andreaspA Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Γιατι δεν σου κοβει μια επιταγη για την ημερομηνια που σου υποσχεται οτι θα στα δωσει ? 1 1
Ducatista Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Αν είναι καρώ από 1000 δεν νομίζω να αξίζει να τρέχεις.. η περίμενε να στα δώσει η αν έχει κάτι που θες να γίνει σαν ανταλλαγή αν φοβάσαι ότι δεν θα τα πάρεις ποτε
nikos2004dj Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 απο αντιστοιχη περιπτωση που ειχα δεν ειναι βεβαιο οτι θα τα παρεις ηταν η απαντηση του δικηγορου.. και εγω ειχα χαρτι και επειδη το ποσο ηταν μικρο (900€ ) δε συμφερε να παω δικαστικα και δεν ηταν και βεβαιο οτι θα τα παρω..
Titanik Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Υπάρχει δυνατότητα δανεισμού μέσω ιδιωτών με χαρτόσημο 3.6% Ένα παράδειγμα https://www.insurancemarket.gr/odigos-xrimatos/daneia/daneio-metaksy-idiwtwn-syggenwn#:~:text=Το δάνειο μεταξύ ιδιωτών μπορεί,δεν μπορεί να είναι καταχρηστικό. 7 minutes ago, Ducatista said: Αν είναι καρώ από 1000 δεν νομίζω να αξίζει να τρέχεις.. η περίμενε να στα δώσει η αν έχει κάτι που θες να γίνει σαν ανταλλαγή αν φοβάσαι ότι δεν θα τα πάρεις ποτε Δεν υπάρχει δεν αξίζει να τρέχεις, εκεί πατάνε οι απατεώνες Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2023 από Titanik 2
Ducatista Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Titanik είπε Υπάρχει δυνατότητα δανεισμού μέσω ιδιωτών με χαρτόσημο 3.6% Ένα παράδειγμα https://www.insurancemarket.gr/odigos-xrimatos/daneia/daneio-metaksy-idiwtwn-syggenwn#:~:text=Το δάνειο μεταξύ ιδιωτών μπορεί,δεν μπορεί να είναι καταχρηστικό. Δεν υπάρχει δεν αξίζει να τρέχεις, εκεί πατάνε οι απατεώνες Ναι συμφωνώ αλλά υπάρχει και η περίπτωση να μην αναγνώρισει το χρέος πως θα αποφασίσει το δικαστήριο; και αν δεν και τα χρήματα θα χάσει και θα πληρωσει και από πάνω... συν την καζούρα Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2023 από Ducatista
StamTheMan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, MariosX είπε και τα εξοφλήσει την ΤΑΔΕ ημερομηνία. Ποσο μακρια δλδ; Τι εχεις να χασεις αν δεν το κανετε αυτο; Εχεις εναλλακτικη;
smpt Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Όπως είπε και ο Ανδρέας πιο πάνω, επιταγή. Δικιά που όμως, όχι άλλου με οπισθογραφη. Αν δεν πληρώσει θα τρέχει. Αν είναι λαμογιο βέβαια, χεστηκε. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2023 από smpt
mechpanos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Θα έγραφα κι εγώ επιταγή, αλλά αν είναι ιδιώτης πού να την βρει να την δώσει; Ιδιωτικό συμφωνητικό αναγνώρισης οφειλής. Δεν αποτελεί εξασφάλιση ότι θα τα επιστρέψει, αλλά είναι ισχυρότατο τεκμήριο σε μελλοντική νόμιμη διεκδίκηση.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Για τι πποσο μιλαμε ππες πρωτα..Τι δουλεια ειναι που σου εκανε και δεν ηταν καλη?Δηλαδη σου πηρε τα λεφτα και τωρα δεν εχει να τα δωσει?Με λιγα λογια τα εχει στα χερια του τα λεφτα σου,με την λογικη,αν ηθελε να μην στα δωσει ποτε δεν θα σου ελεγε για υπευθυνες δηλωσεις και αστυνομιες,αππλα θα σου ελεγε δεν εχω τωρα αλλη φορα και που τον ειδατε
nova_centurion Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Αν και ΔΕΝ είμαι νομικός επίτρεψε μου να παρατηρήσω τα εξής που έχω δει σε παρόμοιες περιπτώσεις: Η αναγνώριση χρέους που υποκρύπτεται πίσω από την Υπεύθυνη δήλωση που σου πρότεινε είναι μια πολύ ειδική διαδικασία. ΟΜΩΣ: Εχει σημασία από που προκύπτει το χρέος. Δηλ. πως φτάσατε στο σημείο να σου οφείλει λεφτά; Από Δάνειο; Πρέπει να χαρτοσημανθεί και με το ΝΟΜΙΜΟ επιτόκιο. Από Επένδυση που του είχες δωσει χρήματα; Χρειάζονται λεπτομέρειες και φορέας για να δικαιολογηθεί. Υπήρχε συμφωνία για τόκους; Δηλ. κάποιο όφελος για εσένα; Σκέψου ότι ένας κακόβουλος μπορεί να σε κατηγορήσει ότι τα χρήματα που αναγνωρίζει ότι σου χρωστά είναι αποτέλεσμα τοκογλυφίας από την μεριά σου και ότι το χαρτί που σου υπέγραψε είναι μετά από εκβίαση. Αλλά ακόμη και αν όλα πάνε με το χαρτί καλά στο τέλος μένει το ερώτημα αν θα έχει ΛΕΦΤΑ να σε πληρώσει. Αν δεν έχει πάλι θα πας δικαστικά και φυσικά ΑΝ έχει περιουσία για να κατάσχεις. Τελική συμβουλή. Αν το ποσό είναι σημαντικό πήγαινε σε δικηγόρο και πες του ΤΑ ΠΑΝΤΑ και ρώτα τι να κάνεις. Αν το ποσό είναι μικρό και ΔΕΝ είναι απατεώνας έχε τον από κοντά και ζήτα τα λεφτά σου λίγα-λίγα ώστε να μη του φανούν.
dimitrisg77 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 φιλε ολα εξαρτονται απο το ποσα ειναι τα λεφτα.νομιζω οτι την εχεις πατησει ειδη .κανενα χαρτι δεν σε διασφαλιζει.τιμολογιο δεν εχεις αρα διαταγη δεν μπορεις να βγαλεις .το μονο που μπορεις να κανει ειναι μυνηση κοινως ζησε μαη μου να φας τρυφιλλη.δεν μπορειτε να τα βρειτε να τελειωσετε οπως οπως την δουλεια?αμα ειναι 100-200-300 ευρω πες πωως πηγες καζινο και τα εχασες.βασικα και τιμολογιο να ειχες και διαταγη να εβγαζες παλι πα...... θα επαινρνες παλι σε μυνηση θα καταληγες.χαρτια και γνησια υπογραφεις νομιζω ξερει ο τυπος οτι ειναι παραμυθι και απλα θελει να απαλλαγει απο εσενα γιατι ξερει οτι δεν θα γινει τπτ...δυστηχως εγω με μαγαζι 20 χρονια εχω δει οτι μαλ...... θες .απο εκει και επειτα ξανα λεω βρειτε τελειωστε οπως οπως την δουλεια να περιορισης την ζημια οσο γινεται
Titanik Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 20 hours ago, Ducatista said: Ναι συμφωνώ αλλά υπάρχει και η περίπτωση να μην αναγνώριση το χρέος πως θα αποφασίσει το δικαστήριο; και αν δεν και τα χρήματα θα χάσει και θα πληρωσει και από πάνω... συν την καζούρα Χάρισέ του τα τότε. Έλα να πιούμε στην υγεία του κορόιδου
Ducatista Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 29 λεπτά πριν, Titanik είπε Χάρισέ του τα τότε. Έλα να πιούμε στην υγεία του κορόιδου Φαντάζομαι ότι θα ήταν καλύτερα να του τα χαρίσεις και να μην ξανακάνεις ποτε το ίδιο λάθος πάρα για 500-1000 να πληρώσεις ακόμη 1000 για τα δικαστικά
dstilio Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Εάν σου παρείχε εργασία και δεν υπάρχει απόδειξη ή τιμολόγιο τότε είναι κάι αυτός υπόλογος για φορολογική παράβαση. Πες μου να σου κάνει υπεύθυνη δήλωση μέσω gov.gr που αν αναγράφει ότι σου χρωστάει ως επιστροφή για την ποιότητα της εργασίας τάδε. Έτσι θα αποφύγεις αυτό που έγραψαν ότι μπορεί να σε κατηγορήσει για εκβιασμό. ετσι μόνο θα τον έχεις στο χέρι. επισης: η εργασια που έκανε δεν σου έχει μείνει; Για πλήρη επιστροφή χρημάτων θα πρέπει να μην κρατήσεις εσυ αυτό που σου έφτιαξε. Ισχύει κάτι τέτοιο ή η επιστροφή είναι τιμωρία; Δηλαδή σου έφτιαξε τα πλακάκια και απλά δεν έχει καλή ρήση; δωσε λεπτομέρειες. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2023 από dstilio
agnostos13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ιδιωτικό συμφωνητικό με γνήσιο της υπογραφής ή επικύρωση από συμβολαιογράφο και σαφείς όρους αποπληρωμής (ημ/νια, τραπεζικό λογαριασμό). ΥΔ κλπ είναι ημίμετρα... Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2023 από agnostos13
Προτεινόμενες αναρτήσεις