notist Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Προχωράει με 3 έντοκες δόσεις που έβαλα για παράδειγμα, με 16,6 επιτόκιο και 40€ διαχειριστικό κόστος τράπεζας όπως λέει.
Kag1ante Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, notist είπε Προχωράει με 3 έντοκες δόσεις που έβαλα για παράδειγμα, με 16,6 επιτόκιο και 40€ διαχειριστικό κόστος τράπεζας όπως λέει. περιεργο... Δεν μπορω να σκεφτω οτι μια προσφορα τετοιου τυπου θα ηταν προσωποποιημενη ή τυχαία Να είναι μονο για μελη skroutz plus?
notist Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, Kag1ante είπε περιεργο... Δεν μπορω να σκεφτω οτι μια προσφορα τετοιου τυπου θα ηταν προσωποποιημενη ή τυχαία Να είναι μονο για μελη skroutz plus? Μπορεί να είναι για μέλη μόνο. Εγώ δεν είμαι
Ducatista Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Ρε παιδιά μισο λεπτό πως εγκρίνει μια τράπεζα το ποσο;δεν θέλει κάποια φορολογικά δεδομενα;
Gataros Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Όταν το προχωρήσεις ζητάει κανονικά πρόσβαση στον Τειρεσία.
dj_aggelos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Πάντως ενημερωτικά να πω ότι ο πιστωτικός έλεγχος που κάνει η tbi bank είναι αρκετά ενδελεχής σε σχέση με άλλες υπηρεσίες τύπου Klarna. Εάν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να εκδώσετε πιστωτική κάρτα από την τράπεζα σας τότε είναι πολύ πιθανόν να μη σας εγκρίνει ούτε η tbi bank.
notist Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Εννοείται ότι αν είσαι Τειρεσία δεν εγκρίνει. Εμείς το κάναμε για να δούμε αν ισχύει το 0,6 η όχι. Στο φίλο ποιο πάνω που είναι μέλος skroutz plus του δίνει κινητό με 0,6%. Σε μένα που δεν είμαι μέλος κλιματιστικό με 16%. Κάποιος που να είναι μέλος να μας πει?
Dante80 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, notist said: Εννοείται ότι αν είσαι Τειρεσία δεν εγκρίνει. Εμείς το κάναμε για να δούμε αν ισχύει το 0,6 η όχι. Στο φίλο ποιο πάνω που είναι μέλος skroutz plus του δίνει κινητό με 0,6%. Σε μένα που δεν είμαι μέλος κλιματιστικό με 16%. Κάποιος που να είναι μέλος να μας πει? Έβαλα ως μέλος ένα Shorai σε 48 δόσεις για τεστ, μου βγάζει αυτό. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2023 από Dante80 1
prometheas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dj_aggelos είπε Πάντως ενημερωτικά να πω ότι ο πιστωτικός έλεγχος που κάνει η tbi bank είναι αρκετά ενδελεχής σε σχέση με άλλες υπηρεσίες τύπου Klarna. Εάν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να εκδώσετε πιστωτική κάρτα από την τράπεζα σας τότε είναι πολύ πιθανόν να μη σας εγκρίνει ούτε η tbi bank. Ισχύει απόλυτα. Σε αντίθεση με την Klarna που τηρεί δικό της credit score Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2023 από prometheas
notist Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Οκ άρα είναι για μέλη. 0,6% το επιτόκιο. Το 40αρι το κοτσάρει σε όλους μέλη και μη.
geomrk Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 16 ώρες πριν, Arkin είπε Για αυτό πάντα λέω μόνο ντούκου. Έχεις? Αγοράζεις. Δεν έχεις? Δεν αγοράζεις. Το 90% της Ελλάδας κάπως έτσι κατάντησε να χρωστάει και να μην μπορεί να ξεχρεώσει και ζει με δανεικά λεφτά από τράπεζες γνωστούς συγγενείς. Η απόλυτη ξεφτίλα το να πηγαίνεις διακοπές με δανεικά λεφτά το να περνεις αμάξι με δανεικά λεφτά. Στεγαστικό για σπίτι είναι άλλη ιστορία γιατί πρέπει να ζήσεις κάπου και είναι ακίνητο όχι διασκέδαση όπως είναι διακοπές και αμάξι με ξένα χρήματα. αν δεν ειχαμε την πιστωτικη θα βλεπαμε διακοπες με τα κυαλια τωρα, οποτε ειμαι ευχαριστημενος που μπορω να δανειστω λεφτα με 0% επιτοκιο και να τα ξεχρεωσω τον επομενο μηνα
orfeas26 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Εγώ ήθελα να δω αν υπάρχει κάποια άλλη κρυφή χρέωση. 0.6% δεν κάτι φοβερό Και εγώ είμαι μέλος Skroutz plus
AmixReckless Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, orfeas26 είπε Εγώ ήθελα να δω αν υπάρχει κάποια άλλη κρυφή χρέωση. 0.6% δεν κάτι φοβερό Και εγώ είμαι μέλος Skroutz plus Δεν υπαρχει κρυφη χρεωση. Γνωστος πηρε κλιματισκο με 0.6 (ηταν μελος σκρουτζ) οπως και εγω στο παρελθον μια οθονη pc με 3 ατοκες και 1 ευρω χρεωση ανα δοση. Η έγκριση ειχε γινει μεσα σε λιγα λεπτα. 5 λεπτά πριν, orfeas26 είπε Εγώ ήθελα να δω αν υπάρχει κάποια άλλη κρυφή χρέωση. 0.6% δεν κάτι φοβερό Και εγώ είμαι μέλος Skroutz plus Περισυ επισης ειχα κανει αιτηση για δανειο 3.000 που ηθελα για ανακαινιση σπιτιου και ηταν πολυ κοντα να εγκριθει αλλα το ακυρωσα εγω. Αν θυμαμαι καλα 9,90% επιτοκιο ειχε.
TheoAlex50 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Στις 16/7/2023 στις 11:03 ΜΜ, Arkin είπε Οπότε θέλει προσοχή μεγάλη σε αγορά οποιουδήποτε πράγματος με πίστωση. Σίγουρα 1 στους 10 ξέρουν να τις χειρίζονται και είναι σωστοί και δεν τους τρώνε οι τόκοι. Οι υπόλοιποι όμως? Για αυτό υπάρχουν τόσες τράπεζες, και όλο και πληθαίνουν. Για αυτούς τους 9 στους 10.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα