Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας φιλοι, θελω να σας ρωτησω κατι για μια ερωτηση που εχω με ενα πολυμηχανημα HP. Το αγορασα απο το Media Markt πριν 1 χρονο και εχει επεταση εγγυησης για 5 χρονια. Το θεμα ειναι οτι το Media Markt που το πηρα εκλεισε και τωρα ειναι Public και δεν γνωριζω αλλο καταστημα Media Markt στην Λαρισα. Τι κανω σε αυτη την περιπτωση οταν χαλασει το πολυμηχανημα;

• Λύση
Δημοσ.

Καταρχήν αγαπητέ φίλε, περίμενε πρώτα να χαλάσει και μετά αγχώνεσαι. Πάρε ωστόσο ένα τηλ τα Media Markt και ρώτα τους. Θα σε καθοδηγήσουν από τα κεντρικά, φαντάζομαι.

ΥΓ Κατά προτίμηση να αποφεύγεις τις επεκτάσεις εγγύησης των καταστημάτων. ΠΟΛΥ προτιμότερες είναι των εταιρειών.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα PUBLIC εξαγόρασαν τα media markt Ελλάδας και θα σου καλύψουν θέλουν δε θέλουν την εγγύηση. Στη Λάρισα νομίζω έχει Public στην Κεντρική πλατεία κ MMarkt στο εμπορικό φεύγοντας προς τα έξω προς Ιασώ κλπ

Επεξ/σία από Kthulhou
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Kthulhou είπε

τα PUBLIC εξαγόρασαν τα media markt Ελλάδας και θα σου καλύψουν θέλουν δε θέλουν την εγγύηση. Στη Λάρισα νομίζω έχει Public στην Κεντρική πλατεία κ MMarkt στο εμπορικό φεύγοντας προς τα έξω προς Ιασώ κλπ

Στο εμπορικο καιντρο fashion city που ητανε τα media markt τα πηραν τα public

Δημοσ.

η εξαγορά έγινε εδώ κ 3 χρόνια. έχουν συμφωνία για 2-3 χρόνια ακόμα για τη χρήση του ονόματος της media markt, αλλά οι επεκτάσεις εγγύησης κλπ ισχύουν κανονικά. ΔΕΝ έκλεισε η mmarkt, δε φαλίρησε, εξαγοράστηκε, απορροφήθηκε από τα public, στείλε email κ ρώτα τι ισχύει. ΜΠορείς να βάλεις κ cc τα media markt τα κεντρικά τα γερμανικά....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...