margaritagr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ήρθε η ωρα να κάνω κινηση για τηλεόραση για το σαλόνι… Ειμαι ανάμεσα σε Sony & Samsung. Ως αξιοπιστία έχω στο μυαλό μου ανώτερες τις Sony. Για Samsung κατα καιρούς διαβάζω προβλήματα στα πάνελ. Απο την αλλη μεταξύ τους έχουν τη μεγάλη διαφορά στο λογισμικό οπου στην πράξη δεν ξερω αν ειναι καλύτερο το Google tv ή το tizen?? πχ σε επίπεδο ταχύτητας, ενημερώσεων, συνδεσιμότητας…. Καμία ιδέα πανω σε αυτο? Θελω γρήγορη τηλεόραση με καλο επεξεργαστή. Μοντέλο 2023. Επισης η απόσταση θέασης ειναι 3,50μ περίπου υπολογισμένα και με την πλατη του καναπέ. Οι 65 θα ειναι μικρές? Φοβάμαι τις 75 … + οτι παίρνω κατώτερων προδιαγραφών με ίδιο budget… Τελος, δε θέλω OLED. Η χρηση θα ειναι φουλ τηλεοπτικό προγράμμα, PlayStation, nova, ταινίες, YouTube, προβολή υλικού απο το κινητό… Βάζω κι φωτο της θέσης που θα μπει. Σίγουρα θα χρειαστεί να βλέπω και υπό γωνία (εκτός αν παρω βραχίονα που γυρίζει αλλα αυτο το φοβάμαι λιγο γιατί κάθε φορά θα πρέπει να διορθώνω και ύψη κλπ) Ο καναπές δδηλαδη θα ειναι όπως βλεπουμε τη φωτο, αριστερά με ενα κομμάτι γωνίας. Budget 2.5k ίσως και λιγο παραπάνω , ιςως να φτάσω τα 3 αν ειναι ενα πακέτο όπως η Χ95L της Sony Ευχαριστώ!!! Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2023 από margaritagr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Κάποια γνώμη για την 75QN90C ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tkin73 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλή πολύ είναι βρε φίλε η τιβι που λες άλλωστε +4Κ έχει! Αλλά θα δώσεις τόσα λεφτά και δεν θα πάρεις oled να έχεις το απόλυτο; με 4Κ ακριβώς παίρνεις την 77s90c που έχει και ανεβασμένη φωτεινότητα και το απόλυτο σε rgb. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2023 από tkin73 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Ναι ρε συ την OLED την έχω αποκλείσει σαν κατηγορία απο καιρό, δεν κάνει για τη χρήση που θέλω, τη φοβάμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tkin73 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Πάντως και για την χρήση που την θες η σαμσουνγκ που κοιτάς έχει κακή βαθμολογία στην εξομάλυνση εικόνας χαμηλής ποιότητας 6.3/10 την βαθμολογούν. Δλδ έχει πολλές αδυναμίες και τα λεφτά που ζητά είναι υπερβολικά πολλά! +4Κ για 91% απόδοση στο rgb όταν στα ίδια λεφτά μπορείς να πάρεις το 100%! https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/qn90c-qn90cd-qled Ακόμα και από την περσινή lg c2 που κοστίζει 1000 κάτω στις 77 χάνει εύκολα https://www.rtings.com/tv/tools/compare/lg-c2-oled-vs-samsung-qn90c-qn90cd-qled/31229/38905?usage=1&threshold=0.10 Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2023 από tkin73 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raylan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Τελικά δεν μας είπες, ποια πήρες τελικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Πήρα εκεινη τη Samsung που έλεγα τότε, 75QN90C. 3.100 από 4000 λόγω ειδικής προσφοράς για το άνοιγμα του καταστήματος Public home εκει που ηταν το media markt αργυρούπολης. Επρεπε ν αποφασίσω μέσα σε μια μερα γιατί η προσφορά ηταν για το ΠΣΚ κι εγώ την πήρα είδηση Σαββατο απόγευμα. Το καλο ειναι οτι ειχα βρει την 85C στον Κοτσωβολο, ενα μοντέλο κάτω δλδ και είδα τηλεοπτικά κανάλια για να τσεκάρω το θεμα βελτίωσης εικόνας που έγραψε ο φίλος απο πανω, κ το αποτέλεσμα ηταν εξαιρετικό. Οπότε προχώρησα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα