Προς το περιεχόμενο

help gia diktyo wireless me skopo file kai net sharing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

thelw na sthsw ena asyrmato diktyo metaxy tou spitiou mou kai tou thiou mou.ta dyo spitia vlepontai einai se apenanti polykatoikies sto ido oikopedo kai koitane to ena to allo xwris empodia.oi erwthseis polles.h apostash einai 37 metra symfwna me filo o opios ta metrhse hlektronika alla mporei na einai ligo parapanw (ante 45-50 to poly).thelw na kanw to exhs: na mporw na moirazomai mia dsl me to thio mou etsi wste to kostos na meiwthei.ginetai?h dikia mou skepsh htan h ekshs: na parw 2 wireless access points ths dlink (den thymamai montelo ayta me thn leitourgia turbo) ta opoia pezoun arketa kala sta 50 metra kai oi times tous einai logikes,na at valw se hlektrologika koutia sta mpalkonia kai meta kanonika diktyo.ti lete eseis? thelw gnwmes prwtaseis times klp oti mporeite,eyxaristw

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλο ακουγετε. Θα κανεις σιγουρα καλη δουλεια. Εγω εχω ενα access point της 3com και ειναι πολυ καλο.Ενας φιλος μου με το ιδιο access point μοιραζεται την συνδεση με αλλα 2 ατομα σε αποσταση περιπου 40 μετρα και μεσα απο τοιχους. Λογικα δεν θα εχεις προβλημα. Παρολαυτα εχω ακουσει κακα λογια για την d-Link. H αποφαση δικια σου.....

Καλύτερα όχι d-link. Μπορεί να είναι φθηνα αλλά το καλοκαίρι με τις ζέστες εάν δε βάλεις ανεμιστηράκι μπορεί να πάνε για διακοπές από μόνα τους. Κοινώς να κολλάνε και να θέλουν restart. Για άλλες συσκευές κοίτα σχόλια στο http://www.awmn.gr

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...

Η λύση είναι να σημαδέψτε και οι 2 σε ένα σημείο που μπορεί να κάνει ανάκλαση όπως μια μεταλική πινακίδα μεγάλων διαστάσεων. Δυστυχώς το wireless για να παίξει θέλει οπτική επαφή άρα ίσως να μην υπάρχει και λύση.

Αν βάλεις εξωτερικό AP πρέπει να προσέξεις να βρεις κάποιο (WRT54G,CISCO κλπ) που να ρυθμίζει ισχύ μέχρι και 1mW, να του βάλεις μια μικρή κεραιούλα (το πολύ 8dbi) γιατί πέρα από το θόρυβο που θα δημιουργήσεις σε όλους τους υπόλοιπους υπάρχει και η ΕΕΤΤ που σιγά σιγα οργανώνεται για πρόστιμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...