sangelos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Εχω XP original και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Οταν κανω δεξι click σε καποιο φακελο για να κανω ειτε copy ειτε να δω τα properties, μου βγαζει προβλημα ο windows explorer και κλεινει! Στο event viewer, μου βγαζει το εξης μηνυμα : Faulting application explorer.exe, version 6.0.2600.0, faulting module shell32.dll, version 6.0.2600.0, fault address 0x00042acd. Εχω κανει 3 format αλλαζοντας παραλληλα μητρικη και μνημη αλλα παλι το ιδιο γινεται! Εχω ελεγξει για ιο με το Kaspersky 5 οπως και για spyware me το spysweeper 3.0 αλλα δεν εχουν βρει τιποτα! Τι αλλο θα μπορουσε να φταιει;
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Καλημέρα, εμένα όταν μου το έκανε αυτό, έφταιγε το spysweeper. Το πέταξα, έκανα και ένα "πέρασμα" με RegistryMedic, και όλα οκ. Κάνε ένα Unistall, και πές μας τι έγινε.
sangelos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Φιλε μου να 'σαι καλα! Το spysweeper 3.0 εφταιγε τελικα! Σ'ευχαριστω πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.