Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεθάβω λίγο το θέμα για να μην ανοίγω άλλο! 😁

Έχει κάνει κάποιος αγορά από intersport.gr να μου πει αν μπαίνουν yellows κανονικά? Μιλάω για  online αγορά... 

Επεξ/σία από Panos1987
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση, έχω μαζέψει 780 κατι ποντους και λιγουν σε κάνα μήνα ή δυο.

1. Υπάρχει ενα αναγκαίο ποσο αγοράς που πρέπει να κανω για να μπορω να κανω εξαργύρωση; Γιατί οσες φορες πήγα σουπερ με την κάρτα δεν τους έβγαζε ποτέ στο pos των υπαλληλων για εξαργύρωση πόντων.

2. Ποια σουπερ γενικά είναι μερος του προγράμματος για να τα εξαργυρωσω;

Η Πειραιώς λέει οτι απόκτηση και εξαργύρωση πόντων δεν γινεται αν εισαι πίσω σε πληρωμές απο 60 μέρες (περιπου έστω) και πανω αλλα εγω δεν χρωστάω τίποτα και πληρώνω την πιστωτική κάθε βδομάδα. Έχετε ιδεα να μου προτείνετε;

Επεξ/σία από TzifosOla87
Δημοσ.
1 ώρα πριν, TzifosOla87 είπε

Ερώτηση, έχω μαζέψει 780 κατι ποντους και λιγουν σε κάνα μήνα ή δυο.

1. Υπάρχει ενα αναγκαίο ποσο αγοράς που πρέπει να κανω για να μπορω να κανω εξαργύρωση; Γιατί οσες φορες πήγα σουπερ με την κάρτα δεν τους έβγαζε ποτέ στο pos των υπαλληλων για εξαργύρωση πόντων.

2. Ποια σουπερ γενικά είναι μερος του προγράμματος για να τα εξαργυρωσω;

Η Πειραιώς λέει οτι απόκτηση και εξαργύρωση πόντων δεν γινεται αν εισαι πίσω σε πληρωμές απο 60 μέρες (περιπου έστω) και πανω αλλα εγω δεν χρωστάω τίποτα και πληρώνω την πιστωτική κάθε βδομάδα. Έχετε ιδεα να μου προτείνετε;

https://yellow.piraeusbank.gr/el/yellows/sunergates

Ολοι οι συνεργατες που μπορεις να εξαργυρωσεις. Να εισαι πανω απο το pos γτ οι ταμειες πατανε βιαστηκα το κοκκινο στην ερωτηση περι εξαργυρωσης που κανει το pos ή να ενημερωσεις οτι θες να εξαργυρωσεις.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα τελευταία με την εξαργύρωση των yellows? Έχω κάπου 3000+ πόντους και στο σκλαβενιτη δεν βγάζει καν επιλογή το pos για να εξαργυρωσω. Το ίδιο και με άλλη κάρτα Πειραιώς .

Δημοσ.
58 minutes ago, GiannisSol said:

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα τελευταία με την εξαργύρωση των yellows? Έχω κάπου 3000+ πόντους και στο σκλαβενιτη δεν βγάζει καν επιλογή το pos για να εξαργυρωσω. Το ίδιο και με άλλη κάρτα Πειραιώς .

Εξαργυρρωσα στον Σκλαβενίτη  πριν λίγες μέρες καμία 10αρια ευρώ. 

Είχα πρόβλημα πριν ναι εβδομάδα περίπου στον Σκλαβενίτη , που είχα αρκετά yellows για να καλύψουν όλο το λογαριασμό και να μου βγει "δωρεάν", και απορρίφθηκε η συναλλαγή. Την επαβαλαμε χωρίς εξαργύρωση και πέρασε κανονικά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...