underground21 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα σε όλους έχει κάποιος feedback από αγορά μεταχειρισμένου της Avis ; Είναι αξιόπιστα μεταχειρισμένα ; Αφορά ΙΧ με έναν κάτοχο από μακροχρόνια μίσθωση στα 8000€
meletis_m Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, underground21 είπε Καλησπέρα σε όλους έχει κάποιος feedback από αγορά μεταχειρισμένου της Avis ; Είναι αξιόπιστα μεταχειρισμένα ; Αφορά ΙΧ με έναν κάτοχο από μακροχρόνια μίσθωση στα 8000€ Σίγουρα έλεγχο σε αντιπροσωπεία και σε δικο σου μηχανικό . Με τη συντηρηση πάνε βάσει manual κατασκευαστή συνήθως στα Leasing . π.χ αλλαγές λαδιών
Dinos1973 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 3 hours ago, underground21 said: Καλησπέρα σε όλους έχει κάποιος feedback από αγορά μεταχειρισμένου της Avis ; Είναι αξιόπιστα μεταχειρισμένα ; Αφορά ΙΧ με έναν κάτοχο από μακροχρόνια μίσθωση στα 8000€ Από εμπειρία είναι 15-20% ποιο ακριβά από αντίστοιχα ιδιώτη!
Tzini_Gr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, Dinos1973 said: Από εμπειρία είναι 15-20% ποιο ακριβά από αντίστοιχα ιδιώτη! προσθεσε κιολας οτι πολυ πιθανον ναναι τπτ εταιρικο οπου του χουν πιει το αιμα ή ακομα η μεταχειρηση του αυτοκινητου ηταν σαν να κλωτσας σκασμενη μπαλα Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2023 από Tzini_Gr 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 9 ώρες πριν, underground21 είπε Καλησπέρα σε όλους έχει κάποιος feedback από αγορά μεταχειρισμένου της Avis ; Είναι αξιόπιστα μεταχειρισμένα ; Αφορά ΙΧ με έναν κάτοχο από μακροχρόνια μίσθωση στα 8000€ Αν είναι εταιρικό και γυναίκα κάτοχο,είναι το ιδανικό.
james01gr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 23 ώρες πριν, Tzini_Gr είπε προσθεσε κιολας οτι πολυ πιθανον ναναι τπτ εταιρικο οπου του χουν πιει το αιμα ή ακομα η μεταχειρηση του αυτοκινητου ηταν σαν να κλωτσας σκασμενη μπαλα Ανάλογα τα χλμ. Κάποια μπορεί να έχουν λίγα χλμ και να το πήραν πίσω γιατί είτε σε κάποιου σε του άρεσε, είτε δεν πλήρωνε είτε το χτύπησε. Από service είναι κομπλέ όμως ανταλλακτικά βάζουν όχι αντιπροσωπίας. Αλλά γενικά είναι ακριβότερα γιατί οι συντηρήσεις τους είναι τυπικές.
vamvakoolas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 On 15/07/2023 at 14:40, underground21 said: Καλησπέρα σε όλους έχει κάποιος feedback από αγορά μεταχειρισμένου της Avis ; Είναι αξιόπιστα μεταχειρισμένα ; Αφορά ΙΧ με έναν κάτοχο από μακροχρόνια μίσθωση στα 8000€ κρατα και μικρο καλαθι. Κανεις δε σου εγγυαται οτι ειναι απο βραχυπροθεσμη ενοικιαση (η εταιρια μπορει να σου πει οτι μεχρι και συνταξιουχος το ειχε με 1000 χλμ το χρονο). Εγω θα πηγαινα οποσδηποτε σε επισημο επισκευαστη (μπορεις να βρεις σε σαιτ εταιριας) της κατασκευαστριας εταιριας. Πλεον σχεδον ολες οι εταιριες εχουν κωδικο για τετοιο ελεγχο με στανταρ χρεωση και σημεια ελεγχου στο ιχ. Απο προσωπικη εμπειρια απο παρομοια εταιρια (μπορει να ηταν και avis δε θυμαμαι) πηγα να αγορασω οχημα που απο τις φωτο και εξωτερικα φαινοταν τελειο και εμενα μου ανεφεραν το ιδιο. Κατα τυχη επιασα συζητηση (προ ελεγχου) σε διπλανο μαγαζι και με ενημερωσαν οτι οχι μονο δεν ηταν σε μακροχρωνια μισθωση αλλα ηταν σε βραχυπροθεσμη και μαλιστα ειχε και τρακαρισμα και οτι προσπαθουσαν να το πουλησουν καιρο (ευτηχως μαλλον αρκετοι το ειχαν παει για ελεγχο).
paylidis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 10 ώρες πριν, james01gr είπε Από service είναι κομπλέ όμως ανταλλακτικά βάζουν όχι αντιπροσωπίας. Μη παιρνεις κι ορκο, συντηρηση κανουν σε δικα τους συνεργεια και οχι αντιπροσωπεία, κατα κανονα γινονται απο πιτσιρικαδες που δε ξερουν και με ιμιτασιον ανταλλακτικα, οποτε προφανως και δεν ειναι κομπλε...
james01gr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 6 ώρες πριν, paylidis είπε Μη παιρνεις κι ορκο, συντηρηση κανουν σε δικα τους συνεργεια και οχι αντιπροσωπεία, κατα κανονα γινονται απο πιτσιρικαδες που δε ξερουν και με ιμιτασιον ανταλλακτικα, οποτε προφανως και δεν ειναι κομπλε... Αυτό που εννοώ ως κομπλέ είναι ότι γινονται στην ώρα τους. Για αυτό ανέφερα πως τα ανταλλακτικά δεν ειναι της αντιπροσωπείας. Εάν κάτσει σοβαρή βλάβη (που σε καινούργιο αντιπροσωπείας σε εγγύηση θα έβαζαν καινούργια), στο leasing βάζουν ιμιτασιόν. Σε γνωστή μου όταν έπαθε ζημιά το λάστιχο, σε λαστιχαδικο που ήταν συνεργαζομενο με την leasing, έβαλαν λάστιχο άλλης διάστασης. Δεν το είδε και όταν έπαθε σοβαρό ατύχημα, πήγε πραγματογνομωνας και είδε το αυτοκίνητο... Μαζί και το λάθος λάστιχο. Και από τότε τους κυνηγάει στα δικαστήρια.
paylidis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 βρε στην ωρα τους γινονται, σωστα λαδια βαζουν; σωστες ποσοτητες; σωστες συσφίξεις; σωστους ελεγχους; οχι...
underground21 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Έχω κανονίσει αύριο να το δει συνεργείο στην Θες/κη και μετά στις 25 σε αντιπροσωπεία διότι δυστυχως είμαι Αθήνα. Αλλά ποιος μου λέει ότι αυτό που θα μου πουν ισχύει κιόλας ; Μπορεί και να τα «βρουν» μεταξύ τους και να βγει οκ το αμάξι στην Ελλάδα είμαστε … Με προβληματίζει ότι έχει 122.000 χιλιόμετρα και δεν φαίνεται να έχει αλλάξει δίσκο πλατό ενώ είναι ΙΧ πόλης ! Απο την άλλη ψάχνω για μικρό αμάξι και έχουν ξεφύγει τα πάντα , είναι μεγάλα τα ρίσκα . Έχω πινακίδα μπορούμε να δούμε αν έχει τρακάρει ;
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Toyota Auris που είχε χρόνια κολλητός μου,εταιρικό,το πήρε καινούριο,όλα τα service ήταν στην ώρα τους και πάντα σε επίσημη αντιπροσωπεία Toyota. Της Avis ήταν,μετά του έδωσαν από τη Hertz,ένα υβριδικό Corolla,και αυτό είχε επιλογή για service στη Hertz Θεσσαλονίκη ή σε αντιπροσωπεία Toyota Λάρισα.Λάρισα μένει. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2023 από jmmys
Mpiftekis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 22 ώρες πριν, underground21 είπε Έχω πινακίδα μπορούμε να δούμε αν έχει τρακάρει ; Με την πινακίδα ρωτάς τον ασφαλιστή σου.
Joshua21 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 21 hours ago, underground21 said: Έχω κανονίσει αύριο να το δει συνεργείο στην Θες/κη και μετά στις 25 σε αντιπροσωπεία διότι δυστυχως είμαι Αθήνα. Αλλά ποιος μου λέει ότι αυτό που θα μου πουν ισχύει κιόλας ; Μπορεί και να τα «βρουν» μεταξύ τους και να βγει οκ το αμάξι στην Ελλάδα είμαστε … Το συνεργείο που κανόνισες πως το βρήκες, μήπως στο σύστησε αυτός; Μπορείς πάντως να βάλεις κάποια υπηρεσία τύπου spotmechanics αν φοβάσαι πως ο πωλητής "τα έχει βρει" και με το συνεργείο και με την αντιπροσωπεία. 22 hours ago, underground21 said: Με προβληματίζει ότι έχει 122.000 χιλιόμετρα και δεν φαίνεται να έχει αλλάξει δίσκο πλατό ενώ είναι ΙΧ πόλης ! Βασικά το ΙΧ είναι κάτι άλλο, το συγκεκριμένο είναι εταιρικό. Όσο για το ότι είναι αυτοκίνητο πόλης (φαντάζομαι κατηγορία picanto, up, aygo, i10) δεν σημαίνει ότι απαγορεύεται να κυκλοφορήσει έξω από τα όρια της πόλης, άσε που η φθορά του συμπλέκτη είναι κυρίως θέμα οδηγού. 22 hours ago, underground21 said: Έχω πινακίδα μπορούμε να δούμε αν έχει τρακάρει ; Οι ασφαλιστικές μπορούν, και συγκεκριμένα αν έχει ποτέ εμπλακεί σε ατύχημα και ποιο ήταν το κόστος της ζημιάς του. Αυτό όμως, αν έχεις τον τρόπο, καλό θα ήταν να γίνει συμπληρωματικά με έλεγχο από φανοποιό.
vamvakoolas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 On 17/07/2023 at 17:09, underground21 said: Έχω κανονίσει αύριο να το δει συνεργείο στην Θες/κη και μετά στις 25 σε αντιπροσωπεία διότι δυστυχως είμαι Αθήνα. Αλλά ποιος μου λέει ότι αυτό που θα μου πουν ισχύει κιόλας ; Μπορεί και να τα «βρουν» μεταξύ τους και να βγει οκ το αμάξι στην Ελλάδα είμαστε … Με προβληματίζει ότι έχει 122.000 χιλιόμετρα και δεν φαίνεται να έχει αλλάξει δίσκο πλατό ενώ είναι ΙΧ πόλης ! Απο την άλλη ψάχνω για μικρό αμάξι και έχουν ξεφύγει τα πάντα , είναι μεγάλα τα ρίσκα . Έχω πινακίδα μπορούμε να δούμε αν έχει τρακάρει ; τι εγινε τελικα; κομπλε το αμαξι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα