Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, hexenlord είπε

Corporate wars απο τα λιγα αλλα ευτυχως με επιτυχη καλατηξη. Η πιο γαμηστερη μερα να εισαι gamer και δη boxakias.

In Spencer we trust.

Α καλά...

10 λεπτά πριν, psof είπε

Ιδιοφυΐες στην Microsoft! Οι χρήστες της Sony θα πληρώνουν τα 70ρια για να παίζουν το CoD με το σήμα της Microsoft/xbox στην κονσολα τους ενώ την ίδια ώρα οι χρήστες του Xbox θα το παίζουν σχεδόν τζάμπα στο gamepass  και η Sony ουσιαστικά θα χρηματοδοτεί απο μόνη της τα first party παιχνίδια του Xbox.

Μην μου πείτε "εγώ έτσι κι αλλιώς δεν ενδιαφέρομαι για το CoD". Το CoD φέρνει οσα λεφτά φέρνουν όλα τα first party games της Sony μαζι κι είναι ένα παιχνίδι που βγαίνει κάθε χρόνο και όχι κάθε 4-5. Μιλάμε για τρελά ποσά.

Υπάρχει σοβαρός λόγος που έχασαν τα μυαλά τους απο την αρχή στην Sony με αυτή την συμφωνία και ετοιμάζουν 12 live service παιχνίδια αντι τα συνηθισμένα 3rd person action adventure που βγάζουν τόσα χρόνια.

15€ το μήνα θα δίνεις αν έχεις ultimate οπότε δεν θα το παίζεις και τσάμπα. Σε 4 μήνες θα έχεις δώσει πρακτικά τα ίδια λεφτά. Ο χρήστης της Sony θα το πάρει 70 ή και λιγότερα και θα το πουλήσει και σφαγμένο μετά από κάνα 8μηνο. Η αλήθεια αδερφέ μου είναι κάπου στη μέση. Έχω και γω ultimate μέσω eneba- Βραζιλία και τα σχετικά, που θεωρώ ότι μέχρι εκεί αξίζει. Τα 15αρια με χαλάνε λίγο να σου πω την αλήθεια. Αλλά γενικά μην τρελαίνεστε μερικοί εδώ με την αγορά της MS.  Απτήν τσέπη του ενός καρχαρία στην τσέπη του άλλου θα πάνε. Το ίδιο θα συνεχίζει να κοροϊδεύει η Activision τους πελάτες της μέσω των έξτρα πληρωμών, dlc,κλπ.., για ένα παιχνίδι που ήδη πληρώνεις και το ίδιο facelift θα συνεχίζεις να παίρνεις για "καινούργιο" κάθε χρόνο για να αρμεξουν τις αγελάδες. Εμείς γιατί να χαρούμε για αυτό. Επειδή θα μας αρμεγει η Ms πλέον και όχι κάποιος άλλος; Θα με βοηθήσει κανείς να καταλάβω να χαρώ και γω αν είναι. 

• Like 4
  • Thanks 1
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, paanur είπε

Α καλά...

15€ το μήνα θα δίνεις αν έχεις ultimate οπότε δεν θα το παίζεις και τσάμπα. Σε 4 μήνες θα έχεις δώσει πρακτικά τα ίδια λεφτά. Ο χρήστης της Sony θα το πάρει 70 ή και λιγότερα και θα το πουλήσει και σφαγμένο μετά από κάνα 8μηνο. Η αλήθεια αδερφέ μου είναι κάπου στη μέση. Έχω και γω ultimate μέσω eneba- Βραζιλία και τα σχετικά, που θεωρώ ότι μέχρι εκεί αξίζει. Τα 15αρια με χαλάνε λίγο να σου πω την αλήθεια. Αλλά γενικά μην τρελαίνεστε μερικοί εδώ με την αγορά της MS.  Απτήν τσέπη του ενός καρχαρία στην τσέπη του άλλου θα πάνε. Το ίδιο θα συνεχίζει να κοροϊδεύει η Activision τους πελάτες της μέσω των έξτρα πληρωμών, dlc,κλπ.., για ένα παιχνίδι που ήδη πληρώνεις και το ίδιο facelift θα συνεχίζεις να παίρνεις για "καινούργιο" κάθε χρόνο για να αρμεξουν τις αγελάδες. Εμείς γιατί να χαρούμε για αυτό. Επειδή θα μας αρμεγει η Ms πλέον και όχι κάποιος άλλος; Θα με βοηθήσει κανείς να καταλάβω να χαρώ και γω αν είναι. 

Τι λέτε ρε παιδιά; Καταρχάς αν έχεις κονέ τον Ερντογάν ή την Αντριάνα Λίμα σου βγαίνει πολύ φθηνότερο. Επίσης δεν γλιτώνεις μόνο τα 70€ του CoD αλλα συγχρόνως και τα 70€ του Starfield, τα 70€ του Doom, τα 70€ του μελλοντικού Diablo, μπορεί το subscription του WoW και πάει λέγοντας.

Εμένα δεν με νοιάζει που πάνε τα λεφτά. Με νοιάζει να μπορώ να παίξω ότι παιχνίδι θέλω όσο πιο φθηνά γίνεται είτε στο PC μου είτε στην κονσόλα της επιλογής μου. Η μόνη που δεν το θέλει αυτό είναι η Sony. Γι αυτό γουστάρω όταν τρώει φάπες. Αν ήθελε θα μπορούσε να κάνει κάτι παρόμοιο με το να έβγαζε day 1 τα first party της όπως τα Spiderman, LastofUs, GoW κλπ στο PC/Xbox και να έπερνε το 70% των εσόδων απο τους Xbox/PC fans αλλά είναι στραβά κεφάλια και θέλουν τα exclusive και τα "system seller" τους. Ε πάρτε τα τώρα.

70ρια για τα exclusives, 30ρια για next gen updates, 60-70ρια για remakes, 70ρια για sequel που δείχνουν στα expansion/dlc κλπ κλπ..

Επεξ/σία από psof
  • Like 3
  • Thanks 3
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paanur είπε

Α καλά...

Πρωτον με την συνδρομη παιζεις μαζι αλλα 200 παιχνιδια και δευτερον μπορεις να βρεις συνδρομη με 3-4 ευρω

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, psof είπε

Με νοιάζει να μπορώ να παίξω ότι παιχνίδι θέλω όσο πιο φθηνά γίνεται είτε στο PC μου είτε στην κονσόλα της επιλογής μου. Η μόνη που δεν το θέλει αυτό είναι η Sony

Και η Nintendo...

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, psof είπε

Τι λέτε ρε παιδιά; Καταρχάς αν έχεις κονέ τον Ερντογάν ή την Αντριάνα Λίμα σου βγαίνει πολύ φθηνότερο. Επίσης δεν γλιτώνεις μόνο τα 70€ του CoD αλλα συγχρόνως και τα 70€ του Starfield, τα 70€ του Doom, τα 70€ του μελλοντικού Diablo, μπορεί το subscription του WoW και πάει λέγοντας.

Ακομα πιστευετε μερικοι οτι οι περισσοτεροι παικτες ειναι σαν τους ψαγμενους του ινσομνια. PS essential με 3 games δωρο/μηνα + cod < game pass ultimate για 1 ετος. Οποιος εχει ps και παιζει μονο cod, δεν θα αλλαξει κατι

4 ώρες πριν, psof είπε

Αν ήθελε θα μπορούσε να κάνει κάτι παρόμοιο με το να έβγαζε day 1 τα first party της όπως τα Spiderman, LastofUs, GoW κλπ στο PC/Xbox και να έπερνε το 70% των εσόδων απο τους Xbox/PC fans αλλά είναι στραβά κεφάλια και θέλουν τα exclusive και τα "system seller" τους. Ε πάρτε τα τώρα.

Οι πωλησεις απο games οπως το cod και το diablo στο uk δειχνουν οτι οι xbox users ενδιαφερονται μονο για την συνδρομη. Στο εξωτερικο βλεπεις θεωρουν οκ τιμη τα 15/μηνα (ή οσο ειναι τελος παντων), και μενουν μονο σε αυτην χωρις να αγοραζουν 3rd party games. 

Επισης, πως να παρει το 70% των εσοδων οταν το userbase του xbox ειναι σημαντικα μικροτερο απο του ps 🤔

Δημοσ.
10 hours ago, paanur said:

Α καλά...

Δεν θα αναφερθω σε τουρκιες vpn κτλ γιατι δεν το ξερουν ολοι. Αυτη την στιγμη στην Ελλαδα το Gamepass Ultimate κοστολογειται στα 14,99 το μηνα. Αυτο σημαινει πως (αν υποθεσουμε) οτι η γενια θα τελειωσει το 2027, ο μεσος χρηστης XBOX θα δωσει 720 ευρω για την συνδρομη μεχρι τοτε. Σε αυτη την συνδρομη θα εχει ολα τα CoD (παλια και νεα), ολα τα Diablo, Starcraft, Warcraft (εκτος του WoW υποθετω), ολα τα first party της MS και ποσα ακομα 3rd party απο indie μεχρι ΑΑΑ. Στο αντιστοιχο διαστημα ενας PS5 χρήστης θα δώσει 320 ευρω ΜΟΝΟ για τα CoD. Αν υποθέσουμε οτι μεχρι το τελος της γενιας η Sony θα κυκλοφορήσει 10 1st party, εχουμε αλλα 800 ευρω. Συνολο δηλαδη 1120 ευρω ΜΟΝΟ για CoD και 1st party. Καταλαβαίνεις λοιπον οτι η διαφορά ειναι τεράστια. Παντα οι εταιρειες θα μας αρμεγουν. Αυτος ειναι ο σκοπος τους. Η διαφορά ειναι πως η MS για νας αρμεξει, μας δινει ενα σκασμο content που δεν θα προλαβουμε ποτέ να παιξουμε, ενω η Sony μας αρμεγει, ζητάει πολύ περισσοτερα λεφτα και δινει πολύ λιγοτερο content. 

ΥΓ. Το CoD (και η πιθανοτητα για Warcraft) ειναι παιχνιδι που μπορει να εκτοξευσει το Gamepass. Εχετε ιδεα ποσοι devs θα θελουν απο μονοι τους να μπουνε day one στο Gamepass οταν αυτο θα εχει 30-40-50+ εκατομμυρια πιθανους πελατες ετοιμους να ξοδεψουν λεφτα σε micro transactions επειδη γλιτωσαν τα 80 της αγορας; Η εξαγορας της ABK ειναι (πιθανοτατα, δεν ειμαι και μαντης) το γεγονος που θα αλλαξει τους συσχετισμους. CoD στο gamepass σημαινει περισσοτερο κοσμο. Περισσοτερος κοσμος σημαινει περισσοτερα παιχνιδια κτλ κτλ.

• Like 4
  • Confused 1
Δημοσ.

Αυτό από μόνο του, είναι ξεκάθαρη νίκη της MS. Από την μπλε όχθη, το λες ολοκληρωτική ήττα, που έβγαιναν και έλεγαν δηλώσεις, τα email, και αέρας υπεροψίας, και τώρα ¨μπλε στιλό από κει;" Κοινώς, μόνο σε καλό βγαίνει αυτό βραχυπρόθεσμα. Κακό βγαίνει, μόνο αν έχεις PS5. Αλλά δεν πειράζει. Θα βγει όπου να 'ναι Last of Us part 2 remastered. Αυτό είναι αντίβαρο. 😒

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φανταστική παραπληροφόρηση από ορισμένα άτομα λες και είναι σε "μισθολόγιο".

15 ευρώ το μήνα λέει ο άλλος, παρουσιάζοντας ΜΟΝΟ το top tier  Gamepass Price.
Ότι με 9.99 το μήνα (ή 10.99 μετά την αύξηση),  μπορεί κάποιος να παίζει τον πάτο του, το θεωρεί ασύμφορο. 

Προσπαθεί να παρουσιάσει ως λογικό ότι είναι καλύτερα να δώσει κάποιος 79.99 day one για να πάρει ένα μόνο παιχνίδι αξίας 12μηνου(γιατι μετά θα βγει το επόμενο), από το να δώσει τη μηνιαία συνδρομη για να πάρει ένα κατάλογο τίτλων που θα έχουν μέσα και αυτό.
Ρε παιδιά και εγώ δεν τρελαίνομαι για Microsoft. Nintendας είμαι, αλλά ΟΚ μην τρελαθούμε κι όλας. Οι άνθρωποι κάθονται να τους κλέψεις.

Υγ. Ταυτόχρονα αυτό που δεν αναφέρει κανείς είναι οτι για να παίξει COD στο PS κάποιος, δεν φτάνουν τα 79.99 αλλά πρέπει ΚΑΙ εκεί να πάρει και μια συνδρομή για να παίξει online η οποια δεν είναι τσάμπα. ειναι όσο το μισό κόστος του gamepass αν θυμάμαι καλά. Οτι δηλαδή έπρεπε να κάνει και ένας xbox user που πλέον δεν χρειάζεται να το κάνει.

Επεξ/σία από Volga
  • Like 3
  • Thanks 4
  • Confused 1
Δημοσ.

Μία χαρά τα βρήκαν για την ώρα, αλλά υπάρχει μία παροιμία που λέει πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, τι πιο απλό να βγάλει αυτή τη στιγμή το Call of Duty όπως έχει υποσχεθεί στη Sony, και μετά να την γράψει κανονικά, ή να βγάλει ένα σχεδόν ίδιο πιο αναβαθμισμένο από το Call of Duty και να φάει τα λυσσακά της μετά η  Sony,  εδώ δεν την εμπιστευόμαστε εμείς οι ίδιοι που χρησιμοποιούμε τα προϊόντα της, για εμένα  μεγάλο λάθος να την εμπιστευτεί η  Sony, αλλά ο χρόνος θα δείξει πως θα πάει το όλο το θέμα. :)

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, sinistargr είπε

μεγάλο λάθος να την εμπιστευτεί η  Sony

Μα τι άλλο μπορεί να κάνει; 😄

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, aleka13 said:

That didn't age so well 😭...F0xzUZLWYAAFdmF.jpg_large.jpg.5f589243f50e060bb740b5acc03fa781.jpg

Έλα να έρχονται και άλλες φάπες.
Γιατί πολύ ήταν ψηλά στο άλογο.
Και μας έλεγαν ότι είναι για τους παίκτες. 
Εδώ κάνουν Remaster το tLoU2, που βγήκε μάξιμουμ πριν 5 χρόνια, κοροϊδευόμαστε;
Τι άλματα έγιναν στα γραφικά τότε;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...