SabotazNic Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Η αδερφή μου έχει ένα opel astra '04 το οποίο εδώ και καιρό δεν έχει ac. Το πήγε σε έναν ηλεκτρολόγο την Δευτέρα και της γέμισε φρεον με χρώμα. Το πήγε Παρασκευή, αλλά ο τύπος της είπε ότι δεν μπορούσε να βρει την διαρροή και της το ξανά γέμισε και να το πάει νωρίς την Δευτέρα. Εν τω μεταξύ το ac μετά το 1ο γέμισα, την Δευτέρα βράδυ και προς Τρίτη δούλεψε. Με το γέμισμα της Παρασκευής, χθες δεν δούλεψε καθόλου. Της είπε ότι ίσως να θέλει άλλαγμα το ψυγείο, επειδή μάλλον έχει βουλώσει. Το θέμα είναι ότι δεν βρίσκουμε την διαρροή. Είναι λογική κίνηση η αλλαγή του ψυγείου? Όσον αφορά το χρώμα, ισχυρίστηκε ότι την Παρασκευή λόγω φως δεν μπόρεσε να το δει, για αυτό θα το πήγαινε Δευτέρα κατά τις 7. Λιγο περίεργα τα λεγόμενα του. Δεν θα έπρεπε με blacklight να φαίνεται η διαρροή, αφού είναι τόσο μεγάλη? Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2023 από SabotazNic
geomrk Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Αυτο ακριβως εχω και εγω σε opel astra 17' το πηγα συνεργειο δεν βρηκαν διαρροη (που προφανως καπου υπαρχει) μου το γεμισε φρεον με χρωμα και μου ειπε να το ξαναπαω μετα απο μερικες μερες. Μετα απο 2-3 μερες δεν ειχα AC πια και ειχα φυγει διακοπες οποτε το εχω αφησει. Εχουμε το ιδιο προβλημα λογικα αν βγαλεις καμια ακρη να μου πεις γιατι δεν ειμαι για τοσο εκτακτα περαιτερω εξοδα τωρα λογω διακοπων
txcellas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 καποια φλατζα θα ειναι αν δεν φαινεται ξεκαθαρα. Αν οταν ειναι ζεστο το αμαξι αρχισεις να πιεζεις τις φλατζες-σωληνακια ισως καποιο απο αυτα να πεταξει το ψυκτικο υγρο και να βρεθει απο εκει η διαρροη.
meletis_m Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 48 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Η αδερφή μου έχει ένα opel astra '04 το οποίο εδώ και καιρό δεν έχει ac. Το πήγε σε έναν ηλεκτρολόγο την Δευτέρα και της γέμισε φρεον με χρώμα. Το πήγε Παρασκευή, αλλά ο τύπος της είπε ότι δεν μπορούσε να βρει την διαρροή και της το ξανά γέμισε και να το πάει νωρίς την Δευτέρα. Εν τω μεταξύ το ac μετά το 1ο γέμισα, την Δευτέρα βράδυ και προς Τρίτη δούλεψε. Με το γέμισμα της Παρασκευής, χθες δεν δούλεψε καθόλου. Της είπε ότι ίσως να θέλει άλλαγμα το ψυγείο, επειδή μάλλον έχει βουλώσει. Το θέμα είναι ότι δεν βρίσκουμε την διαρροή. Είναι λογική κίνηση η αλλαγή του ψυγείου? Όσον αφορά το χρώμα, ισχυρίστηκε ότι την Παρασκευή λόγω φως δεν μπόρεσε να το δει, για αυτό θα το πήγαινε Δευτέρα κατά τις 7. Λιγο περίεργα τα λεγόμενα του. Δεν θα έπρεπε με blacklight να φαίνεται η διαρροή, αφού είναι τόσο μεγάλη? Γενικά τα Opel αυτής της χρονολογίας έβγαζαν θέμα με το συμπιεστή . Πρέπει να μπουν τα ανάλογα γραμμάρια φρέον μαζι φωσφορούχο λάδι και λάδι για το συμπιεστή , και να το δουλέψεις μερικες μέρες . Ισως φανεί η διαρροή . Εάν είσαι Αθηνα πρός Αργυρούπολη υπάρχει συνεργείο αποκλειστικά για κλιματισμό . Ίδιο θέμα αντιμετωπίζω και εγω σε Opel Corsa C του 2004 ,αλλά δε εχω προλάβει να το δω ακόμη. Ποιο κινητήρα έχει ? Να σου πω πόσα γραμμάρια παίρνει .
SabotazNic Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 16 λεπτά πριν, meletis_m είπε Γενικά τα Opel αυτής της χρονολογίας έβγαζαν θέμα με το συμπιεστή . Α ξέχασα να αναφέρω ότι η αδερφή μου είχε αλλάξει και κομπρεσέρ. 18 λεπτά πριν, meletis_m είπε Εάν είσαι Αθηνα πρός Αργυρούπολη υπάρχει συνεργείο αποκλειστικά για κλιματισμό . Μπα, Θεσσαλονίκη βρισκόμαστε. Και πιο συγκεκριμένα, opel astra H '04 36 λεπτά πριν, geomrk είπε Εχουμε το ιδιο προβλημα λογικα αν βγαλεις καμια ακρη να μου πεις γιατι δεν ειμαι για τοσο εκτακτα περαιτερω εξοδα τωρα λογω διακοπων Κάτι τέτοιο και εμείς. Δεν έχουμε θέμα με την αλλαγή, αρκεί να είναι όντως αυτό το πρόβλημα. Αν ηταν η διαρροή στο ψυγείο, πάλι δεν θα φαινόταν? 21 λεπτά πριν, meletis_m είπε Ποιο κινητήρα έχει ? Να σου πω πόσα γραμμάρια παίρνει . Δυστυχώς δεν γνωρίζω. Γενικά όμως με το ψυγείο, ισχύει? Δηλαδή να είναι βουλωμένο. Ή να είναι κάπου τρύπιο και να εξατμίζεται άμεσα λόγω ζέστης
geomrk Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 50 λεπτά πριν, meletis_m είπε Εάν είσαι Αθηνα πρός Αργυρούπολη υπάρχει συνεργείο αποκλειστικά για κλιματισμό . Ποιο κινητήρα έχει ? Να σου πω πόσα γραμμάρια παίρνει . Ενδιαφερομαι εγω για το συνεργειο αυτο, επισης ο κινητηρας μ ειναι 1600 136ps
meletis_m Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, geomrk είπε Ενδιαφερομαι εγω για το συνεργειο αυτο, επισης ο κινητηρας μ ειναι 1600 136ps Θα σου το στείλω με μήνυμα καθώς έχω κλείσει και εγώ ραντεβού . Ο πρώτος ασχολείται με επισκευές κλιματισμων οχημάτων και ο δεύτερος κύριος κάνει εμπόριο σε συμπιεστές δε ξέρω εάν επισκευάζει. Το συνεργείο με στέλνει και εμένα . Πρόσβαση αυτή τη στιγμή δε έχω σε H/Υ για να δω πόσα γραμμάρια δίνει ο κατασκευαστής για φρεον σε γραμμαρια
SabotazNic Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, meletis_m είπε Πρόσβαση αυτή τη στιγμή δε έχω σε H/Υ για να δω πόσα γραμμάρια δίνει ο κατασκευαστής για φρεον σε γραμμαρια Θα με ενδιεφερε αυτη η πληροφορια, και θα βρω μετα τον κινητηρα
meletis_m Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Στις 17/7/2023 στις 12:32 ΠΜ, SabotazNic είπε Θα με ενδιεφερε αυτη η πληροφορια, και θα βρω μετα τον κινητηρα Εάν είναι για το Astra G εώς και 2004 με μοτέρ x14xe ,z14xe z14xep παίρνει R134 a παίρνει μεχρι του 2001 +- 700γρ εάν είναι μετα το 2001 παίρνει +-600γρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα