Kapoios_kapou Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Ειμαι(ήμουν) μαθητής ΕΠΑΛ και φέτος έδωσα πανελλαδικές εξετάσεις αλλά δεν εχω κάνει το μηχανογραφικό μου ακόμα διότι εχω μείνει ανάμεσα σε αυτές τις σχολές , πληροφορική Καβάλα ή ΑΠΘ. Ως μέτριος μαθητής θα ήθελα μια σχολή που να μην με δυσκολέψει τόσο πολύ και να το τελειώσω με το καλό χωρίς προβλήματα . Εν τέλει η ερώτηση μου είναι η εξής , ποια σχολή απο αυτές ειναι ευκολότερη ή λιγότερο δύσκολη?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2023 από Kapoios_kapou
leonkoum Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Εισαι σιγουρος -οντας- 'μετριος' οπως λες, οτι περνας πληροφορικης ΑΠΘ? Το τμημα ειναι πολυ δυσκολο για καποιον που ΔΕΝ διαβαζει αλλα κορυφαιο, πραγματικα! Της Καβαλας ειναι πρωην ΤΕΙ που ανατοποιηθηκε προσφατα (2019 -ΔΙΠΑΕ) Αν οντως περνας εκει και εχεις διαθεση να 'κουραστεις' και εχεις τους αναλογους πορους, να πας με τα 1000 στο ΑΠΘ... Αλλο το πτυχιο του ΔΙΠΑΕ (χωρις να το υποτιμω καθολου, δουλεια γινεται περισσοτερη στα περιφερικα πανεπιστημια) και αλλο του ΑΠΘ καλως ή κακως.. Καλη επιτυχια 1
shrimpycat Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 3 hours ago, leonkoum said: Εισαι σιγουρος -οντας- 'μετριος' οπως λες, οτι περνας πληροφορικης ΑΠΘ? Τα μαθήματα του ΕΠΑΛ είναι αρκετά πιο εύκολα. Εάν διάβασε τους δύο τελευταίους μήνες προγραμματισμό και δίκτυα θα μπορούσα να γράψει 18-19. Τα μαθηματικά επίσης πολύ εύκολα εάν πρόσεχε λίγο όλη την χρονιά θα έγραφε έναν καλό βαθμό.
rain-man Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Στον κλάδο που λες υπάρχουν εύκολες, μέτριες και δύσκολες σχολές. Στην αγορά εργασίας όμως θα απαιτείται πολύ χρόνος και διάβασμα. Για μια απλή δουλειά με λιγότερο κόπο θα κοίταγα αλλού και κυρίως θα κοίταγα περισσότερο το θέμα γνωριμίες και δημόσιο. 1 1
Kapoios_kapou Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 8 ώρες πριν, leonkoum είπε Εισαι σιγουρος -οντας- 'μετριος' οπως λες, οτι περνας πληροφορικης ΑΠΘ? Το τμημα ειναι πολυ δυσκολο για καποιον που ΔΕΝ διαβαζει αλλα κορυφαιο, πραγματικα! Της Καβαλας ειναι πρωην ΤΕΙ που ανατοποιηθηκε προσφατα (2019 -ΔΙΠΑΕ) Αν οντως περνας εκει και εχεις διαθεση να 'κουραστεις' και εχεις τους αναλογους πορους, να πας με τα 1000 στο ΑΠΘ... Αλλο το πτυχιο του ΔΙΠΑΕ (χωρις να το υποτιμω καθολου, δουλεια γινεται περισσοτερη στα περιφερικα πανεπιστημια) και αλλο του ΑΠΘ καλως ή κακως.. Ξέχασα να αναφέρω οτι ανήκω στην μουσουλμανική μειονότητα αρα περνάω με λιγότερα μόρια , αλλά φοβάμαι κυρίως για τα μαθηματικά του ΑΠΘ . Ξέρω οτι ειναι δύσκολα τα μαθηματικά όπου και να παω διότι ειμαι απο ΕΠΑΛ αλλά απο αυτές τις δυο σχολές που ανέφερα θέλω να επιλέξω μια που θα μπορέσω να τη τελειώσω και δεν θα μείνω 😅.
dionisis1925 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω αλλά το ΑΠΘ της πληροφορικής έχει μπόλικα μαθηματικά. https://www.csd.auth.gr/studies/undergraduate/courses/ εδώ μπορείς να ρίξεις και ματιά μόνος σου για να πάρεις μια ιδέα. 1
Kapoios_kapou Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω αλλά το ΑΠΘ της πληροφορικής έχει μπόλικα μαθηματικά. https://www.csd.auth.gr/studies/undergraduate/courses/ εδώ μπορείς να ρίξεις και ματιά μόνος σου για να πάρεις μια ιδέα. Τα εχω δει απλά γνώμη ήθελα . Αρα αντίο ΑΠΘ ✌️😔... Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2023 από Kapoios_kapou
leonkoum Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Παλεψε το μην το παρατάς τόσο εύκολα…προσπάθεια θέλει όπου και αν πας.. Όπως και να έχει καλή επιτυχία σε οποία επιλογή σου 👌 1
crimsonwall Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Μακρυα απο Πληροφορικη Καβαλας ισως το χειροτερο τμημα πληροφορικης στην χωρα. Αφου πιανεις Πληροφορικη ΑΠΘ μπορεις να δεις και το αντιστοιχο τμημα στην Σινδο που ειναι πολυ καλο ή Σερρες που επισης κανουν καλη δουλεια αν δεν θες κατι με τοσα μαθηματικα.
Kapoios_kapou Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 5 ώρες πριν, crimsonwall είπε Μακρυα απο Πληροφορικη Καβαλας ισως το χειροτερο τμημα πληροφορικης στην χωρα. Αφου πιανεις Πληροφορικη ΑΠΘ μπορεις να δεις και το αντιστοιχο τμημα στην Σινδο που ειναι πολυ καλο ή Σερρες που επισης κανουν καλη δουλεια αν δεν θες κατι με τοσα μαθηματικα. Ευχαριστώ για την πρόταση σου , όμως εγώ θέλω η σχολή μου να έχει φοιτητικές εστίες και να ειναι κοντά στην πόλη μου ενω Σέρρες απ όσο ξέρω δεν εχει εστίες και για την Σίνδο δεν νομίζω να το σκεφτώ τωρα πια είναι αργά και πρέπει να κάνω το μηχανογραφικό πριν κλείσει η πλατφόρμα άρα μονο δύο είναι οι επιλογές ή Καβάλα ή ΑΠΘ... Σκέφτομαι αν πάω ΑΠΘ και γράψω έστω ενα 5 στα μαθηματικά για να περάσω θα είμαι οκ αλλά δεν είναι σίγουρο οτι θα γράψω 5 και γι αυτό φοβάμαι 🤷♂️
mihanikos1 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Το θεμα δεν ειναι μονο γραφω ενα 5 στα μαθηματικα και ξεμπερδευω. Πολλα μαθηματα εχουν σαν βαση τα μαθηματικα και η ελλειψη γνωσεων δυσκολευει και αυτα. 1
Kapoios_kapou Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 8 ώρες πριν, mihanikos1 είπε Το θεμα δεν ειναι μονο γραφω ενα 5 στα μαθηματικα και ξεμπερδευω. Πολλα μαθηματα εχουν σαν βαση τα μαθηματικα και η ελλειψη γνωσεων δυσκολευει και αυτα. Συμφωνώ με αυτό που λες , ίσως η Καβάλα είναι κατάλληλη για μένα... Εν τέλει παω να σπουδάσω και ευχαριστώ όλους που απάντησαν και με βοήθησαν.🙏✌️
DestinyGR Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, Kapoios_kapou είπε Συμφωνώ με αυτό που λες , ίσως η Καβάλα είναι κατάλληλη για μένα... Εν τέλει παω να σπουδάσω και ευχαριστώ όλους που απάντησαν και με βοήθησαν.🙏✌️ Όποια σχολή και να διαλέξεις από την στιγμή που είναι σχολή πληροφορικής δεν θα αποφύγεις τα μαθηματικά. Αν κάτσεις και ασχοληθείς σοβαρά με την σχολή σου μια χαρά θα τα περάσεις τα μαθήματα. Σε κάθε περίπτωση καλές σπουδές! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα