Προς το περιεχόμενο

Καθαρή βενζίνη στην Λευκάδα

Liapisftw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Αν κάποιος είναι από Λευκάδα ή γνωρίζει τα μέρη θα ήθελα να μου προτείνει ενα αξιόπιστο βενζινάδικο για να γεμίσω μιας και είχα κακή εμπειρία σε παλαιότερες διακοπές με κακή βενζίνη. Θα βόλευε κοντά στο Νυδρί αλλά και στην Λευκάδα δεν έχω θέμα.

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Με μια γρήγορη ματιά δεν είδα να έχει κάτι από δίκτυο Καλυψώ, οπότε δοκίμασε κάποιο από τα εταιρικά της Shell. Στη θέση σου θα έβαζα 100αρα.

100αρα σκέφτομαι και εγω να είμαι λίγο πιο σίγουρος. Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση, θα το κοιτάξω.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Liapisftw είπε

Καλησπέρα,

Αν κάποιος είναι από Λευκάδα ή γνωρίζει τα μέρη θα ήθελα να μου προτείνει ενα αξιόπιστο βενζινάδικο για να γεμίσω μιας και είχα κακή εμπειρία σε παλαιότερες διακοπές με κακή βενζίνη. Θα βόλευε κοντά στο Νυδρί αλλά και στην Λευκάδα δεν έχω θέμα.

Ευχαριστώ.

Μπορείς να βάλεις στο εταιρικό της AVIN στο δρόμο μεταξύ Αγ. Νικολάου και Λευκάδας.

Αν δεν σε εξυπηρετεί και πρέπει να βάλεις οπωσδήποτε στο νησί βάλε super στο εταιρικό της Shell στο Καλλιγόνι (λίγο έξω από την πόλη της Λευκάδας στο δρόμο για Νυδρί).

Επεξ/σία από agnostos13
  • Like 3

καλημέρα, εγώ συνήθως βάζω από το ελιν μετά το Βλυχό προς Βασιλική.

Δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα αρκετά χρόνια τώρα. 
(δεν είμαι μόνιμος κάτοικος, καταγωγή έχω και πάω συχνά.)
Και με φίλους-γνωστούς που μιλάω από εκεί καλά λόγια λένε για αυτόν.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί να μην είναι ΜΕΣΑ στην Λευκάδα , αλλά εγώ εβαλα στην διαδρομή πηγαίνοντας και στην επιστροφή φευγοντας απο Λευκάδα.

Φοβερά ΚΑΘΑΡΗ βενζίνη. Μπορεί να μην είναι γνωστής Μάρκας, αλλά είναι πολύ αξιόπιστο.

Αν είσαι απο Θεσσαλονίκη , βολεύει. αν είσαι απο Αθήνα μάλλον δεν περνάς απο εκει

Επεξ/σία από blanka

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 14/7/2023 στις 8:38 ΜΜ, agnostos13 είπε

Μπορείς να βάλεις στο εταιρικό της AVIN στο δρόμο μεταξύ Αγ. Νικολάου και Λευκάδας.

Αν δεν σε εξυπηρετεί και πρέπει να βάλεις οπωσδήποτε στο νησί βάλε super στο εταιρικό της Shell στο Καλλιγόνι (λίγο έξω από την πόλη της Λευκάδας στο δρόμο για Νυδρί).

Λευκαδιτης γαρ, κάθε φορά από τη shell αυτή βάζω και μέχρι στιγμής κανένα παράπονο. Βέβαια είναι 1-2 γεμίσματα το καλοκαίρι που πάμε διακοπές αλλά ως τώρα όλα καλά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φουλάρε το πριν πας στη Λευκάδα , εγω αυτό κάνω όταν πηγαίνω τέτοια ταξίδια, για να γλιτώσω και τις αυξημένες τιμές των νησιών. 

διαφορετικά δες στο fuel.gr.

Επεξ/σία από The_Judas

7 hours ago, gazp said:

Λευκαδιτης γαρ, κάθε φορά από τη shell αυτή βάζω και μέχρι στιγμής κανένα παράπονο. Βέβαια είναι 1-2 γεμίσματα το καλοκαίρι που πάμε διακοπές αλλά ως τώρα όλα καλά. 

Άλλη μια ψήφος και από εμένα για το συγκεκριμένο. Πάντα βάζω εκεί και δεν έχω εντοπίσει πρόβλημα 

On 29/07/2023 at 07:38, The_Judas said:

φουλάρε το πριν πας στη Λευκάδα , εγω αυτό κάνω όταν πηγαίνω τέτοια ταξίδια, για να γλιτώσω και τις αυξημένες τιμές των νησιών. 

διαφορετικά δες στο fuel.gr.

Αυτό κάνε εάν το έχεις τόσο αγχος, και εαν θα κάνεις περισσότερα χλμ απο 1 ντεπόζιτο ξαναγεμίζε το όταν φτάνει τα 3/4 ώστε να αναμιγνύεται η βενζίνη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...