mechpanos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 39 λεπτά πριν, Ducatista είπε Φαντάζομαι ότι θα ήταν καλύτερα να του τα χαρίσεις και να μην ξανακάνεις ποτε το ίδιο λάθος πάρα για 500-1000 να πληρώσεις ακόμη 1000 για τα δικαστικά Καμιά φορά είναι και το "γαμώτο"...Αν τα χαρίσεις, τον επιβραβεύεις και έχει να λέει στο καφενείο "του έφαγα 1000 και δεν μου έκανε και τίποτα"...
Ducatista Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, mechpanos είπε Καμιά φορά είναι και το "γαμώτο"...Αν τα χαρίσεις, τον επιβραβεύεις και έχει να λέει στο καφενείο "του έφαγα 1000 και δεν μου έκανε και τίποτα"... Εγω μαζί σας είμαι παιδιά αλλά να πούμε ότι υπάρχει περίπτωση και ειναι μεγάλη να χάσεις αλλά τόσα η και παραπάνω οπότε αν ειναι μονο για το πόσο πρπεει να το σκεφτει κάποιος 2 3 φορές πριν προχωρησει 1
mechpanos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, Ducatista είπε Εγω μαζί σας είμαι παιδιά αλλά να πούμε ότι υπάρχει περίπτωση και ειναι μεγάλη να χάσεις αλλά τόσα η και παραπάνω οπότε αν ειναι μονο για το πόσο πρπεει να το σκεφτει κάποιος 2 3 φορές πριν προχωρησει Σωστός. Σε κάθε περίπτωση θα έλεγα ήδη να ρωτήσει δικηγόρο για να τον συμβουλέψει και να συντάξει αυτός το συμφωνητικό με τρόπο που θα εξυπηρετούσε τυχόν μελλοντική διεκδίκηση πχ να αναφέρονται συμφωνίες, ημερομηνίες, τι αφορούσε η συμφωνία κλπ, αρμοδιότητα δικαστηρίων -> έχει χαθεί υπόθεση οφειλής επειδή ο πωλητής οδήγησε τον πελάτη στα τοπικά δικαστήρια της εταιρείας, και ο πελάτης είπε "μα εγώ έκανα τηλεφωνικά την παραγγελία, άρα η συμφωνία έγινε στην ΕΔΡΑ ΜΟΥ όπου είναι και αρμοδιότητα των τοπικών δικαστηρίων" - το τιμολόγιο δεν έγραφε επάνω, "αρμόδια για κάθε διαφορά είναι τα δικαστήρια έδρας του πωλητή" όπως συνηθίζεται!!! και το δικαστήριο το δέχτηκε!!! 1 1
Ducatista Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, mechpanos είπε Σωστός. Σε κάθε περίπτωση θα έλεγα ήδη να ρωτήσει δικηγόρο για να τον συμβουλέψει και να συντάξει αυτός το συμφωνητικό με τρόπο που θα εξυπηρετούσε τυχόν μελλοντική διεκδίκηση πχ να αναφέρονται συμφωνίες, ημερομηνίες, τι αφορούσε η συμφωνία κλπ, αρμοδιότητα δικαστηρίων -> έχει χαθεί υπόθεση οφειλής επειδή ο πωλητής οδήγησε τον πελάτη στα τοπικά δικαστήρια της εταιρείας, και ο πελάτης είπε "μα εγώ έκανα τηλεφωνικά την παραγγελία, άρα η συμφωνία έγινε στην ΕΔΡΑ ΜΟΥ όπου είναι και αρμοδιότητα των τοπικών δικαστηρίων" - το τιμολόγιο δεν έγραφε επάνω, "αρμόδια για κάθε διαφορά είναι τα δικαστήρια έδρας του πωλητή" όπως συνηθίζεται!!! και το δικαστήριο το δέχτηκε!!! Αυτά διαβάζω και λεω ου μπλέξεις...!
alexkour15 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Στις 17/7/2023 στις 2:24 ΜΜ, MariosX είπε Καλησπέρα Μου έγινε ένα επεισόδιο πρόσφατα με ένα γνωστό όπου συμφωνήσαμε για μία δουλειά όπου έγιναν κάποιες στραβές και του ζήτησα τα χρήματα μου πίσω. Μου είπε ο συγκεκριμένος πως επειδή δεν μπορεί να δώσει τα χρήματα τώρα άμεσα, να πάμε σε αστυνομικό τμήμα όπου θα υπογράψει σε υπεύθυνη δήλωση με το γνήσιο της υπογραφής ότι μου χρωστάει αυτά τα χρήματα και τα εξοφλήσει την ΤΑΔΕ ημερομηνία. Επειδή τον συγκεκριμένο δεν τον εμπιστευομαι και μαλλόν για λαμογιά πάει όλο το σκηνικό, ισχύει κάτι τέτοιο που είπε ή τσάμπα θα χάσω τον χρόνο μου. Γιατί και δικαστικός να τον πάω αργότερα, τα έξοδα δικηγόρου και των δικαστηρίων θα καταλήξουν σε περισσότερη χασούρα από τα χρήματα που θα πάρω πίσω. Πολύ απλά με μια σύμβαση αναγνώρισης χρέους. Σε περίπτωση που δεν πληρωσει μετα, ζητάς την έκδοση διαταγής πληρωμής με βάση αυτό το έγγραφο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις