TheProgressive Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, drazzidroz είπε Έχω νόβα.αν θέλω να δω maga απλά το γυρνάω σε κεραία.ποιος ο λόγος να χαλιέμαι επειδή δε βλέπω mega. Έχω να δω 100 κανάλια.. Εσυ εχεις κεραια. Ο συγχρονος κοσμος την εχει καταργησει για παλιοσιδερα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, TheProgressive είπε Εσυ εχεις κεραια. Ο συγχρονος κοσμος την εχει καταργησει για παλιοσιδερα. Μια χαρα υπαρχουν οι κεραιες 9 στους 10 εχουν και καλα κανουν, ολοι λεφτα για NOVA και Cosmote TV νομιζεις εχουν η κανουν stream με τα μισα λεφτα στους "αλλους" που δεν ξερεις ποτε θα τους πιασουν. Εγω με 1.60 Gibertini αριστα εστιασμενο σε Ηotbird(NOVA) και με κακο καιρο χανει σημα, αν δεν ειχα την κεραια παπαλα, βλεπω τουλαχιστον τα δικα μας μεχρι να φτιαξει και εβαλα και το mega στον αποκωδικοποιητη(μεθαυριο και τον ANT1) Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2023 από ScorpioX777 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheProgressive Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 14 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε Μια χαρα υπαρχουν οι κεραιες 9 στους 10 εχουν και καλα κανουν, ολοι λεφτα για NOVA και Cosmote TV νομιζεις εχουν η κανουν stream με τα μισα λεφτα στους "αλλους" που δεν ξερεις ποτε θα τους πιασουν. Εγω με 1.60 Gibertini αριστα εστιασμενο σε Ηotbird(NOVA) και με κακο καιρο χανει σημα, αν δεν ειχα την κεραια παπαλα, βλεπω τουλαχιστον τα δικα μας μεχρι να φτιαξει και εβαλα και το mega στον αποκωδικοποιητη(μεθαυριο και τον ANT1) Το 9/10 εχει κεραια πως το συμπερανες? Δευτερον πιστεψε με πλεον το να χεις νοβα ειναι 32 ευρω πακετο με ντοκιμαντερ 1 αθλητικο και ιντερνετ 50ρι + απεριοριστα σταθερα κινητα. Οι περισσοτεροι εστω για ιντερνετ τηλεφωνο δινουν ενα 25αρι. Τα 7€ νομιζεις ειναι το προβλημα για να αναβαθμισουν την εμπειρια τους? Ουτε κατα διανοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 8 ώρες πριν, TheProgressive είπε Το 9/10 εχει κεραια πως το συμπερανες? Δευτερον πιστεψε με πλεον το να χεις νοβα ειναι 32 ευρω πακετο με ντοκιμαντερ 1 αθλητικο και ιντερνετ 50ρι + απεριοριστα σταθερα κινητα. Οι περισσοτεροι εστω για ιντερνετ τηλεφωνο δινουν ενα 25αρι. Τα 7€ νομιζεις ειναι το προβλημα για να αναβαθμισουν την εμπειρια τους? Ουτε κατα διανοια. Καθε πολυκατοικια και σπιτι εχει και αυτοι οι λιγοι που της αφαιρεσαν απο τα σπιτια τους εχοντας NOVA το εχουν μετανοιωσει για τον προσφατο λογο... Βρηκες και εσυ να πεις παραδειγμα το stream της NOVA που εχει 20+ sec delay(σου εχει ερθει μηνυμα οτι εβαλε γκολ η ταδε ομαδα και εσυ το βλεπεις μετα απο λιγο) και αρκετες φορες εχει σπασιματα χειροτερα απο πειρατικα. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι καταλαβαινω οτι σε ενα τεχνολογικο φορουμ θελουμε να το παιξουμε προχω αλλα στην προκειμενη περιπτωση ειμασστε ακομα far away απο το να φυγουν τα πιατα και οι ψηφιακες κεραιες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheProgressive Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 15 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε Καθε πολυκατοικια και σπιτι εχει και αυτοι οι λιγοι που της αφαιρεσαν απο τα σπιτια τους εχοντας NOVA το εχουν μετανοιωσει για τον προσφατο λογο... Βρηκες και εσυ να πεις παραδειγμα το stream της NOVA που εχει 20+ sec delay(σου εχει ερθει μηνυμα οτι εβαλε γκολ η ταδε ομαδα και εσυ το βλεπεις μετα απο λιγο) και αρκετες φορες εχει σπασιματα χειροτερα απο πειρατικα. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι καταλαβαινω οτι σε ενα τεχνολογικο φορουμ θελουμε να το παιξουμε προχω αλλα στην προκειμενη περιπτωση ειμασστε ακομα far away απο το να φυγουν τα πιατα και οι ψηφιακες κεραιες. Αδιαφορουμε για την καθυστερηση των 20sec. Δεν ερχεται καμια ειδοποιηση εκτος αν εχεις βαλει να σου ρχονται οταν στοιχηματιζεις. Σιγα το προβλημα.... Το πιο τελειο με την εον ειναι οτι μπορεις να γυρνας προγραμματα πισω και να τα βλεπεις οποτε θες . Τα σταματας προσπερνας διαφημισεις πραγματικα ειναι υπεροχο. Οποτε τα δευτερολεπτα που λες με αφηνουν αδιαφορο.Αν ηθελα να μην χανω θα βαζα δορυφορο στα ιδια λεφτα. Αλλα δεν χρειαζεται να μπλεκεις με καλωδιοσεις τρυπες. (Εγω μενω σε μονοκατοικια ανετα κανω οτι θελω χωρις να ρωτησω κανεναν). Σπασιματα ειχε το χειμωνα αρκετα (2-3 την βδομαδα για καποια λεπτα) αλλα τωρα εφτιαξε( μαλλον εφταιγε και ο καιρος αλλιως δεν εξηγειται). Οσο για το αν θελω να το παιξω προχω οπως λες δεν εχω τετοια αναγκη λεω απλα την γνωμη μου σε αρνητικα σχολια. Ξερεις οταν γινεται κατι καποιοι εχουν την ταση να τα ισοπεδωνουν ολα χωρις λογο. Εφυγε το μεγκα και? Πηρα τηλ συντομα θα ξαναγυρισει μου παν. Αν δεν γυρισει που για μενα ειναι προβλημα τοτε θα δω τι θα κανω. Αλλα σε γενικές γραμμες τα θετικα ειναι πολυ περισσοτερα. Ειναι πολυ πολυ καλο για 45 ευρω να χεις φουλ πακ με απεριοριστα σταθερα κινητα και δωρεαν εξοπλισμο και δωρεαν εγκατασταση και 3 μηνες δωρεαν και 100αρα γραμμη που με speed test πιανει 99.7 Τι αλλο θελει κανεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 8 ώρες πριν, TheProgressive είπε Αδιαφορουμε για την καθυστερηση των 20sec. Δεν ερχεται καμια ειδοποιηση εκτος αν εχεις βαλει να σου ρχονται οταν στοιχηματιζεις. Σιγα το προβλημα.... Το πιο τελειο με την εον ειναι οτι μπορεις να γυρνας προγραμματα πισω και να τα βλεπεις οποτε θες . Τα σταματας προσπερνας διαφημισεις πραγματικα ειναι υπεροχο. Οποτε τα δευτερολεπτα που λες με αφηνουν αδιαφορο.Αν ηθελα να μην χανω θα βαζα δορυφορο στα ιδια λεφτα. Αλλα δεν χρειαζεται να μπλεκεις με καλωδιοσεις τρυπες. (Εγω μενω σε μονοκατοικια ανετα κανω οτι θελω χωρις να ρωτησω κανεναν). Σπασιματα ειχε το χειμωνα αρκετα (2-3 την βδομαδα για καποια λεπτα) αλλα τωρα εφτιαξε( μαλλον εφταιγε και ο καιρος αλλιως δεν εξηγειται). Οσο για το αν θελω να το παιξω προχω οπως λες δεν εχω τετοια αναγκη λεω απλα την γνωμη μου σε αρνητικα σχολια. Ξερεις οταν γινεται κατι καποιοι εχουν την ταση να τα ισοπεδωνουν ολα χωρις λογο. Εφυγε το μεγκα και? Πηρα τηλ συντομα θα ξαναγυρισει μου παν. Αν δεν γυρισει που για μενα ειναι προβλημα τοτε θα δω τι θα κανω. Αλλα σε γενικές γραμμες τα θετικα ειναι πολυ περισσοτερα. Ειναι πολυ πολυ καλο για 45 ευρω να χεις φουλ πακ με απεριοριστα σταθερα κινητα και δωρεαν εξοπλισμο και δωρεαν εγκατασταση και 3 μηνες δωρεαν και 100αρα γραμμη που με speed test πιανει 99.7 Τι αλλο θελει κανεις? Ο χρηστης drazzidroz ειπε απλα ο ανθρωπος οτι αμα θελει να δει Mega γυριζει το input στην κεραια που ειδες εσυ το αρνητικο σχολιο... Εσυ θελοντας να παριστανεις κατι του ειπες οτι ο συγχρονος κοσμος(sic) την εχει καταργησει ως παλιοσιδερα. Επειδη μου ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι καποιος με βασικη γνωση στην τεχνολογια δεν γνωριζει οτι ολες οι ταρατσες κτλ εχουν πιατα και ψηφιακες κεραιες καλο ειναι να γνωριζεις μιας και βλεπω οτι εισαι καινουργιο σχετικα μελος οτι εδω μεσα μετρανε τα επιχειρηματα και οχι οι εξυπναδισμοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregory22 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Αν καταφέρεις να επικοινωνήσεις μαζι τους....ίσως Στις 15/7/2023 στις 12:57 ΜΜ, Malthador είπε Μπορούμε να κάνουμε διακοπή ή επαναδιαπραγμάτευση του συμβολαίου μας, λόγω αυτή της αλλαγής, όσοι έχουμε EON TV; Αν καταφέρεις να επικοινωνήσεις μαζί τους ίσως.....εγώ δεν τα κατάφερνα για 2 μήνες μέχρι που έβαλα cosmote tv και τσουπ πήρανε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VIPdriver Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Επισης εκτος αντ1 και Μακεδονία τβ απο 1/8. Καταγγελια ανετη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Moderators Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 On 31/07/2023 at 15:35, gregory22 said: Αν καταφέρεις να επικοινωνήσεις μαζί τους ίσως.....εγώ δεν τα κατάφερνα για 2 μήνες μέχρι που έβαλα cosmote tv και τσουπ πήρανε! Δεν βγαίνουν στα τηλέφωνα, ούτε από το τμήμα προσφορών, ούτε από το τμήμα ακυρώσεων. Θλιβερή η κατάσταση στην εταιρεία. Τους έχω αφήσει πάνω από 7 μηνύματα σε helpdesk και messnger. Έκανα αίτηση μεταφοράς στην Vodafone, η οποία στην τηλεόρασή της εκτός από MEGA και ANT1, έχει παρέα HBO και Disney+ και επιπλέον το πακέτο με την 100άρα είναι 3 ευρώ φθηνότερο (χωρίς καν να υπολογίζω τους δωρεάν τρεις μήνες που έχουν σε προσφορά). Μόλις τους πάει το αίτημα φορητότητας, λογικά θα θυμηθούν να με πάρουν, αλλά θα είναι αργά τότε. Εκτός κι αν ξεβρακωθούν εντελώς. Δεν θα κάνω καταγγελία πάντως ακόμα, θα περιμένω να δω αν θα χρεώσουν πέναλτι και αν το χρεώσουν, τότε θα φύγει μήνυμα στον ΣτΚ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν μου αρεσει ουτε εμενα αυτος ο πολεμος εξουσιας και δεν ξερω γω τι αλλο ειναι στο πισω μερος του μυαλου των MEGA - ΑΝΤ1 και κατα ποσο θελουν να ξεκινησουν η να αναβαθμισουν τις συνδρομητικες τους υπηρεσιες και ισως ειναι και ενας λογος που ζητησαν τοσα πολλα... Κακα τα ψεματα ο λογος που η πλειοψηφια ειμαστε συνδρομητες στη NOVA ειναι το ποδοσφαιρο... και νομιζω οτι αυτα που θα χασουν απο απωλεια συνδρομητων λογω της αφαιρεσης ΜΕGA και ΑΝΤ1 ειναι με διαφορα λιγοτερα απο αυτα που θα κερδισουν αν εδιναν αυτα που ηθελαν τα δυο καναλια... σε αυτο φυσικα μεγαλο ρολο παιζει το ποσο ευκολα μπορεις να τα εχεις με την ψηφιακη κεραια. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2023 από ScorpioX777 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregory22 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, Malthador είπε Δεν βγαίνουν στα τηλέφωνα, ούτε από το τμήμα προσφορών, ούτε από το τμήμα ακυρώσεων. Θλιβερή η κατάσταση στην εταιρεία. Τους έχω αφήσει πάνω από 7 μηνύματα σε helpdesk και messnger. Έκανα αίτηση μεταφοράς στην Vodafone, η οποία στην τηλεόρασή της εκτός από MEGA και ANT1, έχει παρέα HBO και Disney+ και επιπλέον το πακέτο με την 100άρα είναι 3 ευρώ φθηνότερο (χωρίς καν να υπολογίζω τους δωρεάν τρεις μήνες που έχουν σε προσφορά). Μόλις τους πάει το αίτημα φορητότητας, λογικά θα θυμηθούν να με πάρουν, αλλά θα είναι αργά τότε. Εκτός κι αν ξεβρακωθούν εντελώς. Δεν θα κάνω καταγγελία πάντως ακόμα, θα περιμένω να δω αν θα χρεώσουν πέναλτι και αν το χρεώσουν, τότε θα φύγει μήνυμα στον ΣτΚ. Να φανταστείς χτες ήρθε επιστολή απο NOVA οτι χρωστάω 20 ευρώ μετά την εκκαθάριση λόγω λήξης συμβολαίου και αποχώρησης. Θα προχωρήσουν σε "νόμιμες" διαδικασίες για την είσπραξη του ποσού.... απο το 2007 συνδρομητής είμαι Δεν ξέρω αν υπάρχει πιο πάτος απο αυτό 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrikos1988 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 προς οσους εχουν δορυφορο. Ρε παιδια η νοβα μου ειπε οτι μπορω να δω τα επιγεια καναλια mega ant1 εαν αλλάξω την κεραία και απο τηντηλεόραση την βάλω στο Novabox, έλα όμως που δεν μπορώ να δω κανένα με αυτόν τον τροπο αλλά να φωνάξω τεχνικό στο σπιτι? Στέκει αυτό? Πώςτο βλέπετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, andrikos1988 είπε προς οσους εχουν δορυφορο. Ρε παιδια η νοβα μου ειπε οτι μπορω να δω τα επιγεια καναλια mega ant1 εαν αλλάξω την κεραία και απο τηντηλεόραση την βάλω στο Novabox, έλα όμως που δεν μπορώ να δω κανένα με αυτόν τον τροπο αλλά να φωνάξω τεχνικό στο σπιτι? Στέκει αυτό? Πώςτο βλέπετε? Συνήθως μετά από επανεκκίνηση του box λειτουργεί… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrikos1988 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, AtiX είπε Συνήθως μετά από επανεκκίνηση του box λειτουργεί… Κι όμως όχι ρε φίλε..Μου εβγαλαν το λάδι στο περιμενε στη νοβα και μου ζητουν να φερω τεχνικο στο σπιτι ενω εγω τους παρακαλαω να μου στειλουν νέο box.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 13 λεπτά πριν, andrikos1988 είπε Κι όμως όχι ρε φίλε..Μου εβγαλαν το λάδι στο περιμενε στη νοβα και μου ζητουν να φερω τεχνικο στο σπιτι ενω εγω τους παρακαλαω να μου στειλουν νέο box.. Τι να πω βρε φίλε μου, εμένα αφού έκανα αναζήτηση με την κεραία πάνω στο box έπρεπε να κάνω επανεκκίνηση για να λειτουργήσει… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα