Mixos12re Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα.Προσωπικά έδωσα ECPE πριν 1.5 μήνα περίπου και αναμένουμε τα αποτελέσματα.Ξέρω ότι έγραψα πολύ χάλια στο gcvr..Δεν το περιμέναμε ούτε εγώ ακόμα,καθώς στο φροντιστήριο έπαιρνα πιο πάνω από τη βαση.Υπολογίζω γύρω στο 55%.Speaking τα πήγα τέλεια πάνω από 85%,Listening γύρω στο 80% και Writing γύρω στο 70%.Το θέμα είναι ότι κοβομαι λόγω του gcvr η ισχύει ο μεσος όρος;Ξέρω γνωστούς που πέρασαν λόγω μέσο όρου και αλλων που κόπηκαν εξαιτίας ενός part μόνο.Οποίος ξέρει ας απαντήσει γιατί το άγχος μου είναι πολύ έντονο.Ποιο part έχει μεγαλυτερη βαρύτητα στη βαθμολογία;Η όλα είναι ίσα;Ευχαριστώ πολύ.
PharmChem Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 54 λεπτά πριν, Mixos12re είπε Καλησπέρα.Προσωπικά έδωσα ECPE πριν 1.5 μήνα περίπου και αναμένουμε τα αποτελέσματα.Ξέρω ότι έγραψα πολύ χάλια στο gcvr..Δεν το περιμέναμε ούτε εγώ ακόμα,καθώς στο φροντιστήριο έπαιρνα πιο πάνω από τη βαση.Υπολογίζω γύρω στο 55%.Speaking τα πήγα τέλεια πάνω από 85%,Listening γύρω στο 80% και Writing γύρω στο 70%.Το θέμα είναι ότι κοβομαι λόγω του gcvr η ισχύει ο μεσος όρος;Ξέρω γνωστούς που πέρασαν λόγω μέσο όρου και αλλων που κόπηκαν εξαιτίας ενός part μόνο.Οποίος ξέρει ας απαντήσει γιατί το άγχος μου είναι πολύ έντονο.Ποιο part έχει μεγαλυτερη βαρύτητα στη βαθμολογία;Η όλα είναι ίσα;Ευχαριστώ πολύ. Από την σελίδα της Ελληνο-Αμερικανικής ένωσης (Ένας εκ των φορέων που διοργανώνει τις εξετάσεις ECPE στην Ελλάδα), βρήκα τα εξής αναφορικά με την βαθμολόγηση (σύνδεσμος: https://www.hau.gr/el-gr/exams/language-certifications/university-of-michigan/ecpe#strip-4161) : Αναφορά σε κείμενο Αρχές του συστήματος αξιολόγησης των εξετάσεων ECPE: Τα αποτελέσματα όλων των ενοτήτων ECPE ανακοινώνονται με τις ακόλουθες πέντε αλφαβητικές κλίμακες και τις αντίστοιχες αριθμητικές κλίμακες: Αλφαβητική κλίμακα Αριθμητική κλίμακα Honors (H) 840-1000 Pass (P) 750-835 Low Pass (LP) 650-745 Borderline Fail (BF) 610-645 Fail (F) 0-605 Αποκτούν το ECPE οι υποψήφιοι που λαμβάνουν μέσο όρο βαθμολογίας σε όλες τις ενότητες ίσο ή ανώτερο του 650. Αποκτούν το ECPE με τη διάκριση «with Honors» οι υποψήφιοι που λαμβάνουν βαθμολογία σε όλες τις ενότητες ίση ή ανώτερη του 840. Δεν αποκτούν το ECPE οι υποψήφιοι που λαμβάνουν μέσο όρο βαθμολογίας σε όλες τις ενότητες κατώτερο του 650. Δεν αποκτούν το ECPE οι υποψήφιοι που δεν συμμετείχαν σε μία ή περισσότερες ενότητες της εξέτασης. Η πιθανή επιτυχής επίδοσή τους σε όσες ενότητες συμμετείχαν δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα. Το Πανεπιστήμιο του Michigan επιτρέπει στους υποψηφίους με ειδικές ικανότητες να ζητήσουν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις υπό ειδικές συνθήκες ή με τροποποιήσεις. Σύμφωνα με τα παραπάνω, αναφέρει ότι για να λάβει υποψήφιος την πιστοποίηση ECPE, απαιτείται να έχει Μ.Ο. βαθμολογίας σε όλες τις ενότητες τουλάχιστον 650 (δηλ. 65%). Δεν αναφέρεται, τουλάχιστον σε αυτή τη σελίδα, ότι θα πρέπει η βαθμολογία σε κάθε επιμέρους τμήμα της εξέτασης (module) να είναι τουλάχιστον 650, προκειμένου να λάβει κάποιος την πιστοποίηση (τούτου λεχθέντος, φαίνεται να υπάρχει η δυνατότητα κάποιος να "κοπεί" σε μία ενότητα, αλλά να βγάζει Μ.Ο. πάνω από 650, οπότε παίρνει την πιστοποίηση). Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να συμβουλευτείς και τον/την καθηγητή/τρια σου για να είσαι απόλυτα σίγουρος! 1
*nenya* Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Breathe in, breathe out και για την ωρα ασε τους υπολογισμους γιατί σε αγχωνουν περισσοτερο! Ειδικα στο gcvr πως να υπολογισεις ποσο πηρες; Αφου δεν γινεται να θυμαται κανεις ακριβως τα items, Cloze, κειμενα για να τα μεταφερει σε μας τους καθηγητες και να σας πουμε τις σωστες απαντησεις! Απο εμπειρια παντως, ειδικα στο ECPE, οι περισσότεροι εχω δει να πεφτουν εξω στους υπολογισμους κυριως στο Writing. Ισχυει ο Μ.Ο. ολων των parts ομως. Οποτε υπομονη λιγο ακομα να βγουν τα αποτελέσματα, δεν μπορεις να κανεις κάτι άλλο τωρα!
Mixos12re Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 8 ώρες πριν, PharmChem είπε Από την σελίδα της Ελληνο-Αμερικανικής ένωσης (Ένας εκ των φορέων που διοργανώνει τις εξετάσεις ECPE στην Ελλάδα), βρήκα τα εξής αναφορικά με την βαθμολόγηση (σύνδεσμος: https://www.hau.gr/el-gr/exams/language-certifications/university-of-michigan/ecpe#strip-4161) : Σύμφωνα με τα παραπάνω, αναφέρει ότι για να λάβει υποψήφιος την πιστοποίηση ECPE, απαιτείται να έχει Μ.Ο. βαθμολογίας σε όλες τις ενότητες τουλάχιστον 650 (δηλ. 65%). Δεν αναφέρεται, τουλάχιστον σε αυτή τη σελίδα, ότι θα πρέπει η βαθμολογία σε κάθε επιμέρους τμήμα της εξέτασης (module) να είναι τουλάχιστον 650, προκειμένου να λάβει κάποιος την πιστοποίηση (τούτου λεχθέντος, φαίνεται να υπάρχει η δυνατότητα κάποιος να "κοπεί" σε μία ενότητα, αλλά να βγάζει Μ.Ο. πάνω από 650, οπότε παίρνει την πιστοποίηση). Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να συμβουλευτείς και τον/την καθηγητή/τρια σου για να είσαι απόλυτα σίγουρος! Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας..Εύχομαι να ισχύει αυτο που λέτε και εσείς… 1 ώρα πριν, *nenya* είπε Breathe in, breathe out και για την ωρα ασε τους υπολογισμους γιατί σε αγχωνουν περισσοτερο! Ειδικα στο gcvr πως να υπολογισεις ποσο πηρες; Αφου δεν γινεται να θυμαται κανεις ακριβως τα items, Cloze, κειμενα για να τα μεταφερει σε μας τους καθηγητες και να σας πουμε τις σωστες απαντησεις! Απο εμπειρια παντως, ειδικα στο ECPE, οι περισσότεροι εχω δει να πεφτουν εξω στους υπολογισμους κυριως στο Writing. Ισχυει ο Μ.Ο. ολων των parts ομως. Οποτε υπομονη λιγο ακομα να βγουν τα αποτελέσματα, δεν μπορεις να κανεις κάτι άλλο τωρα! σε αυτο που λέτε περί writing θα συμφωνήσω..Δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς ποσο σκορ έχω πετύχει..Στο gcvr ξέρω πως δεν τα έχω πάει καλά λόγω του vocabulary από το οποίο ζήτημα να έχω πιασει 5/16…Τα κείμενα ήταν αρκετά εύκολα..Το grammar μπορούσε και καλύτερα και τα cloze ήταν επίσης πολύ απαιτητικά.Ελπίζω σε ένα ΘΑΥΜΑ χαχαχ.
Haldol Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω (αν και μάλλον θα το κάνω), όταν έδινα γαλλικά και έβγαζα στα μαθήματα και τις προσομειώσεις λίίίγο πάνω από τη "βάση", αποφάσισα να μην πάω καν να δώσω. Λίγο το άγχος, λίγο η κούραση (που έρχεται και από το άγχος) και το αποτέλεσμα στις πραγματικές εξετάσεις συνήθως είναι πιο χαμηλό από τις "δοκιμές". Εν τέλη, έδωσα γαλλικά την επόμενη χρονιά, και μάντεψε, απέτυχα. Ξανάδωσα την παρα-επόμενη, και μάντεψε, ξανα-απέτυχα! Μετά τα παράτησα, συνειδητοποίησα ότι δε μου πάει η γαλλική (ούτε πιάνο έμαθα). Στ' αγγλικά, που είχα λίγο πιο πολύ "ταλέντο" (ή έστω μ' άρεσε πιο πολύ σαν γλώσσα), και ενώ πήρα το ECPE ("Pass with Honors"), αλλά και το CPE (χωρίς δόξες και τιμές εκεί), εμφανίστηκε το φαινόμενο που έγραψα... σταθερά χαμηλότερη επίδοση στο πραγματικό τεστ, σε σχέση με την προσομοίωση. Φωτεινή εξαίρεση το speaking του CPE, που έτυχε και μπήκα μόνος μου (αντί για 2 σε ζευγάρι), και ήταν και ο εξεταστής μόνος (?)... κι ενώ ξεκινήσαμε την εξέταση κανονικά και τυπικά, σε 2-3 λεπτά μιλούσαμε για γκομενάκια κι' αμάξια. Not kidding, όσο κι αν φαίνεται ακραίο. Με περίμεναν απ' έξω οι δικοί μου και τους λέω «δε μ' εξέτασε» και φρίκαραν. Όταν τους είπα ότι εν τέλη απλά λέγαμε μαλ@κίες και γελούσαμε (στ' αγγλικά φυσικά) για πόση ώρα και μετά απλά έφυγα, γελούσαν κι οι ίδιοι.
*nenya* Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 ^ Lol για τα προφορικα! Δεν ξερω ποσα χρονια πριν εδωσες, αλλα πλεον σε ολους τους φορεις τα πραγματα ειναι πιο αυστηροτυπικα. Παντα δυο εξεταστες μεσα. Και επίσης εννοείται οτι σχεδον παντα η αποδοση στις εξετασεις ειναι πιο χαμηλη σε συγκριση με τεστ προσομοίωσης. Ο παραγοντας αγχος παιζει ρολο, οι συνθηκες κλπ. Με καλη προετοιμασια ομως το αγχος μπορεί καποιος να το διαχειριστεί ως ενα σημειο και να μην τον καταβάλει εντελως. Καλη επιτυχια σε οσους εδωσαν και περιμενουν με ανυπομονησία!
Haldol Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 7 minutes ago, *nenya* said: Lol για τα προφορικα! Δεν ξερω ποσα χρονια πριν εδωσες, αλλα πλεον σε ολους τους φορεις τα πραγματα ειναι πιο αυστηροτυπικα. Παντα δυο εξεταστες μεσα. Θεωρητικά και τότε (νομίζω το 2008) έτσι ήταν. Δηλαδή 2+2, με τυποποιημένη κιόλας εξέταση. Και στο ECPE η εξέταση ήταν τυπική (και ξενέρωτη ). Τώρα το πως καταλήξαμε με τον τυπά του Cambridge να ήμαστε μόνοι μας (και να λέμε για βυζά ) δε ξέρω. Παίζει απλά να 'μουν ο τελευταίος και να την κοπάνησε και ο 2ος εξεταστής, σε φάση «οκ 1 άτομο είναι, ξεπέτα τον»... Ακόμα και εκεί όμως τυπικά ξεκίνησε η εξέταση, μετά ξέφυγε.
Mixos12re Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, Haldol είπε Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω (αν και μάλλον θα το κάνω), όταν έδινα γαλλικά και έβγαζα στα μαθήματα και τις προσομειώσεις λίίίγο πάνω από τη "βάση", αποφάσισα να μην πάω καν να δώσω. Λίγο το άγχος, λίγο η κούραση (που έρχεται και από το άγχος) και το αποτέλεσμα στις πραγματικές εξετάσεις συνήθως είναι πιο χαμηλό από τις "δοκιμές". Εν τέλη, έδωσα γαλλικά την επόμενη χρονιά, και μάντεψε, απέτυχα. Ξανάδωσα την παρα-επόμενη, και μάντεψε, ξανα-απέτυχα! Μετά τα παράτησα, συνειδητοποίησα ότι δε μου πάει η γαλλική (ούτε πιάνο έμαθα). Στ' αγγλικά, που είχα λίγο πιο πολύ "ταλέντο" (ή έστω μ' άρεσε πιο πολύ σαν γλώσσα), και ενώ πήρα το ECPE ("Pass with Honors"), αλλά και το CPE (χωρίς δόξες και τιμές εκεί), εμφανίστηκε το φαινόμενο που έγραψα... σταθερά χαμηλότερη επίδοση στο πραγματικό τεστ, σε σχέση με την προσομοίωση. Φωτεινή εξαίρεση το speaking του CPE, που έτυχε και μπήκα μόνος μου (αντί για 2 σε ζευγάρι), και ήταν και ο εξεταστής μόνος (?)... κι ενώ ξεκινήσαμε την εξέταση κανονικά και τυπικά, σε 2-3 λεπτά μιλούσαμε για γκομενάκια κι' αμάξια. Not kidding, όσο κι αν φαίνεται ακραίο. Με περίμεναν απ' έξω οι δικοί μου και τους λέω «δε μ' εξέτασε» και φρίκαραν. Όταν τους είπα ότι εν τέλη απλά λέγαμε μαλ@κίες και γελούσαμε (στ' αγγλικά φυσικά) για πόση ώρα και μετά απλά έφυγα, γελούσαν κι οι ίδιοι. Μάλλον δεν έχω ελπίδες ΑΧΑΧΑΧΑΧ.Ευχαριστώ για την απάντηση παντως 2 ώρες πριν, *nenya* είπε ^ Lol για τα προφορικα! Δεν ξερω ποσα χρονια πριν εδωσες, αλλα πλεον σε ολους τους φορεις τα πραγματα ειναι πιο αυστηροτυπικα. Παντα δυο εξεταστες μεσα. Και επίσης εννοείται οτι σχεδον παντα η αποδοση στις εξετασεις ειναι πιο χαμηλη σε συγκριση με τεστ προσομοίωσης. Ο παραγοντας αγχος παιζει ρολο, οι συνθηκες κλπ. Με καλη προετοιμασια ομως το αγχος μπορεί καποιος να το διαχειριστεί ως ενα σημειο και να μην τον καταβάλει εντελως. Καλη επιτυχια σε οσους εδωσαν και περιμενουν με ανυπομονησία! Ισχύει αυτο και σε εμάς 2 εξετάσεις ήταν..Όλα γίνονται εναντίον μας🤣🤣..Πλάκα κανω
*nenya* Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Παντως πολλοι καθηγητες εχουμε αρχισει και δυσανασχετουμε με το ECPE (με την hau γενικα) διοτι δεν δημοσιεύουν τα past papers. Δεν μας τα δειχνουν ωστε να ξερουμε και εμεις και οι υποψηφιοι ΑΚΡΙΒΩΣ το επιπεδο των εξετασεων. Ενω αλλοι φορεις τα δειχνουν κανονικά τα past papers. Το άλλο είναι οτι αρνουνται να δειξουν τις βαθμολογημενες εκθεσεις. Δεν γινεται να στελνουμε μαθητες που πιανουν 90+ σε ολα τα parts και ξαφνικα η εκθεση να ειναι βαθμολογημενη στο 60 (ενω ολα τα χρονια οι συγκεκριμένοι μαθητες γραφουν φοβερες εκθεσεις επιπεδου C2). Και το αλλο αρνητικο ειναι φυσικα το speaking format το οποιο ειναι τραγικα repetitive, καθόλου communicative και εδω και 10+ χρονια πολλοι καθηγητες εχουμε στειλει επιστολες στην hau να βελτιώσει το format. Ειναι σαν μορφη βασανιστηριου ετσι οπως ειναι. Ναι, γραφω τον πονο μου. Ευτυχως ομως υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες και ηδη η hau χανει πελατες απο πιστοποιητικά που σεβονται πολυ περισσότερο υποψηφιους και εκπαιδευτικους. 2
Mixos12re Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Έχετε δίκιο συμφωνώ.Προσωπικά πέρυσι όπου είχα δώσει lower ecce είχα σημειώσει 84/100 στο gvr,84/100 στο listening,84/100 στο speaking και 72/100 στο writing.Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια κριτήρια βαθμολογούν.Επίσης συμφωνώ σε αυτο που λέτε περί την hau.Η τιμή έχει αυξηθεί σημαντικά και επιπλέον το ότι τα θέματα δεν δημοσιεύονται είναι κάτι αρνητικό αφού δεν δίνεται η ευκαιρία στους μαθητές να δουν τα λάθη τους αλλά και στους καθηγητες για να έχουν μια γενική εικόνα για τα θέματα.
*nenya* Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Και κατι ακομα που αφορα την βαθμολογηση: οπως λενε και στο site της HAU (αλλα και στα σεμιναρια για καθηγητες), η βαθμολογηση στο GCVR part γινεται 'Με χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και την εφαρμογή ειδικού λογισμικού που αξιοποιεί προχωρημένο μαθηματικό μοντέλο βασισμένο στη Σύγχρονη Θεωρία Μέτρησης (IRT - Item Response Theory).' Οποιος θελει μπορει να γκουγκλαρει και να ψαξει τι σημαινει αυτο. Με απλα λόγια ας πουμε οτι δεν εχουν την ιδια βαρυτητα ολα τα items της εξετασης. Καποια ειναι πιο ανεβασμένης δυσκολιας και επηρεαζουν με διαφορετικο τροπο την βαθμολογία του εξεταζομενου. ΑΛΛΑ οπως ειπαμε, δεν μας δινουν past papers με επεξηγηση ωστε να διαπιστωσουμε ποια ακριβως ειναι αυτα τα items Και το αλλο που εμαθα προσφατα απο ατομο που γραφει items για ECCE/ECPE ειναι οτι....ουσιαστικα δεν γραφουν καινουργια για καθε εξεταση αλλα ανακυκλωνουν τα παλια. Καλο;
Mixos12re Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 9 ώρες πριν, *nenya* είπε Και κατι ακομα που αφορα την βαθμολογηση: οπως λενε και στο site της HAU (αλλα και στα σεμιναρια για καθηγητες), η βαθμολογηση στο GCVR part γινεται 'Με χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και την εφαρμογή ειδικού λογισμικού που αξιοποιεί προχωρημένο μαθηματικό μοντέλο βασισμένο στη Σύγχρονη Θεωρία Μέτρησης (IRT - Item Response Theory).' Οποιος θελει μπορει να γκουγκλαρει και να ψαξει τι σημαινει αυτο. Με απλα λόγια ας πουμε οτι δεν εχουν την ιδια βαρυτητα ολα τα items της εξετασης. Καποια ειναι πιο ανεβασμένης δυσκολιας και επηρεαζουν με διαφορετικο τροπο την βαθμολογία του εξεταζομενου. ΑΛΛΑ οπως ειπαμε, δεν μας δινουν past papers με επεξηγηση ωστε να διαπιστωσουμε ποια ακριβως ειναι αυτα τα items Και το αλλο που εμαθα προσφατα απο ατομο που γραφει items για ECCE/ECPE ειναι οτι....ουσιαστικα δεν γραφουν καινουργια για καθε εξεταση αλλα ανακυκλωνουν τα παλια. Καλο; Μόλις τώρα, Mixos12re είπε 9 ώρες πριν, *nenya* είπε Και κατι ακομα που αφορα την βαθμολογηση: οπως λενε και στο site της HAU (αλλα και στα σεμιναρια για καθηγητες), η βαθμολογηση στο GCVR part γινεται 'Με χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και την εφαρμογή ειδικού λογισμικού που αξιοποιεί προχωρημένο μαθηματικό μοντέλο βασισμένο στη Σύγχρονη Θεωρία Μέτρησης (IRT - Item Response Theory).' Οποιος θελει μπορει να γκουγκλαρει και να ψαξει τι σημαινει αυτο. Με απλα λόγια ας πουμε οτι δεν εχουν την ιδια βαρυτητα ολα τα items της εξετασης. Καποια ειναι πιο ανεβασμένης δυσκολιας και επηρεαζουν με διαφορετικο τροπο την βαθμολογία του εξεταζομενου. ΑΛΛΑ οπως ειπαμε, δεν μας δινουν past papers με επεξηγηση ωστε να διαπιστωσουμε ποια ακριβως ειναι αυτα τα items Και το αλλο που εμαθα προσφατα απο ατομο που γραφει items για ECCE/ECPE ειναι οτι....ουσιαστικα δεν γραφουν καινουργια για καθε εξεταση αλλα ανακυκλωνουν τα παλια. Καλο; Έχετε δίκιο πράγματι το έψαξα και εγώ.
Mixos12re Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Τελικά τα αποτελέσματα ανακοινώνονται αύριο..Καλή επιτυχία σ όλους μας κ ο θεός βοηθός🧿. 1
Mixos12re Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Τα αποτελέσματα επιτέλους βγηκαν.Πήρα 1)Speaking: 770/1000 2)GCVR:760/1000 3)Writing:685/1000 4)Listening:635/1000 Πέρασα με 71% αν και κοπηκα στο listening δυστυχώς..Μεγάλη έκπληξη το gcvr. 2
yannis27gr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 9 ώρες πριν, Mixos12re είπε Τα αποτελέσματα επιτέλους βγηκαν.Πήρα 1)Speaking: 770/1000 2)GCVR:760/1000 3)Writing:685/1000 4)Listening:635/1000 Πέρασα με 71% αν και κοπηκα στο listening δυστυχώς..Μεγάλη έκπληξη το gcvr. Καμία έκπληξη (για μας τους καθηγητές). Ποτέ δε δίνουμε σημασία στο τι λένε οι μαθητές όταν τους ρωτάμε πώς έγραψαν (τους ρωτάμε εθιμοτυπικά). Προφανώς δεν έχουν οι μαθητές τις γνώσεις για να ξέρουν αν οι απαντήσεις που έδωσαν είναι σωστές ή όχι. Επιπλέον, είναι και θέμα ψυχολογίας. Άλλοι είναι τέρμα αγχωμένοι ή έχουν πολύ υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό τους και δεν είναι ικανοποιημένοι οπότε έχουν μούτρα και νιώθουν ότι δεν έγραψαν καλά, άλλοι είναι στο άλλο άκρο. Σε κάθε περίπτωση, συγχαρητήρια για την επιτυχία σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα