bardull01 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα σας, ξέρει κανένας γιατί τα βίντεο μου τα χωρίζει σε 8λεπτα, δηλαδη ενώ τραβάω 45 λεπτά, όταν πάω να δω το βίντεο μου στην micro sd μου έχει χωρίσει το βίντεο σε 8 λεπτά. Παρακαλώ για τα φώτα σας Όταν βλέπω το βίντεο από την κάμερα είναι κανονικά μονοκόμματο 48 λεπτά, αυτό συμβαίνει μόλις βαζω την κάρτα στον υπολογιστή για να μεταφέρω το βίντεο, μου το σπάει σε 8λεπτα
Jiakometi Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Γιατί αυτό είναι ο τρόπος που η Gopro (όλες, ανεξαρτητως μοντέλου) αποθηκευουν τα αρχεία video. Αυτό δεν αλλάζει. Θα χρειαστείς κάποιο software να τα ενώσεις. Περισσότερες λεπτομέρειες εδω. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2023 από Jiakometi 1
Vasilis T 92 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Στις 15/7/2023 στις 5:41 ΜΜ, Jiakometi είπε Γιατί αυτό είναι ο τρόπος που η Gopro (όλες, ανεξαρτητως μοντέλου) αποθηκευουν τα αρχεία video. Αυτό δεν αλλάζει. Θα χρειαστείς κάποιο software να τα ενώσεις. Περισσότερες λεπτομέρειες εδω. Το ίδιο ισχύει και για την osmo action 3 και 4??
Jiakometi Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 20 ώρες πριν, Vasilis T 92 είπε Το ίδιο ισχύει και για την osmo action 3 και 4?? Δυστυχώς δεν γνωρίζω από Osmo 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα