Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Μπορεις να εχεις παροχη ρευματος εκει ?

Εγω θα πηγαινα σε υβριδικο 

Αφού κάνει λίγα χιλιόμετρα γιατί να φορτωθεί υβριδικό; Τα υβριδικά αξίζουν το κόστος τους και τους συμβιβασμούς σε οδηγική συμπεριφορά για τον κόσμο που κάνει πολλά χιλιόμετρα σε αστικό περιβάλλον ώστε να εχει όφελος απο τα καύσιμα...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, chrisdvr είπε

Ξέρω δύο σημεία στη γειτονιά, αλλά για άλλες περιοχές δεν έχω ιδέα.

άρα δεν έχεις πάρκινγκ με δυνατότητα φόρτισης παρόλο που αναφέρεις ανοιχτό γκαράζ (έτσι κατάλαβα)

επομένως ξεχνάς ηλεκτρικό

καινούργιο / Αθήνα / ταξίδια και πόλη / 1 άτομο / λίγα χιλιόμετρα, γιατί δεν πάω στη δουλειά με αυτοκίνητο / ανοιχτό γκαράζ

άρα βενζίνη και όχι πετρέλαιο / lpg / cng ,

Θέλω κάτι αξιόπιστο, που να μην χαλάει και να μην βγάζει προβλήματα.

τα ποιο διαδεδομένα προβλήματα είναι με τα vag στο dsg, δλδ αυτόματο

(και PSA πετρέλαιο στην αντλία adblue)

κατα τα άλλα πάρε όποιο σου αρέσει εμφανισιακά

σημασία μόνο δώσε στο είναι mild hybrid (τα περισσότερα είναι) ωστε στη μπανανία να θεωρείται υβριδικό και να μην έχεις θέμα με δακτύλιο αν είναι αρκετοί οι ρύποι

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σε αυτό το budget που ψάχνεις υπάρχουν αρκετές επιλογές σε καινούργια,αλλά και ελαφρώς μεταχειρισμένα με λίγες χιλιάδες χιλιόμετρα και μεγάλη έκπτωση σε σχέση με την τιμή καινούργιου.

Αυτό μπορεί να σου δόσει την δυνατότητα να πας σε μια κατηγορία πέραν των 30.000 όπως SUV που κοστίζουν παραπάνω καινούργια, η ενός συμβατικού ΙΧ full extra,μιας και είπες ότι κοιτάς και το 208 και το C3.

Δημοσ.

Στα υβριδικά μετά από κάποια χρόνια (συνήθως 8-10) πρέπει να αλλαχθεί η μπαταρία που έχει ένα μεγάλο κόστος.

Δημοσ.
45 minutes ago, Weiss said:

Στα υβριδικά μετά από κάποια χρόνια (συνήθως 8-10) πρέπει να αλλαχθεί η μπαταρία που έχει ένα μεγάλο κόστος.

Το παραπάνω δεν έχει καμία απολύτως βάση. Η μπαταρία στα υβριδικά δεν είναι κάτι αναλώσιμο που πρέπει να αλλαχτεί στα Χ χιλιόμετρα ή στα Χ χρόνια, άσε που σε κάποιες περιπτώσεις η εργοστασιακή της εγγύηση είναι μεγαλύτερη από τα 8-10 έτη που αναφέρεις.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Το παραπάνω δεν έχει καμία απολύτως βάση. Η μπαταρία στα υβριδικά δεν είναι κάτι αναλώσιμο που πρέπει να αλλαχτεί στα Χ χιλιόμετρα ή στα Χ χρόνια, άσε που σε κάποιες περιπτώσεις η εργοστασιακή της εγγύηση είναι μεγαλύτερη από τα 8-10 έτη που αναφέρεις.

Ποια εταιρεία δίνει εργοστασιακή εγγύηση για μπαταρία μεγαλύτερη από 10 χρόνια? 

Δημοσ.
5 minutes ago, Weiss said:

Αυτή που πουλάει και τα περισσότερα υβριδικά.

"Ακόμα, όλα τα Υβριδικά μας μοντέλα, συνοδεύονται από Δωρεάν Επέκταση Εγγύησης Υβριδικής Μπαταρίας έως τα 11 χρόνια."

https://www.toyota.gr/buy-and-offers/offers/hybrid-promo

Δημοσ.

Δεν χαλάει δεν βγάζει προβλήματα κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τίποτα. Μηχάνημα είναι.

Οδηγική εμπειρία; 

Οικογένεια;

Χλμ το χρόνο;

Μέγεθος;

Το Yaris Hybrid τι σου λέει;

Δημοσ.
56 minutes ago, Weiss said:

Καλά και εγγύηση στα αυτοκίνητα δίνουν απο 2-6 χρόνια. Δε σημαίνει οτι στα 2 χρόνια το πετάς το αυτοκίνητο.
Τοσα υβριδικά Τογιοτα 8++ χρόνων κυκλοφορούν μια χαρά. Η υβριδική τεχνολογιά ειναι ήδη αρκετά χρόνια στο δρόμο.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 24/7/2023 στις 1:47 ΜΜ, liakinen είπε

Δεν χαλάει δεν βγάζει προβλήματα κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τίποτα. Μηχάνημα είναι.

Οδηγική εμπειρία; 

Οικογένεια;

Χλμ το χρόνο;

Μέγεθος;

Το Yaris Hybrid τι σου λέει;

Έχω δίπλωμα από τα 19 (τώρα είμαι 35), αλλά δεν έχω οδηγήσει καθολου ως τώρα, γιατί φοβόμουν. Άρα, είμαι νέος οδηγός με μηδενική εμπειρία. Ξεκίνησα πάλι να κάνω κάποια μαθήματα σε σχολή και μετά με τη μητέρα μου. Δεν θα κάνω πολλά χιλιόμετρα, γιατί στη δουλειά δεν θα πηγαίνω με αυτοκίνητο. Ως προς το μέγεθος, θα ήθελα να είναι κάπως συμμαζεμένο. Θα το κοιτάξω το Yaris, ευχαριστώ. 

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...