που θες.. Εγώ πήρα ένα Macbook pro M1 14ρι και μπορώ να πω οτι έχω πάθει πλάκα με την οθόνη του. Ότι καλύτερο έχω δει σε οθόνη. Πολύ καθαρή, φωτεινή, σουπερ μαύρα κλπ. Το κακό είναι οτι μετά βλέπεις τις άλλες που έχεις (και ειδικά τις 1080) και ξενερώνεις. αλλο το scale αλλο η native αναλυση Παντα εχεις τις οθονες σε native αναλυση.
slaughter Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 30 minutes ago, Ntinaras said: αλλο το scale αλλο η native αναλυση Παντα εχεις τις οθονες σε native αναλυση. σωστά απλά αυτό που βλέπεις είναι scaled σε "μικρότερη" για να μην βγάζεις τα μάτια σου.
CyanBlue Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Να και κάτι Samsung που δε λέγεται Galaxy 😀. Το press kit λέει κάπου για... πρωτοποριακό σχεδιασμό? Ίσως ότι η βάση κουμπώνει στην κορυφή και γίνεται ραφάκι? Κάτι τέλος πάντων... παραείναι... ίδια. 😀
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα