Vaswww Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Γεια σας εχω αγορασμένα τα airpods 2nd generation αλλα μολις παω να συνδέσω δεν συνδέονται δοκίμασα τα πάντα τι μπορεί να συμβαίνει αν έχει καποίος παρόμοιο πρόβλημα να μου πει
Λύση M A T R I X Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Λύση Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, Vaswww είπε Γεια σας εχω αγορασμένα τα airpods 2nd generation αλλα μολις παω να συνδέσω δεν συνδέονται δοκίμασα τα πάντα τι μπορεί να συμβαίνει αν έχει καποίος παρόμοιο πρόβλημα να μου πει Καλημέρα, απ' ότι καταλαβαίνω δεν μπορείς να τα κάνεις pair. Φαντάζομαι ότι έχεις ακολουθήσει όλα τα βήματα. Αν ναι, κάνε τους ένα reset και ξαναδοκίμασε.
Vaswww Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Ναι δυστυχώς έχω πάθει αυτό το θέμα που ελπίζω να φτιαχτεί γιατί είχα απογοητευτεί και ήμουν ένα βήμα πρίν φτάσω στο service της Apple για αυτό.Θα τους κάνω και το reset και ελπίζω το θέμα να διορθωθεί ευχαριστώ πολύ
ChristosFis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, Vaswww είπε Ναι δυστυχώς έχω πάθει αυτό το θέμα που ελπίζω να φτιαχτεί γιατί είχα απογοητευτεί και ήμουν ένα βήμα πρίν φτάσω στο service της Apple για αυτό.Θα τους κάνω και το reset και ελπίζω το θέμα να διορθωθεί ευχαριστώ πολύ Τα διέγραψες από τα Bluetooth devices ?
Vaswww Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Ναι συνέχεια το έκανα αλλά δεν ξέρω τι το έπιασε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα