DeareN Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Όποιος το θέλει για ps5 καλύτερα να δώσει 20 ευρώ περίπου παραπάνω και να πάει εδώ https://www.e-shop.gr/ssd-adata-aleg-960m-1tcs-legend-960-max-1tb-nvme-pcie-gen4-x4-m2-2280-p-PER.331737 Για να καλύπτει τα specs της Sony και να είναι καλυμμένος μελλοντικά αν και δε πιστεύω ότι θα έχει πρόβλημα με αυτόν αλλά να χαμε να λέγαμε για το τυπικό της υπόθεσης και των specs....
nickol-us Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Ναι και είναι και 2 Τερα. Από ψυκτρα κάποια πρόταση έχεις για τον συγκεκριμένο; Τίποτα δοκιμασμένο ή που να έχω δει σε reviews. Παίζει το icybox στο 10ρικο, στα σχόλια στο Σκρουτζ λένε ότι μπαίνει στο ps5, κάποια άλλα παιδιά εδώ μέσα πρότειναν της be quiet, δε θυμάμαι σε ποιο νήμα. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2023 από nickol-us 1
laxanoulis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Αξίζει να προχωρήσω σε αγορά ή να αγοράσω κάτι άλλο σε αυτά τα χρήματα που βρίσκω στο Σκρουτζ(πχ έναν 970 Evo Plus)? Αυτή τη στιγμή έχω έναν m.2 SSD Intel 600p 256GB. Θεωρητικά θα δω διαφορά και στις ταχύτητες μου, σωστά? Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2023 από laxanoulis
Fulgore Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Ο συγκεκριμένος είναι gen4 δίσκος, κοινώς πρέπει να τον υποστηρίζει και η μητρική για να πιάσει τις μέγιστες ταχύτητες. Από τους παραπάνω δίσκους είναι αρκετά πιο γρήγορος, κυρίως από τον Intel.
Boubis1411 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Για αυτον τι αποψη εχετε ; https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/diskoi-ssd-hdd/corsair-ssd-nvme-m-2-1tb-pro-lpx-pcie-gen4-x4_3903869
Miky_Maou Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Στις 16/7/2023 στις 2:01 ΜΜ, Sebu είπε Προσωπικά έχω το hard disk sentinel ως εξτρα Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Επίσης, με προβληματίσατε σε ότι αφορά το heatsing στους nvme Μ.2. ... Έχω έναν στο Pc μου χωρίς heatsink... Θα έχω θέμα λέτε μελλοντικά?
kostiger Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Παρέλαβε κάνεις να τον βάλει στην κονσόλα να μας πει εντυπωσεις;
mikes prime Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Μπορεί να λειτουργήσει με αντάπτορα σαν εξωτερικός σκληρός δίσκος; Έχει δοκιμάσει κάποιος;
Angeldust Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 13 λεπτά πριν, mikes prime είπε Μπορεί να λειτουργήσει με αντάπτορα σαν εξωτερικός σκληρός δίσκος; Έχει δοκιμάσει κάποιος; Ναι αλλά πρόσεξε να ΜΗΝ είναι sata η θήκη που θα πάρεις. Χρειάζεσαι κάτι σαν αυτό: https://www.skroutz.gr/s/30574567/Ugreen-CM400-Θήκη-για-Σκληρό-Δίσκο-M-2-PCI-Express-NVME-με-σύνδεση-USB-3-1-Type-C-σε-Γκρι-χρώμα-10902.html 4
geioannou Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 καλησπερα. Επειδη ο 250ρης που εχω εχει διαθεσιμα αλλα 50gb, ειναι νομιζω ευκαιρια μιας και ειδα αυτη την προσφορα να κανω μια αναβαθμηση και να ξεμπερδευω για να μην εχω εξτρα δισκο εξωτερικο κλπ. Η ερωτηση που θελω να κανω μιας και δεν εχω αλλαξει ποτε M2 δισκο, το mini PC μου που εχει ηδη Μ.2, θα κουμπωσει η μπορει να να ειναι αλλου τυπου κλπ και να μην κανει; το mini PC ειναι αυτο.
nickol-us Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 9 λεπτά πριν, geioannou είπε καλησπερα. Επειδη ο 250ρης που εχω εχει διαθεσιμα αλλα 50gb, ειναι νομιζω ευκαιρια μιας και ειδα αυτη την προσφορα να κανω μια αναβαθμηση και να ξεμπερδευω για να μην εχω εξτρα δισκο εξωτερικο κλπ. Η ερωτηση που θελω να κανω μιας και δεν εχω αλλαξει ποτε M2 δισκο, το mini PC μου που εχει ηδη Μ.2, θα κουμπωσει η μπορει να να ειναι αλλου τυπου κλπ και να μην κανει; το mini PC ειναι αυτο. Βάσει των specs παίρνει 2280 δίσκο που είναι από τους πολύ common καθώς και αυτός του νήματος. Το θέμα είναι οτι ο υπολογιστής σου δεν υποστηρίζει gen4 ταχύτητες. Θεωρητικά οι πιθανότητες να μην είναι συμβατό είναι λίγες καθώς υπάρχει backwards compatibility ωστόσο θα πληρώσεις κάτι παραπάνω για ονομαστικές ταχύτητες που δε θα δεις ποτέ
geioannou Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) το να μην ειναι συμβατο με την GEN4 το καταλαβαινω και δεν πειραζει μιας και δεν μπορω να κανω κατι. θα αρκεστω στο οτι θα εχω 1TB δισκο με τις ταχυτητες της GEN3. Το μονο που θέλω να αποφυγω ειναι η ασυμβατοτητα . Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2023 από geioannou
nek4d Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 53 minutes ago, geioannou said: το να μην ειναι συμβατο με την GEN4 το καταλαβαινω και δεν πειραζει μιας και δεν μπορω να κανω κατι. θα αρκεστω στο οτι θα εχω 1TB δισκο με τις ταχυτητες της GEN3. Το μονο που θέλω να αποφυγω ειναι η ασυμβατοτητα . Ειναι συμβατο, δεν θα εχεις προβλημα. Ισχυει οτι σου ειπαν για ταχυτητα. Θα χρειαστει να κανεις πετυχημενο disk cloning για να παιζουν τα windows οπως πριν. Μπορεις να περιμενεις προσφορα σε gen 3, πχ αμαζον βγαζει συχνα samsung 970 plus/980 (και το προγραμμα cloning της samsung δουλευει καλα γενικα, δεν θα χρειαστεις αλλο). Στο μηχανακι σου μπορεις επισης πιο απλα να προσθεσεις 2,5 sata ssd για εξτρα χωρο, αν και προσωπικα θα αλλαζα δισκο συστηματος για καλυτερη συνολικα αποδοση χρησης. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2023 από nek4d
geioannou Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 ευχαριστω για την απαντηση. Σχετικα με το disk cloning, εαν εννοεις το να αποφυγω την εγκατασταση του λειτουργικου, ειμαι τιης "παλαιας σχολης¨και καθε νεα εγκατασταση ειναι μια καθαρη απο την αρχη εγκατασταση. Τωρα σχετικα με το να περιμςνω καποια προσφορα για GEN3, το καταλαβαινω αλλα η τιμη του συγκεκριμενου δισκου ειναι πολυ καλη, εκτος εαν εννοεις οτι μπορω να περιμενω για εναν πιο ποιοτικο δισκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα