Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα κλειστό πάρκινγκ, οριζόντια ιδιοκτησία σε πολυκατοικια που δεν μένω. Υποθέτω πως αν χρειαστει στο μέλλον θα μπορώ να βάλω ένα ρολόι για δικό μου ρεύμα, σωστα;  πχ για φόρτιση κλπ. 

Δημοσ.

Επίσης να ρωτήσω, σε κλειστα παρκινγκ - οριζοντιες ιδιοκτησιες οπου παρκαρουν οχηματα διαφόρων ιδιοκτητών και εχουν πχ εναν κοινοχρηστο κλειστο διαδρομο, έχει δικαιωμα καποιος να το κλεισει τελειως; πχ να κτισει τοιχο; Δεν σκοπευω κατι τετοιο, απλα εχω την απορια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 15/07/2023 at 22:41, psycho_freak said:

Καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα κλειστό πάρκινγκ, οριζόντια ιδιοκτησία σε πολυκατοικια που δεν μένω. Υποθέτω πως αν χρειαστει στο μέλλον θα μπορώ να βάλω ένα ρολόι για δικό μου ρεύμα, σωστα;  πχ για φόρτιση κλπ. 

Εφόσον αποτελεί αυτοτελή Ο.Ι. και όχι παρακολούθημα, ναι μπορείτε.

34 minutes ago, psycho_freak said:

Δεν σκοπευω κατι τετοιο, απλα εχω την απορια. 

Μπορεί και να γίνεται. Το πρόβλημα λύνεται όμως, και μετά κινητά στοιχεία. Γιατι να ξοδεψετε χρήματα; 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Μπορεί και να γίνεται. Το πρόβλημα λύνεται όμως, και μετά κινητά στοιχεία. Γιατι να ξοδεψετε χρήματα; 

Ευχαριστώ για την απάντηση. Τι εννοείτε με το "Κινητά στοιχεία"; 

Επεξ/σία από psycho_freak
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ και πάλι, ναι αυτήν την απορία είχα, δεν έχω σκοπό να κάνω καμία αλλαγή, απλά να μάθω τι δικαιούται κάποιος. Με τέτοιες τιμές δεν ξέρω καν αν θα αγοράσω.

Επεξ/σία από psycho_freak
Δημοσ.
8 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Δεν μπορείς να κανεις πολεοδομικές παρεμβάσεις σε χώρο γκαράζ. τοιχους κλπ, ουτε για αστείο.

Κανω λιγο hijack εδω, αλλα απο περιεργεια, αυτο ισχυει και για ιδιωτικα γκαραζ; Εννοω δηλαδη μονοκατοικιας, οχι πολυκατοικιας που εχει προσβαση οποιοσδηποτε ενοικος. Δηλαδη για παραδειγμα αν εχεις ενα γκαραζ 2 θεσεων δε μπορεις να χτισεις ενα τοιχο μεσα να κανεις το μισο αποθηκη ξερω γω και το υπολοιπο να το αφησεις για 1 θεση;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lector είπε

Κανω λιγο hijack εδω, αλλα απο περιεργεια, αυτο ισχυει και για ιδιωτικα γκαραζ; Εννοω δηλαδη μονοκατοικιας, οχι πολυκατοικιας που εχει προσβαση οποιοσδηποτε ενοικος. Δηλαδη για παραδειγμα αν εχεις ενα γκαραζ 2 θεσεων δε μπορεις να χτισεις ενα τοιχο μεσα να κανεις το μισο αποθηκη ξερω γω και το υπολοιπο να το αφησεις για 1 θεση;

Νόμιμα οχι ακομα και σε ιδιωτικό χωρο, αν και δεν εχει σημασια.

Το μονο που εχει σημασία ειναι οτι στον ιδιωτικό χωρο ειναι ειναι δυσκολο να σε καρφώσουν.

Σε οποιαδήποτε αλλαγή όμως που θα ανακατευτεί η πολεοδομία πχ πώληση θα τα βρεις μπροστά σου και πας για νέα σχέδια και νομιμοποίηση αυθαιρέτου

• Thanks 1
Δημοσ.

Είναι τελικά ξεκάθαρο το θέμα για το αν μπορείς να έχεις πάρκινγκ σε πολυκατοικία στην οποία δεν έχεις διαμέρισμα; Κάτι θυμάμαι είχε ανακινηθεί πριν 2-3 χρόνια αλλά δεν το είχα παρακολουθήσει ακριβώς....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...