Προς το περιεχόμενο

AM3+ Stock mounting bracket

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, αγόρασα μια καινούρια ψύκτρα Pure Rock Slim 2 της Be Quiet!. Θα μπει σε ένα παλιό σύστημα με άθλιο κουτί multirama 15ετιας, μητρική Gigabyte GA-78LMT-S2 με επεξεργαστή AMD FX-6300. Δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθώ να βελτιώσω τις θερμοκρασιες αυτου του συστηματος, οποτε εχω ηδη μια εξαιρετικα low profile ψυκτρα απο Raijintek μέσα.

Το θέμα μου ειναι οτι μιας και ειχα βαλει την συγκεκριμενη ψυκτρα πολλά χρόνια πριν και γενικά ο επεξεργαστης ζουσε και αυτός αλλού, δεν εχω το stock mounting bracket της amd που χρειαζεται αυτη η ψυκτρα για να εγκατασταθει.

Βρηκα ευκολα το bracket απο aliexpress αλλα θα παρει τουλαχιστον μηνα να ερθει και ψαχνω αλλη λυση απο τοπικα καταστηματα. Βρίσκομαι στην επαρχία. Μου ζητηθηκε απο ενα τεχνικο να του δωσω τις διαστασεις του bracket μηπως βρεθει κατι παρομοιο. Αλλά δεν τις βρισκω πουθενα. Αν ξερει καποιος που μπορω να βρω ενα τετοιο bracket σε λογικη τιμή στην Ελλαδα ή μπορει να μου δωσει τις διαστασεις του θα βοηθουσε πολύ.

Δημοσ.

Καλησπέρα δές αυτό εδώ πρέπει να είναι συμβατό απο Ελλάδα

Πάντως και απο το Aliexpress να το πάρεις, αν βάλεις πάνω απο 1 είδος στο καλάθι απο διαφορετικούς πωλητές και επιλέξεις τρόπους αποστολής Aliexpress Standard Shipping η Saver Shipping τότε σου κάνει combine, παιρνεί 10ψήφιο και σου έρχεται με ACS. Δέν ειναι απόλυτο πάντα οτι θα πάρει 10ψήφιο αλλά έχει πολλές πιθανότητες.

Μια οθόνη για κινητό που παρήγγειλα και κάτι άλλα μου ήρθαν σε 11 ημέρες δεν κάνω πλάκα, χρόνοι ρεκόρ!

Barrow Cpu Water Block Backplane Mounting Backplate For Amd Am3 Platform  Ltbb-2a - Fluid Diy Cooling & Accessories - AliExpress

Αυτές πρέπει να είναι οι διαστάσεις που θέλεις για το socket

Δημοσ.

Δυστυχώς κάτι που για κάποιους παίρνει το δρόμο του προς ανακύκλωση ("πεθαμένες" μητρικές ΑΜ3/ΑΜ3+) αλλού πωλείται ακριβά! (12.90€).

Το μόνο καλό είναι πως αυτό το bracket παραμένει ίδιο για μητρικές AM2/AM3/AM3+, οπότε αν βρεις κάποια θα είσαι εντάξει. Στις ΑΜ4 έχουν αλλάξει οι διαστάσεις (είναι όμως ίδιο σχέδιο) και δεν σου ταιριάζουν.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TopCLR είπε

Δυστυχώς κάτι που για κάποιους παίρνει το δρόμο του προς ανακύκλωση ("πεθαμένες" μητρικές ΑΜ3/ΑΜ3+) αλλού πωλείται ακριβά! (12.90€).

Το μόνο καλό είναι πως αυτό το bracket παραμένει ίδιο για μητρικές AM2/AM3/AM3+, οπότε αν βρεις κάποια θα είσαι εντάξει. Στις ΑΜ4 έχουν αλλάξει οι διαστάσεις (είναι όμως ίδιο σχέδιο) και δεν σου ταιριάζουν.

Αυτό βρήκα και εγώ απο Ελλάδα αλλα ρε γαμωτο να δωσω τοσα πολλα λεφτα για κάτι που στην κυριολεξια ειναι 3 κομματια πλαστικό με τρελαινει λιγακι. 'Οπως τα λες είναι. Χρησιμη και η πληροφορια για τις διαφορες με am4 δεν το γνωριζα.

5 λεπτά πριν, omokas είπε

Καλησπέρα δές αυτό εδώ πρέπει να είναι συμβατό απο Ελλάδα

Πάντως και απο το Aliexpress να το πάρεις, αν βάλεις πάνω απο 1 είδος στο καλάθι απο διαφορετικούς πωλητές και επιλέξεις τρόπους αποστολής Aliexpress Standard Shipping η Saver Shipping τότε σου κάνει combine, παιρνεί 10ψήφιο και σου έρχεται με ACS. Δέν ειναι απόλυτο πάντα οτι θα πάρει 10ψήφιο αλλά έχει πολλές πιθανότητες.

Μια οθόνη για κινητό που παρήγγειλα και κάτι άλλα μου ήρθαν σε 11 ημέρες δεν κάνω πλάκα, χρόνοι ρεκόρ!

Barrow Cpu Water Block Backplane Mounting Backplate For Amd Am3 Platform  Ltbb-2a - Fluid Diy Cooling & Accessories - AliExpress

Αυτές πρέπει να είναι οι διαστάσεις που θέλεις για το socket

Η αλήθεια ειναι πως και εγώ είχα κάποιες καλες εμπειρίες απο aliexpress που ηρθαν πολυ πιο γρηγορα απο οτι περιμενα. Αλλα ταυτοχρονα εχω παραγγειλει αλλα που εκαναν 1+ μηνα. Σε ευχαριστώ πολυ για τις διαστασεις. Αν δεν βρεθει κατι εδω κοντα, αναγκαστικα παμε σε aliexpress

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...