Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, kallair είπε

Aπο πότε δεν δινουν ρουτερ;

Από το 2014 τουλάχιστον, σταμάτησε η Vodafone να δίνει δωρεάν ρούτερ στο ADSL.
Συνέχισε να δίνει μόνο σε όσους είχαν δωρεάν ρούτερ με συμβόλαια προ της αλλαγής εμπορικής πολιτικής
πχ https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-room/anakoinoseis/20150209-allagi-politikis-diacheirisis-exoplismon-hol-double-play/
και σε ειδικές περιπτώσεις.

παντα εδιναν, και συνεχιζουν να δινουν, παλιοτερα ως χρησιδανειο, πλεον στην ουσια στο χαριζουν

Μπερδεύεσαι με το VDSL, όπου εκεί ισχύει αυτό που λες.

παντα εδιναν, και συνεχιζουν να δινουν
...
ξερω τουλαχιστον 3-4 περιπτωσεις τα τελευταια 2 χρόνια που εδωσαν μοντεμ με καινουργια γραμμή ή σε βλάβη. adsl παντα, αλλά και στο vdsl το ιδιο ακριβως ισχυει.

Είμαι από το 2014 συνεχόμενα σε Vodafone ADSL, οπότε κάτι θα ξέρω παραπάνω από πρώτο χέρι.
Και δε χρειάζεται να στο διαψεύσουν πάμπολλες περιπτώσεις όλα τα χρόνια που αγόρασαν ρούτερ ADSL επειδή η Vodafone σταμάτησε να το δίνει από ένα σημείο και μετά (χρησιδάνειο και μη).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, bicasa6184 είπε

Από το 2014 τουλάχιστον, σταμάτησε η Vodafone να δίνει δωρεάν ρούτερ στο ADSL.
Συνέχισε να δίνει μόνο σε όσους είχαν δωρεάν ρούτερ με συμβόλαια προ της αλλαγής εμπορικής πολιτικής
πχ https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-room/anakoinoseis/20150209-allagi-politikis-diacheirisis-exoplismon-hol-double-play/
και σε ειδικές περιπτώσεις.

Μπερδεύεσαι με το VDSL, όπου εκεί ισχύει αυτό που λες.

Είμαι από το 2014 συνεχόμενα σε Vodafone ADSL, οπότε κάτι θα ξέρω παραπάνω από πρώτο χέρι.
Και δε χρειάζεται να στο διαψεύσουν πάμπολλες περιπτώσεις όλα τα χρόνια που αγόρασαν ρούτερ ADSL επειδή η Vodafone σταμάτησε να το δίνει από ένα σημείο και μετά (χρησιδάνειο και μη).

φιλε μου καλε, ακόμα και αυτό που ποσταρες, γράφει ακριβως αυτό που ειπα. αντιγράφω από το λινκ που εστειλες

εφόσον χρειαστεί να αντικατασταθούν για οποιοδήποτε λόγο (ενδεικτικά λόγω βλάβης), θα αντικαθίστανται από νέους εξοπλισμούς που θα πωλούνται έναντι συμβολικού τιμήματος 0,01€ (με ΦΠΑ) και θα συνοδεύονται από εγγύηση 24 μηνών
 στην ουσια δλδ τον παραχωρούν δωρεάν εναντι συμβολικού ποσού. vodafone ειμαι τα τελευταια 10 χρόνια στο μαγαζι, αλλαξα σε vdsl πριν 3 μήνες, nova o αδερφός μου, του αλλαξαν το ρουτερ πριν 2 βδομάδες, vodafone ο κουμπαρος νέα συνδεση πριν μερικές μέρες, ADSL ΠΑΝΤΑ και wind o θείος της γυναίκας μου, πριν 2 χρονια του εστειλαν νέο ρουτερ.

edit. κοιταξα τον τιμοκαταλογο τους και οντως πλεον στα απλά προγράμματα τον πουλάνε και δεν τον δινουν δωρεάν.

4. Ο τηλεπικοινωνιακός εξοπλισμός (modem/router) παρέχεται δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές Vodafone Home triple play/Vodafone TV. Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται το κόστος του αποκωδικοποιητή τηλεόρασης SAGECOM.

Επεξ/σία από kallair
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, kallair είπε

φιλε μου καλε, ακόμα και αυτό που ποσταρες, γράφει ακριβως αυτό που ειπα. αντιγράφω από το λινκ που εστειλες

εφόσον χρειαστεί να αντικατασταθούν για οποιοδήποτε λόγο (ενδεικτικά λόγω βλάβης), θα αντικαθίστανται από νέους εξοπλισμούς που θα πωλούνται έναντι συμβολικού τιμήματος 0,01€ (με ΦΠΑ) και θα συνοδεύονται από εγγύηση 24 μηνών
 στην ουσια δλδ τον παραχωρούν δωρεάν εναντι συμβολικού ποσού. vodafone ειμαι τα τελευταια 10 χρόνια στο μαγαζι, αλλαξα σε vdsl πριν 3 μήνες, nova o αδερφός μου, του αλλαξαν το ρουτερ πριν 2 βδομάδες, vodafone ο κουμπαρος νέα συνδεση πριν μερικές μέρες, ADSL ΠΑΝΤΑ και wind o θείος της γυναίκας μου, πριν 2 χρονια του εστειλαν νέο ρουτερ.

edit. κοιταξα τον τιμοκαταλογο τους και οντως πλεον στα απλά προγράμματα τον πουλάνε και δεν τον δινουν δωρεάν.

4. Ο τηλεπικοινωνιακός εξοπλισμός (modem/router) παρέχεται δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές Vodafone Home triple play/Vodafone TV. Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται το κόστος του αποκωδικοποιητή τηλεόρασης SAGECOM.

Επειδή είχα ADSL στη Vodafone από τα τότε
Vodafone οικιακό και όχι επαγγελματικό (αν τυχόν εκεί κάνεις το λάθος)
τα ξέρω από πρώτο χέρι που σταμάτησαν να δίνουν χρησιδάνειο τα ADSL router:

το λινκ που έβαλα μιλάει για τους τότε παλιούς συνδρομητές που ήταν ενεργοί από πιο πριν από την αλλαγή τότε της εμπορικής πολιτικής 

«από την 1η/4/2015, οι τηλεπικοινωνιακοί εξοπλισμοί (modem/router) όλων των ενεργών οικιακών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών hol double-play, οι οποίοι έχουν χρησιδανεισθεί στους συνδρομητές»

και τους διαβεβαίωνε πως θα συνέχιζαν να παίρνουν την δωρεάν παροχή η οποία θα έπαυε για τους νέους.
Αυτό ήταν το νόημα της ανακοίνωσης. Είχε τότε αλλάξει η εμπορική πολιτική και χρεώναν τα ρούτερ για τους καινούριους συνδρομητές ,
και έβγαλε την ανακοίνωση για τους παλιούς συνδρομητές για να τους ενημερώσει τί θα ίσχυε για εκεινους.

Κοντεύει δεκαετία που στο ADSLπρέπει μόνος σου να αγοράζεις ρούτερ.
Δεν είναι πρόσφατο. Ψάξτο στο ίντερνετ και θα βρεις αναφορές.
(Απεναντίας στο VDSL ακόμα και σήμερα, το ρούτερ στο δίνουν δωρεάν με χρησιδάνειο.)
Δέκα χρόνια τώρα αυτά.

Μην το αμφισβητείς.

Επεξ/σία από bicasa6184
Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Δυστηχώς δεν μπόρεσα να βρώ άκρη με το καθημερινό πρόγραμμα του ηλεκτρολόγου και αρκέστηκα σε επίσκεψη για 2η φορά του τεχνικού απ την πλευρά του παρόχου.

Τα πράγματα περιπλέκονται. Στην πρώτη επίσκεψη ο τεχνικός σημείωσε πως υπάρχει πρόβλημα με την κάθετη καλωδίωση, ενώ κατά την δεύτερη επίσκεψη ο τεχνικός δεν διαπίστωσε κάτι τέτοιο. Εκανε ότι έκανε, αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Στην ερώτηση που έκανα στον τεχνικό αν θα αντιμετωπίζω πρόβλημα αποσυνδέσεων με την VDSL, μου διαβεβαίωσε πως η γραμμή θα είναι σταθερή. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, το ADSL κάνει μια διαδρομή περίπου 3km μέχρι να έρθει στον χώρο μου, ενώ με το VDSL θα έρχεται μέσω χαλκού το πολύ 300-500m. Γενικότερα δεν μπορώ να βγάλω άκρη.

Πάρα πολύ συχνά μέσα στην ημέρα γίνεται αποσυγχρονισμος του router. Δεν μπορώ να κάνω την δουλειά μου. Παράλληλα, εδω και πάρα πολλές ημέρες έχω εκδηλώσει το ενδιαφέρον μου απ τον πάροχο να μου κάνει προσφορά για VDSL... αλλά ακόμα περιμένω. Σκέπτομαι πλέον σοβαρά όσο ποτέ άλλοτε να πάω σε άλλον πάροχο (λχ Nova, Cosmote) με μοναδικό σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...