Tsino Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Μόλις με πήρε ο Κωτσόβολος (όχι ο ίδιος 😁) να με ενημερώσουν ότι δεν υπάρχει η θήκη μου στο κατάστημα που είχα επιλέξει και θα μου το στείλουν με courier σπίτι χωρίς έξοδα... Ευρώπη !! Μπράβο τους ! 2 1
feelihipo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, Tsino είπε Μόλις με πήρε ο Κωτσόβολος (όχι ο ίδιος 😁) να με ενημερώσουν ότι δεν υπάρχει η θήκη μου στο κατάστημα που είχα επιλέξει και θα μου το στείλουν με courier σπίτι χωρίς έξοδα... Ευρώπη !! Μπράβο τους ! Χαχαχαχαχ
NothinqSpecial Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Πήρα ένα προστατευτικό τζαμάκι της PanzerGlass για iPhone 12 Mini στα 0,99€ 😀 Μετά από 2,5 χρόνια με το τζαμάκι της Spigen (ΚΟΡΥΦΗ) ήρθε η ώρα για αντικατάσταση. Thanks TS! Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2023 από NothinqSpecial
Bomber-21 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 45 λεπτά πριν, Tsino είπε Μόλις με πήρε ο Κωτσόβολος (όχι ο ίδιος 😁) να με ενημερώσουν ότι δεν υπάρχει η θήκη μου στο κατάστημα που είχα επιλέξει και θα μου το στείλουν με courier σπίτι χωρίς έξοδα... Ευρώπη !! Μπράβο τους ! Και σε εμένα το ίδιο έκαναν για τρεις θήκες, ωραίοι. 1
feelihipo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 57 λεπτά πριν, NothinqSpecial είπε Πήρα ένα προστατευτικό τζαμάκι της PanzerGlass για iPhone 12 Mini στα 0,99€ 😀 Μετά από 2,5 χρόνια με το τζαμάκι της Spigen (ΚΟΡΥΦΗ) ήρθε η ώρα για αντικατάσταση. Thanks TS! Η Spigen όντως κάνει εξαιρετικά τζαμακια.
NothinqSpecial Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 3 minutes ago, feelihipo said: Η Spigen όντως κάνει εξαιρετικά τζαμακια. iPhone SE φοράω το ίδιο τζαμάκι από το 2017, δεν έχει ραγίσει πουθενά. Το ίδιο και στο 12 Mini. Οι θήκες τους επίσης εξαιρετικές.
Nazar Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Thanks ts πήρα για realme 8, θήκη και τζαμάκι. (το τζαμάκι ήθελα περισσότερο)
sgatzo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 13 ώρες πριν, Tsino είπε Μόλις με πήρε ο Κωτσόβολος (όχι ο ίδιος 😁) να με ενημερώσουν ότι δεν υπάρχει η θήκη μου στο κατάστημα που είχα επιλέξει και θα μου το στείλουν με courier σπίτι χωρίς έξοδα... Ευρώπη !! Μπράβο τους ! Έτσι είναι η Ευρώπη; Να δείχνουν άμεσα διαθέσιμα τα είδη και να με παίρνουν τηλ να μου λένε το κλείσατε στο Ηράκλειο αλλά δεν ισχύει και ας φαίνεται διαθέσιμο και πηγαίνετε πάρτε το στο Πειραιά.... Καμία εξυπηρέτηση, συνεχή άκυρα, πλέον αναμένω με χαρά την πώληση της συγκεκριμένης αλυσίδας μπας και στα χέρια κάποιου άλλου δει άσπρη μέρα 2
Narayan Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Παρήγγειλα 15 τεμάχια διάφορους κωδικούς για οικογένεια και γνωστούς, μου ήρθαν 3 αποστολές σήμερα και αναμένω άλλες 3, σύνολο έξι (6) αποστολές! Ελπίζω να έχουν καλή συμφωνία με τη Γενική Ταχυδρομική να τους μείνει και κάτι! 😁
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Στις 18/7/2023 στις 10:23 ΠΜ, Tsino είπε Μόλις με πήρε ο Κωτσόβολος (όχι ο ίδιος 😁) να με ενημερώσουν ότι δεν υπάρχει η θήκη μου στο κατάστημα που είχα επιλέξει και θα μου το στείλουν με courier σπίτι χωρίς έξοδα... Ευρώπη !! Μπράβο τους ! Μετα απο ποσες ημερες ή ωρες απο την παραγγελια σου σε πηραν τηλεφωνο να στο πουν αυτο; Σε πηραν απο το μαγαζι ή απο τα κεντρικα; Προσπαθω να καταλαβω αν αναλαμβανει το υποκαταστημα οποτε μπορει να μην εχουμε ισα μετρα και ισα σταθμα ή αν ειναι ενιαια η μεταχειριση αν γινεται απο τα κεντρικα ή το τμημα ιντερνετ πως το λενε.
Bomber-21 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ήρθαν δύο θήκες με τζαμάκι με 2 ευρώ σύνολο για iPhone SE (δωρεάν αντικαταβολή και μεταφορικά) που πήρα για συνάδελφο. Δυστυχώς η δική μου είναι για iPhone 12 mini σε επεξεργασία και δεν βλέπω να έρχεται ποτέ... Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2023 από Bomber-21
Tsino Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 6 hours ago, matrixxx said: Μετα απο ποσες ημερες ή ωρες απο την παραγγελια σου σε πηραν τηλεφωνο να στο πουν αυτο; Σε πηραν απο το μαγαζι ή απο τα κεντρικα; Προσπαθω να καταλαβω αν αναλαμβανει το υποκαταστημα οποτε μπορει να μην εχουμε ισα μετρα και ισα σταθμα ή αν ειναι ενιαια η μεταχειριση αν γινεται απο τα κεντρικα ή το τμημα ιντερνετ πως το λενε. Την επόμενη μέρα με πήραν. Δεν ξέρω αν ήταν από τα κεντρικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα