kostask1 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) καλησπέρα μου χακαρανε το λογαριασμό μου στο facebook. οτι και να κανω μου πετάει ενα άλλο όνομα και δεν μπορώ να κανω τιποτα γενικά εχω αλλάξει κωδικούς μαιλ κλπ.τι αλλο πρέπει που μπορώ να κανω? υπάρχει περίπτωση να ανακτηθεί? ακομη και τα μαιλ που έρχονται γράφουν αλλο ονομα και δεν εχω αλλη επιλογή ''Αγαπητέ Chadwick, Παρατηρήσαμε μια ασυνήθιστη σύνδεση από συσκευή ή τοποθεσία που δεν χρησιμοποιείτε συνήθως. Ήσασταν εσείς;'' Την έφαγα από .exe Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2023 από kostask1 1
kostask1 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Κάποιος που να έχει εμπειρία με το θέμα;
Engimek Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, kostask1 είπε Την έφαγα από .exe Φίλε μου θα σου πω κάτι και ας με πεις υπερβολικό. Κάνε format και reinstall το λειτουργικό σου. Ο λόγος είναι ότι δεν ξερουμε αν είχε keylogger, rat, ή κάτι άλλο το μολυσμένο αρχείο, και δεν είναι απαραίτητο ότι τα antivirus θα το "πιασουν" 100 %. Ειδικά αν κάνεις πράγματα όπως ebanking από αυτό τον υπολογιστή, το φορμάτ είναι μονοδρομος. Αν γενικότερα τρεχεις crackarismena αρχεία, κατεβάζεις τυχαία πραγματα από το internet κλπ ρίξε μια ματιά στο Sandboxie. Είναι κυριολεκτικά ένα προφυλακτικό που σου επιτρέπει να ανοίξεις οποιαδήποτε "βρωμιά" κατεβάσεις χωρίς να επηρεαστεί το pc σου. Θα σου πρότεινα να το μελετήσεις το θέμα. On topic: ακολούθα τη διαδικασία ανακτησης του facebook. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Δεν ασχολούμαι με το συγκεκριμένο site οπότε δεν μπορώ να πω με σιγουριά, αλλά έχω διαβάσει ότι υπάρχει η διαδικασία επαλήθευσής σου με ταυτότητα που σου επιτρέπει να ανακτήσεις το λογαριασμό. Επίσης πρόσεξε μήπως τα mail που λες ότι σου ερχονται είναι τίποτα phishing, που σου στέλνουν url ανάκτησης εκτός του domain του φατσαμπουκ. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2023 από Engimek
kostask1 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 έτρεξα το eset και εχει κοκκινήσει το σύμπαν... ναι καταλαβαίνω τι μου λες.θα γίνει φορμάτ. τώρα για το λογαριασμό δεν βγάζω ακρη. εχω αλλαξει μαιλ αποστολής,εχω στείλει δίπλωμα (να φαίνεται όνομα και ημερομηνία γέννησης )και ενω μου έρχονται mail οτι είναι οκ τίποτα δεν είναι οταν πάω να βάλω τον κωδικό επιβεβαίωσης.παλι μπλοκαρισμένο και με αλλο όνομα
Engimek Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Φίλε μου απλά μην κάνεις το recovery από το μολυσμένο Pc. Ούτε μην χρησιμοποιήσεις το νέο Mail και μη διαχειριστείς photos διπλώματος από αυτό. Άλλη συσκευή ή κάντο αφού γίνει φορμάτ. Κάνε reset και το router σου. Δεν κάνω πλάκα, έχει τύχει να δω πράγματα και θαύματα ανά καιρούς. Τώρα για το recovery καθαυτό δεν μπορώ να σε κατευθύνω. Αν η αυτόματη διαδικασία δεν δουλεύει, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος επικοινωνίας με εκπρόσωπο? Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2023 από Engimek
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα