hyperspaced Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Malthador είπε Σωστά, γιατί είναι πολύ αστείο να αλλάζουν μονομερώς οι όροι ενός συμβολαίου. Σου δίνει 100 κανάλια με 11 ευρώ το μήνα, άρα ετοιμάσου για μείωση 0.11 ευρώ / μήνα. 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VIPdriver Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 7 λεπτά πριν, Malthador είπε Μπορούμε να κάνουμε διακοπή ή επαναδιαπραγμάτευση του συμβολαίου μας, λόγω αυτή της αλλαγής, όσοι έχουμε EON TV; Εάν αυτή η αλλαγή βεβαιώνει μονομερής αλλαγή όρων συμβολαίου, τότε μπορείς να φύγεις. Θα μπορούσε η εταιρία να σου προτεινει ποσοστιαία έκπτωση των λιγότερων καναλιων από τη συμφωνία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 1 hour ago, killer76 said: 5 μήνες ακόμα να τελειώνω από το ΕΟΝ. Ζήτημα να έχω δει 5 ώρες συνολικά σε 19 μήνες τι τα βαζετε αν δεν βλεπετε? το λεω επειδη δεν βλεπω ποτε απλα τηλεοραση 😛 ουτε σειρες κτλ. οπως ειπες και εσυ μια ωρα το μηνα μεσο ορο 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennis077 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Αυτά τα θέματα να τα βλέπει η εκάστοτε κυβέρνηση που ήθελε να γίνει μέσω των πλατφορμών η μετάδοση των καναλιών εκεί που δεν υπάρχει σήμα από την Digea. Όταν υπάρχουν προβλήματα θυμούνται την επίγεια μετάδοση των καναλιών.!! Πρέπει να τελειώσει κάποτε η ψηφιακή μετάβαση στο νεότερο πρότυπο μετάδοσης των καναλιών κάτι που έχει παγώσει τα τελευταία χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 2 minutes ago, Dennis077 said: Πρέπει να τελειώσει κάποτε η ψηφιακή μετάβαση στο νεότερο πρότυπο μετάδοσης των καναλιών κάτι που έχει παγώσει τα τελευταία χρόνια. HEVC? Αμήν και πότε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 11 minutes ago, poulinos said: σου δινει την δυνατοτητα να δεις το mega επιγεια απλα με ενα καλωδιο rf στο eon box.οποτε δεν ξερω αν θα το δεχτουν. Δεν είναι λογική αυτή. Αν είναι έτσι δεν μου χρειάζεται ούτε Nova Cinema, έχω ίντερνετ και κατεβάζω ταινίες τζάμπα. 11 minutes ago, hyperspaced said: Σου δίνει 100 κανάλια με 11 ευρώ το μήνα, άρα ετοιμάσου για μείωση 0.11 ευρώ / μήνα. Σωστά γιατί έχουν ίδια «αξία» το MEGA και ο ΑΝΤ1 με το E! και το Νickelodeon. 7 minutes ago, poulinos said: τι τα βαζετε αν δεν βλεπετε? το λεω επειδη δεν βλεπω ποτε απλα τηλεοραση 😛 ουτε σειρες κτλ. οπως ειπες και εσυ μια ωρα το μηνα μεσο ορο Για τον ίδιο λόγο που έχουμε Netflix, Disney+, Prime, Game Pass και PSN+, χωρίς να προλαβαίνουμε να χρησιμοποιήσουμε τίποτα απ' όλα αυτά. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
6xXx6 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Πωω θα ακυρώσω τη συνδρομή τώρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Αν καθίσετε να διαβάσετε τους όρους που έχετε υπογράψει νομίζω ότι τα ελληνικά κανάλια δεν περιλαμβάνονται στη λίστα των καναλιών. απλά προσφέρονται Είχε μάθει το Filmnet από τότε που έφυγε ο Alpha 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση aypnia Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 20 λεπτά πριν, Dennis077 είπε Αυτά τα θέματα να τα βλέπει η εκάστοτε κυβέρνηση που ήθελε να γίνει μέσω των πλατφορμών η μετάδοση των καναλιών εκεί που δεν υπάρχει σήμα από την Digea. Όταν υπάρχουν προβλήματα θυμούνται την επίγεια μετάδοση των καναλιών.!! Πρέπει να τελειώσει κάποτε η ψηφιακή μετάβαση στο νεότερο πρότυπο μετάδοσης των καναλιών κάτι που έχει παγώσει τα τελευταία χρόνια. Στις πολιτισμένες χώρες ένας που δραστηριοποιείται στη συνδρομητική τηλεόραση μπορεί να δραστηριοποιηθεί και στην ελεύθερη. Στο Ελλαδιστάν για να μη στεναχωρηθούν οι καναλάρχες υπήρχε νόμος που το απαγόρευε. Έπρεπε να απειλήσει η νέα ιδιοκτησία της Nova με προσφυγή στα ευρωπαϊκά δικαστήρια και να πέφτουν τα πρόστιμα σύννεφο από την ΕΕ για να αναγκαστούν να αλλάξουν το νόμο και να στεναχωρήσουν τους καναλάρχες. Στις πολιτισμένες χώρες το "ρεπορτάζ" του mega και του ant1 που είναι εμφανές ότι είναι προϊόν αυτού που λέμε τόσα χρόνια σαν διαπλοκή όπου ο επιχειρηματίας χρησιμοποιούσε δημόσια συχνότητα για την εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών του συμφερόντων θα είχε γίνει πρώτο θέμα και ο κόσμος θα έκραζε τους ιδιοκτήτες του mega και του ant1. Από ότι βλέπεις και στα σχόλια ούτε που έχουν καταλάβει τι συμβαίνει, έχουμε μπολιαστεί τόσες δεκαετίες με το να θεωρούμε τη διαπλοκή νορμάλ καταστάσεις. Στις πολιτισμένες χώρες επίσης υπάρχουν νόμοι που η μετάδοση των ελεύθερων καναλιών είναι υποχρεωτική στις πλατφόρμες χωρίς όμως να πρέπει η συνδρομητική πλατφόρμα να πληρώνει για αυτό. Σε κάποιες υπάρχει αντίτιμο αλλά αυτό καθορίζεται καθολικά από το κράτος. Εδώ είμαστε ότι θέλει ο κάθε καναλάρχης ζητάει, οπότε τα "η μετάδοση των καναλιών εκεί που δεν υπάρχει σήμα από την Digea" είναι ανέκδοτο. 39 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) φαντάζομαι όσοι θέλετε να σπάσετε συμβόλαια επειδή έφυγε το μέγκα ή να μειωθεί η συνδρομή σας, όταν προστίθενται κανάλια ζητάτε να πληρώσετε παραπάνω 😎 Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2023 από ksessalonikios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valadsk Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε φαντάζομαι όσοι θέλετε να σπάσετε συμβόλαια επειδή έφυγε το μέγκα ή να μειωθεί η συνδρομή σας, όταν προστίθενται κανάλια ζητάτε να πληρώσετε παραπάνω 😎 θα στο αυξήσουν αυτοί να είσαι σίγουρος. μην σκας δεν χάνουν τιποτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fighter pilot 71 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Πω στεναχώρια.....Και που θα βλεπω τη Δανάη εγω τωρα?? Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2023 από Fighter pilot 71 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 46 λεπτά πριν, Malthador είπε Σωστά γιατί έχουν ίδια «αξία» το MEGA και ο ΑΝΤ1 με το E! και το Νickelodeon. To Mega έχει τη Δανάη και το Nickelodeon τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη. Με τα άλλα δεν ασχολούμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 46 minutes ago, Malthador said: Δεν είναι λογική αυτή. Αν είναι έτσι δεν μου χρειάζεται ούτε Nova Cinema, έχω ίντερνετ και κατεβάζω ταινίες τζάμπα. Για τον ίδιο λόγο που έχουμε Netflix, Disney+, Prime, Game Pass και PSN+, χωρίς να προλαβαίνουμε να χρησιμοποιήσουμε τίποτα απ' όλα αυτά. δεν ειμαι εγω ο υπευθυνος για να πω αν ειναι λογικο ή οχι.απλα ανεφερα τι μπορει να σου πουν.ηδη αυτο που σου ειπα το εστειλαν με email σε ενημερωση. για την δευτερη παραγραφο δεν μπορω να πω κατι. δεν βλεπω παρα μια ταινια το μηνα οποτε δεν θα πληρωνα για κατι που δεν κανω use. και επειδη εχω eon tv να σου πω οτι το box ειναι στο κουτι του 😛 και το online το χρησιμοποιει αλλος:p 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samsunglife Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, killer76 είπε 5 μήνες ακόμα να τελειώνω από το ΕΟΝ. Ζήτημα να έχω δει 5 ώρες συνολικά σε 19 μήνες ok, και τι θα βάλεις; τίποτα; 1 ώρα πριν, poulinos είπε σου δινει την δυνατοτητα να δεις το mega επιγεια απλα με ενα καλωδιο rf στο eon box.οποτε δεν ξερω αν θα το δεχτουν. επειδή το καλώδιο rf είναι πάνω στην τηλεόραση, για να βάλω και στο eon box χρειάζομαι κάποιο ανταπτοράκι με διπλή έξοδο rf; θα δουλέψει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα