geogr88 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα,ποιο λουράκι προτείνετε για το παραπάνω Applewatch. Λόγω δουλειάς (κουζίνα ) θέλω κάτι ανθεκτικό αλλα και άνετο. Ευχαριστώ.
kormos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, geogr88 είπε Καλησπέρα,ποιο λουράκι προτείνετε για το παραπάνω Applewatch. Λόγω δουλειάς (κουζίνα ) θέλω κάτι ανθεκτικό αλλα και άνετο. Ευχαριστώ. Όποιο σου κάνει εσένα κέφι 🙂 https://www.istorm.gr/apple-sport-loop-41mm.html Προσωπικά μόνο γνήσια παίρνω... 1
HiPhonius Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Και τα Nike είναι βολικά για το καλοκαίρι…ούτε λερώνονται και παίρνει αέρα το χέρι… 1
M A T R I X Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Νομίζω ότι χρειάζεσαι κάτι σε sport loop όπως αναφέρθηκε και από τα παιδιά. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι πιο άνετα, γιατί έχεις περισσότερες επιλογές στην προσαρμογή, αλλά δεν θα έλεγα ότι δεν λερώνονται. Για παράδειγμα το sport band δεν λερώνεται και αν πέσει νερό πάνω δεν έχεις κάποιο πρόβλημα, ενώ το sport loop ενδέχεται να λερωθεί πιο εύκολα εκεί που με το sport band, ρίχνεις λίγο νερό, το σκουπίζεις και είσαι έτοιμος. Αν προσέχεις λίγο, θα πρότεινα sport loop. Αν όμως πέφτουν καθημερινά νερό/φαγητά κλπ, τότε θα πρότεινα κάτι σε band.
geogr88 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Ευχαριστω για τις απαντήσεις!!Λογικα θα παω στο Nike sport band 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα