g-e-o Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα παιδια. Η γυναίκα μου, δουλεύει στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση της Nova. Έχουν ένα εταιρικό πρόγραμμα με τηλεφωνία 50αρα γραμμή κ πλήρες πακέτο Nova στα 25 ευρώ. Θα κάνω λοιπόν φορητητητα με άμεση ενεργοποίηση. Ξέρει κανείς, αν θα μείνω χωρίς ίντερνετ κ τηλέφωνο, κ αν ναι για πόσο χρόνο; Πόσο καιρό περίπου παίρνει να ολοκληρωθεί η φορητότητα;
Titos301 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 35 λεπτά πριν, g-e-o είπε Καλησπέρα παιδια. Η γυναίκα μου, δουλεύει στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση της Nova. Έχουν ένα εταιρικό πρόγραμμα με τηλεφωνία 50αρα γραμμή κ πλήρες πακέτο Nova στα 25 ευρώ. Θα κάνω λοιπόν φορητητητα με άμεση ενεργοποίηση. Ξέρει κανείς, αν θα μείνω χωρίς ίντερνετ κ τηλέφωνο, κ αν ναι για πόσο χρόνο; Πόσο καιρό περίπου παίρνει να ολοκληρωθεί η φορητότητα; θεωρητικα μερικες ωρες αν οχι λιγοτερο, συνηθως πρωινες, στο διαστημα 10-2,
Kthulhou Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, g-e-o είπε Έχουν ένα εταιρικό πρόγραμμα με τηλεφωνία 50αρα γραμμή κ πλήρες πακέτο Nova στα 25 ευρώ. στη δική μου περίπτωση κ περιοχή, από όταν έγινε wind-nova πήραν την κάτω βόλτα. 3χρόνια κ 9-10 μήνες όλα άψογα με VDSL 100αρα, το τελευταίο 3μηνο, καθε 3-4 μέρες κόβεται, ξαναέρχεται, αργεί να συγχρονίσει (προφανώς αδύναμο σήμα), αντί 100 παίζει στα 85-86, βγάζω συνέχεια screenshots κ μειώνεται συνέχεια το ποσό που πληρώνω κ είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.........ευτυχώς 19/7 λήγει κ ήδη πάω αλλού Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2023 από Kthulhou
kokos23 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) καλημέρα, γράφω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα... έκανα αίτηση φορητότητας από κοσμοτέ σε νοβα, πέρασαν οι 14 μέρες υπαναχώρησης και το μετάνιωσα και θέλω να παραμείνω στην κοσμοτέ, ξέρει κανένας πόσο θα πληρώσω ; να πω ότι δεν έχω συνδεθεί ακόμα στην νοβα, αύριο θα γίνει η σύνδεση... φυσικά και θα πάω από κατάστημα για να ακυρώσω την αίτηση καθώς τηλεφωνικά δεν το δέχονται, αλλά να έχω μια άποψη και αν μπορώ να γλυτώσω κάτι τις... ευχαριστώ πολύ πήγα σε κατάστημα νοβα και τίποτε, πρέπει λένε να περιμένω να γίνει η ενεργοποίηση και μετά να ξανακάνω αίτηση φορητότητας από τη νοβα στην κοσμοτέ!!! θεε μου...να υπογράψω αίτηση και συμβόλαιο θέλουν μειλ με ένα συμφωνώ, να σταματήσω μία διαδικασία δεν ξέρουν ούτε αυτοί τι θέλουν... Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2023 από kokos23
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα