Προς το περιεχόμενο

Εκτός Nova και EON TV το MEGA Channel

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, AtiX είπε

Τι να πω βρε φίλε μου, εμένα αφού έκανα αναζήτηση με την κεραία πάνω στο box έπρεπε να κάνω επανεκκίνηση για να λειτουργήσει…

όπως και να εχει σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Malthador είπε

Έκανα αίτηση μεταφοράς στην Vodafone, η οποία στην τηλεόρασή της εκτός από MEGA και ANT1, έχει παρέα HBO και Disney+ και επιπλέον το πακέτο με την 100άρα είναι 3 ευρώ φθηνότερο.

Αν σου είπαν από vodafone ότι έχουν τα ελληνικά ιδιωτικά κανάλια σε κορόιδεψαν. Μόνο mega και open έχει η vodafone tv. Ούτε ant1, ούτε alpha, ούτε star, ούτε skai. Δεν τα έχουν γιατί η vodafone θεωρεί ότι ζητάνε πολλά λεφτά. Πολύ αμφιβάλλω αν θα έχει κανένα σε λίγο καιρό αν πάει το mega και τους πει για 3.5 εκατομμύρια...

Επεξ/σία από aypnia

• Moderators
8 hours ago, aypnia said:

Αν σου είπαν από vodafone ότι έχουν τα ελληνικά ιδιωτικά κανάλια σε κορόιδεψαν. Μόνο mega και open έχει η vodafone tv. Ούτε ant1, ούτε alpha, ούτε star, ούτε skai. Δεν τα έχουν γιατί η vodafone θεωρεί ότι ζητάνε πολλά λεφτά. Πολύ αμφιβάλλω αν θα έχει κανένα σε λίγο καιρό αν πάει το mega και τους πει για 3.5 εκατομμύρια...

Ναι, οκ, και πάλι, αν είναι να πρέπει να συνδέσω RF καλώδιο λες και είμαι κανένας πρωτόγονος, τουλάχιστον ας δίνω όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα. Θα κερδίσω το HBO που έχει και δυο-τρεις σειρές που με ενδιαφέρουν και θα γλυτώσω και τη συνδρομή του Disney+.

On 02/08/2023 at 18:20, oumtt said:

Ξέρει κανείς αν πάρω από κάποιον το EON smart box (ΧΩΡΙΣ συνδρομή) θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω σαν ένα απλό smart box για YouTube κτλ.

σε wind vision ναι παιζει γιατι δεν ζηταει activation. se nova box επειδη πρωτα ζηταει το activation δεν ξερω αν μπορεις να βγεις απο το μενου. και δεν το δοκιμασα πριν λιγες μερες που εβαλα πανω το eon box και μου ζητησε activation λογω inactivity

On 31/07/2023 at 15:35, gregory22 said:

Αν καταφέρεις να επικοινωνήσεις μαζι τους....ίσως

Αν καταφέρεις να επικοινωνήσεις μαζί τους ίσως.....εγώ δεν τα κατάφερνα για 2 μήνες μέχρι που έβαλα cosmote tv και τσουπ πήρανε!

μονο email και ευχεσαι να απαντησουν

On 01/08/2023 at 19:57, gregory22 said:

Να φανταστείς χτες ήρθε επιστολή απο NOVA οτι χρωστάω 20 ευρώ μετά την εκκαθάριση λόγω λήξης συμβολαίου και αποχώρησης. Θα προχωρήσουν σε "νόμιμες" διαδικασίες για την είσπραξη του ποσού.... απο το 2007 συνδρομητής είμαι

Δεν ξέρω αν υπάρχει πιο πάτος απο αυτό 😀

ολα αυτα βγαινουν αυτοματα.δεν εχει σημασια αν το ποσο ειναι 1 ευρω 100 ευρω 10000 ευρω.ουτε αν ησουν καλος πελατης κτλ. και εσυ το βλεπεις οτι χρωσταω 20 ευρω και τι εγινε.η εταιρεια και η καθε εταιρεια το βλεπει οτι 10000 πελατες χρωστανε απο 10 ευρω μεχρι 300 ευρω.do the maths

On 01/08/2023 at 21:56, andrikos1988 said:

προς οσους εχουν δορυφορο.

Ρε παιδια η νοβα μου ειπε οτι μπορω να δω τα επιγεια καναλια mega ant1 εαν αλλάξω την κεραία και απο τηντηλεόραση την βάλω στο Novabox, έλα όμως που δεν μπορώ να δω κανένα με αυτόν τον τροπο αλλά να φωνάξω τεχνικό στο σπιτι? Στέκει αυτό? Πώςτο βλέπετε?

την συνδεεις και κανεις scan.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλημέρα σας . Σε περίπτωση μη πληρωμής του λογαριασμού Nova μπορούν να μου κάνουν κάτι πέρα απο κόψιμο εικόνας στο ΕΟΝ TV BOX ; Το συμβόλαιο μου λύγει 5/24 και δεν γνώριζω μήπως δημιουργηθεί κάποιο νομικό πρόβλημα. Ευχαριστώ!

2 minutes ago, G1antTzo said:

Καλημέρα σας . Σε περίπτωση μη πληρωμής του λογαριασμού Nova μπορούν να μου κάνουν κάτι πέρα απο κόψιμο εικόνας στο ΕΟΝ TV BOX ; Το συμβόλαιο μου λύγει 5/24 και δεν γνώριζω μήπως δημιουργηθεί κάποιο νομικό πρόβλημα. Ευχαριστώ!

μπορούν να σου κόψουν και οποιαδήποτε άλλη ευρυζωνική υπηρεσία πάει πακέτο. και φυσικά μετά να στείλουν και την οφειλή σου σε εισπρακτική και δικηγορικό γραφείο.

επίσης αν θες να πας σε άλλο πάροχο θα έχεις και χρέωση ρήτρας αποδέσμευσης πρόσθετη από τα χρωστούμενα.

Έχω μόνο Εον Tv στο όνομα μου. Διαφορετικός πάροχος υπάρχει σε τηλ/internet εδώ και 20 χρόνια στο σπίτι σε άλλο όνομα.

Απλά το ερώτημα μου είναι αν θα μπλέξω ποινικά με δικηγόρους και μλκιές. 

8 hours ago, G1antTzo said:

φυσικά. εισπρακτική και δικηγορικό γραφείο θα αναλάβει τη διαδικασία είσπραξης των οφειλώμενων.

γιατί δε θες να πληρώσεις κάτι που χρησιμοποίησες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, G1antTzo είπε

Αν το συμβόλαιο σου λήγει το Μάιο του 24, σχεδόν σε 1 χρόνο και δεν έχεις πληρώσει και λογαριασμούς σίγουρα θα σε κυνηγήσουν νομικά. Με εισπρακτική και δικαστικά. Γιατί είναι μεγάλο το ποσό, δεν είναι μόνο αυτά που χρωστάς για το λογαριασμό που δεν έχεις πληρώσει, είναι και το πρόστιμο του σπασίματος του συμβολαίου σου 1 χρόνο νωρίτερα.

Επεξ/σία από aypnia

Μετά από πρήξιμο έκοψα το καλώδιο που ερχότανε από το παλιό δορυφορικό πιάτο που είχε πάνω το βύσμα και το σύνδεσα με το καλώδιο της κεραίας, τα κανάλια μπήκαν πάλι στην ίδια θέση που ήταν και πριν.

Γενικά ο αποκωδικοποιητής EON box SDSTB01 είναι ότι χειρότερο, τρώει συχνά κολλήματα που φτιάχνουν μόνο αν το βγάλεις και το βάλεις στην πρίζα... Το bluetooth κοντρόλ τα ίδια κολλάει πολλές φορές δεν ανταποκρίνεται και πρέπει να βγάλεις μπαταρίες και να της ξαναβάλεις...

• Like 1

21 hours ago, G1antTzo said:

Έχω μόνο Εον Tv στο όνομα μου. Διαφορετικός πάροχος υπάρχει σε τηλ/internet εδώ και 20 χρόνια στο σπίτι σε άλλο όνομα.

12 hours ago, greekfragma said:

φυσικά. εισπρακτική και δικηγορικό γραφείο θα αναλάβει τη διαδικασία είσπραξης των οφειλώμενων.

απαντάω μόνος μου.

από άτομο που αγοράζει PS Plus συνδρομή μέσω Τουρκίας 15ευρώ και τη πουλάει σε αγγελία insomnia 80ευρώ ψάχνοντας για κορόιδα, καλά θα κάνει η Nova και το δικηγορικό τους γραφείο να σε τσούξουν άσχημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε λίγο καιρό θα τα βρούν πάλι μεταξύ τους, είναι πολλή η χασούρα και δεν συμφέρει κανέναν τους, άσε που θα πέσουν και τσουχτερά πρόστιμα γιατί αρκετά κανάλια-εταιρίες (πχ Mega κτλ) λειτουργούν ακόμα με την λογική του μονοπωλίου.

Στην τελική ο μέσος συνδρομητής δεν θα κόψει το δορυφορικό αλλά απλά θα βάλει ένα splitterακι και θα λύσει το πρόβλημα του προσωρινά, μέχρι να λυθεί το θέμα οριστικά σε λίγο καιρό.

Ελπίζω μόνο να μειωθούν τουλάχιστον οι τιμές από όλη αυτή την ιστορία και να φτιάξει καλύτερα το νομοθετικό πλαίσιο γενικότερα υπέρ των καταναλωτών γιατί το έχουν παραξηλώσει γενικά στο Αγελαδιστάν τα τελευταία 13 χρονάκια (να ναι οι μέρες τους)!

Το δορυφορικό πλέον δεν είναι πολυτέλεια που απολαμβάνουμε οι λίγοι αλλά ανάγκη που δημιούργησαν στους πολλούς και πρέπει να το στηρίξουν αυτό με χαμηλότερες τιμές οι μεν και με περισσότερες συνεργασίες οι δε γενικότερα!

Νισάφι πια

Επεξ/σία από Brainkill4r

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 18/08/2023 at 17:58, greekfragma said:

Οταν πληρώνω για ένα προιον και μου κόβουν κανάλια που η γυναίκα μου βλέπει πρέπει να βρουν μια λύση . Έβαλα ΕΟΝ για να έχω τα κανάλια μέσω ιτνερνετ διότι κεραία εκεί που είναι η TV δεν μπαίνει. Όταν την μια μου λένε διακοπή και δεν πληρώνω πέναλτι αλλά μετά το πάνε τούμπα δεν θα είμαι εγώ σωστός όταν αυτοί δεν είναι. 

On 19/08/2023 at 06:56, greekfragma said:

απαντάω μόνος μου.

από άτομο που αγοράζει PS Plus συνδρομή μέσω Τουρκίας 15ευρώ και τη πουλάει σε αγγελία insomnia 80ευρώ ψάχνοντας για κορόιδα, καλά θα κάνει η Nova και το δικηγορικό τους γραφείο να σε τσούξουν άσχημα.

Να με τσούξουν γιατί ακριβώς. Όταν πληρώνω για κάτι δεν θα μου προσφέρεις το μισό περιεχόμενο επείδη έτσι σου καύλωσε σαν εταιρεία μια μέρα. Βρες μου λύση για να συνεχίσω να πληρώνω αλλίως θα λουστείς τις συνέπειες. Η γυναίκα μου παρακολουθεί τα κανάλια άρα να βρούν λύση στο πρόβλημα μου.

Επεξ/σία από G1antTzo

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, G1antTzo είπε

Οταν πληρώνω για ένα προιον και μου κόβουν κανάλια που οι γυναίκα μου βλέπει πρέπει να βρουν μια λύση . Έβαλα ΕΟΝ για να έχω τα κανάλια μέσω ιτνερνετ διότι κεραία εκεί που είναι η TV δεν μπαίνει. Όταν την μια μου λένε διακοπή και δεν πληρώνω πέναλτι αλλά μετά το πάνε τούμπα δεν θα είμαι εγώ σωστός όταν αυτοί δεν είναι. 

Να με τσούξουν γιατί ακριβώς. Όταν πληρώνω για κάτι δεν θα μου προσφέρεις το μισό περιεχόμενο επείδη έτσι σου καύλωσε σαν εταιρεία μια μέρα. Βρες μου λύση για να συνεχίσω να πληρώνω αλλίως θα λουστείς τις συνέπειες. Η γυναίκα μου παρακολουθεί τα κανάλια άρα να βρούν λύση στο πρόβλημα μου.

Εδώ έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα. Είναι νομικά καλυμμένοι σε αφαίρεση ή προσθήκη καναλιών.

Σε αυτό που δεν είναι, είναι αν κατά την έναρξη του συμβολαίου που υπέγραψες έχουν πει θα έχω πχ τη Premier Legue μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία και το αθετήσουν. Ποτέ στους όρους που υπέγραψες δεν σου είπαν θα έχουμε κάποια συγκεκριμένα κανάλια πχ το mega και τον ant1 σε όλη τη διάρκεια του συμβολαίου σου ή ότι υποχρεούνται μόνο να προσθέτουν περιεχόμενο και όχι να αφαιρούν.

Το πρόβλημα και τις νομικές συνέπειες θα τις έχεις εσύ, όχι αυτοί. Και έχεις συμφωνήσει στο ότι έχουν το δικαίωμα αυτό με την υπογραφή σου. Και με βάση τις πληροφορίες που μας είπες για τη διάρκεια του συμβολαίου σου και το ότι χρωστάς και λεφτά για κάτι που σου παρείχαν δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε κυνηγήσουν νομικά και θα κερδίσουν.

Δεν λέω ότι έχεις δίκιο ή άδικο. Έκανες μια ερώτηση και σου απάντησε κόσμος στο τι θα συμβεί. Μπορεί να μην ήταν η απάντηση που θα ήθελες αλλά αυτό θα συμβεί.

Επεξ/σία από aypnia
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...