Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει ρε παιδια κάποιος τρόπος χωρίς αποκωδικοποιητη να στείλω την αναθεματισμένη εικόνα του vodafone tv στην τηλεόραση?

Tv έχω μια Samsung Smart, εχω επίσης chromecast αλλά δεν γίνεται με μετάδοση μου δείχνει μαυρο. 

Δημοσ.

Έχει κλειδωμένη την μετάδοση μέσω chromecast.

Για τηλεόραση αναφέρει πως δουλεύει με android tv (προφανώς χωρίς root)  όποτε μάλλον θα πρέπει να δείς προς κάποιο google tv για σύνδεση στην τηλεόραση

Δημοσ.
Στις 17/7/2023 στις 2:35 ΜΜ, sdikr είπε

Έχει κλειδωμένη την μετάδοση μέσω chromecast.

Για τηλεόραση αναφέρει πως δουλεύει με android tv (προφανώς χωρίς root)  όποτε μάλλον θα πρέπει να δείς προς κάποιο google tv για σύνδεση στην τηλεόραση

Οποτε θελω αποκωδικοποιητη με android ε?
Καμιά πρόταση κατι οικονομικό? Ουσιαστικα μονο για το vodafone tv θα το χω.

Δημοσ.
On 18/07/2023 at 14:44, lvisimato said:

Οποτε θελω αποκωδικοποιητη με android ε?
Καμιά πρόταση κατι οικονομικό? Ουσιαστικα μονο για το vodafone tv θα το χω.

Καλησπέρα,  κάτι σε xiaomi ή google tv    τα κινέζικα θα τα απέφευγα λογο του ότι δεν έχουν πιστοποιηση για drm 

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, sdikr είπε

Καλησπέρα,  κάτι σε xiaomi ή google tv    τα κινέζικα θα τα απέφευγα λογο του ότι δεν έχουν πιστοποιηση για drm 

https://www.skroutz.gr/s/25471839/Google-Smart-TV-Stick-Chromecast-with-Google-TV-4K-UHD-με-Bluetooth-Wi-Fi-HDMI-και-Google-Assistant-Snow.html

Αυτό δλδ περιεχει το playstore και μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές? Δεν ειναι σαν το chromecast που εχω εγω και μπορεις να κανεις απλα μετάδοση, διαφέρει σωστά?

Δημοσ.
8 hours ago, lvisimato said:

https://www.skroutz.gr/s/25471839/Google-Smart-TV-Stick-Chromecast-with-Google-TV-4K-UHD-με-Bluetooth-Wi-Fi-HDMI-και-Google-Assistant-Snow.html

Αυτό δλδ περιεχει το playstore και μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές? Δεν ειναι σαν το chromecast που εχω εγω και μπορεις να κανεις απλα μετάδοση, διαφέρει σωστά?

Σωστά,  μπορεί να δουλέψει αυτόνομα χωρίς κινητό

Επισκέπτης
Δημοσ.
9 ώρες πριν, lvisimato είπε

Τα chromecast που κυκλοφορούν τώρα γράφουν "Chromecast with Google TV". Λογαριάζονται κι αυτά σαν μικρού μεγέθους tv box, στα οποία εγκαθιστάς κανονικά όποια εφαρμογή θες, και μπορείς να δεις περιεχόμενο απευθείας από εκεί δίχως να χρειάζεται να στείλεις το περιεχόμενο απ' το κινητό σου.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, χθες καθώς κοίταζα κάτι στο app store (Samsung smart TV) βρήκα τυχαίως την εφαρμογή για το vodafone TV. Δεν ξέρω αν προστέθηκε αυτές τις μέρες γιατί όταν είχα ξανακοιταξει δεν είχα βρει τίποτα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...