GiOrGoSk21 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1). Παιδιά υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτά τα παρακάτω του link; Ανάμεσα στο Moto G32 και στο Realme 9i νομίζω θα πήγαινα εγώ... 2). Επίσης, όσον αφορά το 1ο, (Moto G32), στο κατάστημα JMCtech, στον τίτλο του κινητού γράφει "DS ITA" στο τέλος. Τι σημαίνει αυτό, ξέρουμε; Έχει και περίπου 34 ευρώ λιγότερο σε σχέση με το επόμενο φθηνότερο μαγαζί και με παραξενεύει. Μήπως είναι καμία περίεργη έκδοση δηλαδή... 3). Τέλος, σαν μαγαζί το εμπιστευόμαστε το JMCtech; Έχουμε εμπειρία; Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2023 από GiOrGoSk21
GiOrGoSk21 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 10 λεπτά πριν, Kag1ante είπε Realme 9 5G < Smartphones | Vodafone.gr Ωραίος, καλή επιλογή, thanks.
aces Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, GiOrGoSk21 είπε 1). Παιδιά υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτά τα παρακάτω του link; Ανάμεσα στο Moto G32 και στο Realme 9i νομίζω θα πήγαινα εγώ... 2). Επίσης, όσον αφορά το 1ο, (Moto G32), στο κατάστημα JMCtech, στον τίτλο του κινητού γράφει "DS ITA" στο τέλος. Τι σημαίνει αυτό, ξέρουμε; Έχει και περίπου 34 ευρώ λιγότερο σε σχέση με το επόμενο φθηνότερο μαγαζί και με παραξενεύει. Μήπως είναι καμία περίεργη έκδοση δηλαδή... 3). Τέλος, σαν μαγαζί το εμπιστευόμαστε το JMCtech; Έχουμε εμπειρία; 1) Δες και το Realme 10 στα 190/200 https://www.bestprice.gr/item/2158320727/realme-10-8gb-128gb.html 2) Λογικα αφορα την προελευση κ μόνο δηλ Ιταλια. Δεν εχει σχεση το μενου αλλα απο που προμηθευονται τη συγκεκριμενη συσκευή. Μπορεις να επιλεξεις αλλα κατ/ματα που το εχουν λιγακι παραπανω δεν παμε παντα στο φθηνοτερο κατ/μα & εχουν παραπανω αξιολογησεις (electrolleti, mr-mobile, globalw, drele, netmobile, eurogoods). Το globalw το εχει λιγο παραπανω απο το αλλο κατ/μα https://globalw.gr/component/virtuemart/?keyword=realme+9i&submit_search=&limitstart=0&option=com_virtuemart&view=category για το 3) δες κ εδω οτι εχουν αναφερει άλλα μέλη που το δοκίμασαν σαν κατ/μα Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2023 από aces 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα