chrisdvr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Χαίρετε, Ενδιαφέρομαι να αγοράσω αυτοκίνητο. Το budget μου είναι max. 30.000 ευρώ. Τι θα μου προτείνατε; Ενδιαφέρομαι και για ηλεκτρικά, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι καλή ιδέα. Ευχαριστώ πολύ!
vamvakoolas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 17 minutes ago, chrisdvr said: Χαίρετε, Ενδιαφέρομαι να αγοράσω αυτοκίνητο. Το budget μου είναι max. 30.000 ευρώ. Τι θα μου προτείνατε; Ενδιαφέρομαι και για ηλεκτρικά, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι καλή ιδέα. Ευχαριστώ πολύ! καινουργιο; μετχ; περιοχη; το θες για ταξιδια; για κεντρο πολης; ποσα ατομα θα μεταφερονται; ποσα χλμ/ετος; εχεις κλειστο γκαραζ;
chrisdvr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε καινουργιο; μετχ; περιοχη; το θες για ταξιδια; για κεντρο πολης; ποσα ατομα θα μεταφερονται; ποσα χλμ/ετος; εχεις κλειστο γκαραζ; καινούργιο / Αθήνα / ταξίδια και πόλη / 1 άτομο / λίγα χιλιόμετρα, γιατί δεν πάω στη δουλειά με αυτοκίνητο / ανοιχτό γκαράζ
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 27 λεπτά πριν, chrisdvr είπε καινούργιο / Αθήνα / ταξίδια και πόλη / 1 άτομο / λίγα χιλιόμετρα, γιατί δεν πάω στη δουλειά με αυτοκίνητο / ανοιχτό γκαράζ Μπορεις να εχεις παροχη ρευματος εκει ? Εγω θα πηγαινα σε υβριδικο
chrisdvr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Μπορεις να εχεις παροχη ρευματος εκει ? Εγω θα πηγαινα σε υβριδικο Ξέρω δύο σημεία στη γειτονιά, αλλά για άλλες περιοχές δεν έχω ιδέα. Το υβριδικό τι είναι ακριβώς και τι πλεονεκτήματα έχει; Ευχαριστώ! 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Μπορεις να εχεις παροχη ρευματος εκει ? Εγω θα πηγαινα σε υβριδικο
chrisdvr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, turbat0s είπε Η ηλικία σου? 35
turbat0s Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Η αγορά έχει πολλές επιλογές. Τι αμάξι έχεις τώρα? Ποια αυτοκίνητα σου αρέσουν?
chrisdvr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δεν είχα μέχρι τώρα αυτοκίνητο. Μου αρέσουν αυτά που έχουν bold design, όπως το Peugeot 208 και το Citroen C3, ας πούμε (τα καινούργια μοντέλα). Θέλω κάτι αξιόπιστο, που να μην χαλάει και να μην βγάζει προβλήματα. Ευχαριστώ!
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, chrisdvr είπε Ξέρω δύο σημεία στη γειτονιά, αλλά για άλλες περιοχές δεν έχω ιδέα. Το υβριδικό τι είναι ακριβώς και τι πλεονεκτήματα έχει; Ευχαριστώ! Πολυ χονδρικα ... Υβριδικο κινηται με μπαταρια με πολυ μικρη καταναλωση βενζινης Αθορυβο και κατα κανονα με αυτοματο κιβωτιο Η μπαταρια φορτιζει κατα την κινηση απο μονη της Μηδενικα τελη και ελευθερα στον δακτυλιο Δοκιμασμενη τεχνολογια ειδικα στα Ιαπωνικα Κοιτα Honda και Toyota Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2023 από Γιάννης Platano
Ribopaido Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Αν πας σε υβριδικό toyota εχει πεσει η αναμονη στους 6-8 μήνες να ξερεις. Εγω θα το παραγγείλω τώρα ελπίζω να παρω την έγκριση μονο χαχα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) https://www.car.gr/classifieds/cars/?pg=1&price-from=27500&price-to=30000®istration-from=2023 213 επιλογές,διάφορες μάρκες,διάλεξε και πάρε. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2023 από jmmys
gbras Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Σε ηλεκτρικο παντως για το πολυ 30κ ευρω πας για αυτοκινητο πολης. Με 5 χιλιαρικα παραππανω ομως πας σε κατι εντελως αλλο επιπεδο..
vamvakoolas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 2 hours ago, chrisdvr said: Χαίρετε, Ενδιαφέρομαι να αγοράσω αυτοκίνητο. Το budget μου είναι max. 30.000 ευρώ. Τι θα μου προτείνατε; Ενδιαφέρομαι και για ηλεκτρικά, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι καλή ιδέα. Ευχαριστώ πολύ! αν δεν εχεις χωρο/μερος να φορτιζεις το ηλεκτρικο σου οχημα ειτε στην εργασια ειτε σε καποιο γκαραζ απλως το ξεχνας. Θα σου ελεγα οτι στο Δημο Αθηναιων εχει καποια σημεια φορτισης αλλα παιζουν κλασσικα καφροι με συμβατικα ιχ που παρκαρουν εκει. Πηγαινε σε υδριβικο οπως γραφτηκε αλλα κοιτα την αυτονομια (μεχρι ποια αποσταση καλυπτει χωρις φορτιση) αν εχεις σκοπο να πηγαινεις εκατονταδες χλμ για ταξιδια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα