chris1212 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημερα εχω θεμα με το viber.Πριν απο μια εβδομαδα αλλαξα συσκευη κινητου xiomi περασα τις εφαρμογες που ηθελα και ενεργοποιησα το viber.Το θεμα ειναι οτι πριν ειχα το viber σε 4 συσκευες 1 smartphone 1 tablet 2 pc και δουλευε σε ολες αψογα ταυτοχρονα.Οταν αλλαξα νεα συσκευη κινητου αρχισε τα προβληματα.συνδεομαι στο κινητο και μου αποσυνδεεται στο tablet.Συνδεομαι στο tablet και αποσυνδεεται στο κινητο και στον υπολογιστη.Απο οτι εψαξα λενε οτι το κινητο ειναι η κυρια συσκευη και οι οι υπολοιπες δευτερευουσες.Το κανει αυτο για ασφαλεια απο οτι γραφει σε site που διαβασα.Ομως πριν μια εβδομαδα λειτουργουσε σε ολες ταυτοχρονα χωρις προβληματα.Εχει κανεις καμια ιδεα πως μπορουμε να το λυσουμε?Η αν διαγραψω τελειως τον λογαριασμο μου και κρατησω αντιγραφο ασφαλειας θα αποθηκευσει τις επαφες και τα μηνυματα (οχι να τον απενεργοποιησω απλως, να τον διαγραψω και να δημιουργησω νεο με το ιδιο νουμερο) και θα μπορω να τα επαναφερω στον καινουργιο λογαριασμο?Θα μπορεσει να λειτουργησει ξανα ταυτοχρονα σε οσες συσκευες θελω? Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2023 από chris1212
TheoAlex50 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Στις 16/7/2023 στις 1:20 ΜΜ, chris1212 είπε Καλημερα εχω θεμα με το viber.Πριν απο μια εβδομαδα αλλαξα συσκευη κινητου xiomi περασα τις εφαρμογες που ηθελα και ενεργοποιησα το viber.Το θεμα ειναι οτι πριν ειχα το viber σε 4 συσκευες 1 smartphone 1 tablet 2 pc και δουλευε σε ολες αψογα ταυτοχρονα.Οταν αλλαξα νεα συσκευη κινητου αρχισε τα προβληματα.συνδεομαι στο κινητο και μου αποσυνδεεται στο tablet.Συνδεομαι στο tablet και αποσυνδεεται στο κινητο και στον υπολογιστη.Απο οτι εψαξα λενε οτι το κινητο ειναι η κυρια συσκευη και οι οι υπολοιπες δευτερευουσες.Το κανει αυτο για ασφαλεια απο οτι γραφει σε site που διαβασα.Ομως πριν μια εβδομαδα λειτουργουσε σε ολες ταυτοχρονα χωρις προβληματα.Εχει κανεις καμια ιδεα πως μπορουμε να το λυσουμε?Η αν διαγραψω τελειως τον λογαριασμο μου και κρατησω αντιγραφο ασφαλειας θα αποθηκευσει τις επαφες και τα μηνυματα (οχι να τον απενεργοποιησω απλως, να τον διαγραψω και να δημιουργησω νεο με το ιδιο νουμερο) και θα μπορω να τα επαναφερω στον καινουργιο λογαριασμο?Θα μπορεσει να λειτουργησει ξανα ταυτοχρονα σε οσες συσκευες θελω? Εμένα πάντως ποτέ δεν δούλευε ταυτόχρονα, πάντα το κινητό ήταν το βασικό.
dhmak Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο παλιό μου κινητό και στο νέο δεν έρχεται ποτέ το sms επαλίθευσης, ούτε η κλήση δουλεύει. Έχετε καμία ιδέα πως μπορεί να φτιαχτεί ;; Ευχαριστώ Spoiler Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2024 από dhmak
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 13 λεπτά πριν, dhmak είπε Καλησπέρα, έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο παλιό μου κινητό και στο νέο δεν έρχεται ποτέ το sms επαλίθευσης, ούτε η κλήση δουλεύει. Έχετε καμία ιδέα πως μπορεί να φτιαχτεί ;; Ευχαριστώ Σβήσε τον αριθμό σου.Τον βλεπει όλος ο κόσμος.
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 1 hour ago, dhmak said: Καλησπέρα, έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο παλιό μου κινητό και στο νέο δεν έρχεται ποτέ το sms επαλίθευσης, ούτε η κλήση δουλεύει. Έχετε καμία ιδέα πως μπορεί να φτιαχτεί ;; Ευχαριστώ δεν εχεις κοψει τιποτα sms Κτλ απο το να ερχονται?
dhmak Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Η SIM λειτουργεί κανονικά και sms έρχονται και κλήσεις δέχομαι Το πιο κουφό είναι ότι έστειλα μήνυμα στην σελίδα του viber, αμέσως μου στέλνουνε 6ψήφιο κωδικό με sms αλλά όταν τον εισάγω μου λέει ότι είναι εσφαλμένος Spoiler Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2024 από dhmak
soteras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Σβήσε το viber απο τη νεα συσκευη και περνα να το ξανά. Επισης το νουμερο σου φαινεται δημόσια.Αν εχεις δοκιμασει επισης 100 φορες να το κανεις το πιθανοτερο εχει μπαγκαρει η εφαρμογη δωσε της λιγο χρονο Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2024 από soteras
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 2 hours ago, soteras said: Σβήσε το viber απο τη νεα συσκευη και περνα να το ξανά. Επισης το νουμερο σου φαινεται δημόσια.Αν εχεις δοκιμασει επισης 100 φορες να το κανεις το πιθανοτερο εχει μπαγκαρει η εφαρμογη δωσε της λιγο χρονο συνηθως βγαζει μυνημα οτι περιμενετε 24 ωρες νομιζω αν εχεις εξαντλησει τις προσπαθειες.το εχω παθει πολυ παλια.δεν ξερω αν το αλλαξαν απο τοτε.
dhmak Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς μετά από μιάμιση ημέρα απεγκατεστημένου viber, είναι σαν να μην πέρασε μία μέρα, πάλι τα ίδια. Το μόνο που με καθησυχάζει είναι ότι στις πρόσφατες αξιολογήσεις του viber στο play store, αναφέρουνε και άλλοι χρήστες το πρόβλημα μου, οπότε λογικά εϊναι πρόβλημα της εφαρμογής. Ελπίζω σύντομα να το αντιληφθούνε στην rakuten και σύντομα να κυκλοφορήσουνε ενημερωμένη έκδοση που θα επιλύει το πρόβλημα Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2024 από dhmak
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 On 10/01/2024 at 13:42, dhmak said: Δυστυχώς μετά από μιάμιση ημέρα απεγκατεστημένου viber, είναι σαν να μην πέρασε μία μέρα, πάλι τα ίδια. Το μόνο που με καθησυχάζει είναι ότι στις πρόσφατες αξιολογήσεις του viber στο play store, αναφέρουνε και άλλοι χρήστες το πρόβλημα μου, οπότε λογικά εϊναι πρόβλημα της εφαρμογής. Ελπίζω σύντομα να το αντιληφθούνε στην rakuten και σύντομα να κυκλοφορήσουνε ενημερωμένη έκδοση που θα επιλύει το πρόβλημα μπορεις να δοκιμασεις να μπεις στην beta On 08/01/2024 at 22:29, dhmak said: Η SIM λειτουργεί κανονικά και sms έρχονται και κλήσεις δέχομαι Το πιο κουφό είναι ότι έστειλα μήνυμα στην σελίδα του viber, αμέσως μου στέλνουνε 6ψήφιο κωδικό με sms αλλά όταν τον εισάγω μου λέει ότι είναι εσφαλμένος Hide contents τους ξαναεστειλες οτι δεν περασε ο κωδικος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα