Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 hours ago, dieksodo said:

δεν ισχυει

Αν υπηρχαν στοιχεια εγω θα τα ειχα; απλα πολλοι που ισχυρίζονται οτι ειναι μεσα στα πραγματα το εχουν πει. Η εταιρια ειναι πανω απο τα δικαστηρια και απλα φαινεται λογικο, Γιατι να ισχυει για τη huawei και οχι την apple; γιατι ο τιτλος του θεματος ειναι αυτος που ειναι;

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε

Αν υπηρχαν στοιχεια εγω θα τα ειχα; απλα πολλοι που ισχυρίζονται οτι ειναι μεσα στα πραγματα το εχουν πει. Η εταιρια ειναι πανω απο τα δικαστηρια και απλα φαινεται λογικο, Γιατι να ισχυει για τη huawei και οχι την apple; γιατι ο τιτλος του θεματος ειναι αυτος που ειναι;

Άρα τι μας λες; Ότι ισχύει γιατί κάποιοι το ισχυρίζονται ανάμεσα τους και εσύ;

Δημοσ.
55 minutes ago, dtk-386 said:

Άρα τι μας λες; Ότι ισχύει γιατί κάποιοι το ισχυρίζονται ανάμεσα τους και εσύ;

Σωστα, απο τις παλιες ταινιες (Three Days of the Condor, Sneakers), τα σκανδαλα, τους whistleblowers, τυχαιους στο internet και το οτι απλα ειναι λογικο, ετσι πιστευω.

Δημοσ.
13 hours ago, Shinji ikari said:

Συζητηση καφενειου : εχω ενα μπατζανακη που …. (κλεισιμο ματιου)

τα δικαστηρια στην αμερικη δεν ειναι σαν την ελλαδα

η haiwei τι σχεση εχει;

Δημοσ.
29 minutes ago, dieksodo said:

η haiwei τι σχεση εχει;

Το ιδιο ακριβως εκαναν οι ΗΠΑ στη huawei. κανεις δεν το θεωρησε παραλογο. Δεν εχει εξουσια το δικαστηριο πανω στην εταιρια σου ξαναλεω. Να παρε αυτα και υπαρχουν και πολλα άλλα, δεν ειναι μυστικο, απλα δεν θελετε να ξερετε.

https://edwardsnowden.substack.com/p/all-seeing-i

https://www.forbes.com/sites/gordonkelly/2021/08/28/apple-iphone-warning-csam-threat-edward-snowden-upgrade-ios-15-privacy/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...