Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, hellghan είπε

Όλες,

σε διαχείριση μπαταρίας,bugs και κρασαρισματα έχει το καλύτερο.

Διαφωνώ ότι το emui είναι καλύτερο ας πούμε από το pixel UI ή το Samsung One UI αλλά όπως το βλέπει ο καθένας.

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Διαφωνώ ότι το emui είναι καλύτερο ας πούμε από το pixel UI ή το Samsung One UI αλλά όπως το βλέπει ο καθένας.

Αυτό είναι αντικειμενικό προφανώς. Μιλάω σαν συνολική εμπειρία σε βασικά πράγματα.

Βγάζω εκτός το pixel τηλέφωνο. Μιλάμε για samsung/huawei/xiaomi

Δημοσ.
1 hour ago, hellghan said:

Δηλαδή το S23 ultra που βγήκε στα 1.200 είμαστε οκ; και επειδή το IOS το έχει η Apple μόνο είμαστε οκ στο 1.500 που δεν έχει βασικά πράγματα πλέον;

5G δεν έχει μόνο τα Google services μπορείς να τα έχεις out of the box πλέον (Μονό play store δεν έχει ακόμα αλλά θα μπει) το p60 pro έχει Snapdragon 8+ Gen 1 δεν είναι cpu της προκοπής; \

Έχει το καλύτερο λογισμικό android μετά το Stock android της google. Τι άλλο δηλαδή πρέπει να έχει;

Μιλαει το fanboyλήκι τώρα κι όχι εσύ.

Κανείς δεν είπε πως τα 1500€ είναι λογικές τιμές. Αλλά οι μεν σου τα δίνουν όλα out of the box και με τρομερή υποστήριξη και η Huawei με ίδιες τιμές σου δίνει τα μισά.

Δεν έχει το ένα, δεν έχει το άλλο και το θεωρείς εσύ σοβαρό επιχείρημα ότι θα τα δώσει και προσθέσει μέσω Gbox κάποια μερα; Σε ποιο χωροχρονικό σύμπαν θα κάτσει ο απλός χρήστης να ασχοληθεί με όλα αυτά; Και ποιος ξέρει μέχρι πότε θα λειτουργούν όλα αυτά;

Το εάν έχει το καλύτερο Android είναι υποκειμενικό. Ίσως να ήταν κάποτε.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Waiss είπε

Μιλαει το fanboyλήκι τώρα κι όχι εσύ.

Κανείς δεν είπε πως τα 1500€ είναι λογικές τιμές. Αλλά οι μεν σου τα δίνουν όλα out of the box και με τρομερή υποστήριξη και η Huawei με ίδιες τιμές σου δίνει τα μισά.

Δεν έχει το ένα, δεν έχει το άλλο και το θεωρείς εσύ σοβαρό επιχείρημα ότι θα τα δώσει και προσθέσει μέσω Gbox κάποια μερα; Σε ποιο χωροχρονικό σύμπαν θα κάτσει ο απλός χρήστης να ασχοληθεί με όλα αυτά; Και ποιος ξέρει μέχρι πότε θα λειτουργούν όλα αυτά;

Το εάν έχει το καλύτερο Android είναι υποκειμενικό. Ίσως να ήταν κάποτε.

Δε μου κάνεις αντιπαράθεση σε θέμα που αφορά το κινητό ως συσκευή. Αν είναι επιχείρημα τα Google services να είναι κακή η συσκευή τότε το κρίνεις λάθος εσύ και είναι στη δικιά σου κρίση και μόνο.

Από μόνος μου είπα ότι το σοβαρό πρόβλημα είναι οι πληρωμές, εγώ τα έχω όλα στο google pay. Κάρτες και άυλες άντε τώρα να βγάλεις άκρη.

Συσκευή premium είναι, άμα κάτσουμε να βρούμε θέματα που ενοχλεί τον καθένα ξεχωριστά τότε όλα σκάρτα θα βγουν.

• Confused 1
Δημοσ.
2 minutes ago, hellghan said:

Δε μου κάνεις αντιπαράθεση σε θέμα που αφορά το κινητό ως συσκευή. Αν είναι επιχείρημα τα Google services να είναι κακή η συσκευή τότε το κρίνεις λάθος εσύ και είναι στη δικιά σου κρίση και μόνο.

Από μόνος μου είπα ότι το σοβαρό πρόβλημα είναι οι πληρωμές, εγώ τα έχω όλα στο google pay. Κάρτες και άυλες άντε τώρα να βγάλεις άκρη.

Συσκευή premium είναι, άμα κάτσουμε να βρούμε θέματα που ενοχλεί τον καθένα ξεχωριστά τότε όλα σκάρτα θα βγουν.

Μα δεν είναι μόνο τα Google services. Νομίζω είναι κατανοητό αυτό. Είναι και το ανύπαρκτο 5G. Κι όχι ο 8Gen1 δεν είναι το καλύτερο chip. Επίσης όταν δίνεις τέτοια ποσά θες και κάτι ασφαλές και futureproof. Ποιος μου εγγυάται ότι οι παραπάνω πλάγιοι τρόποι θα δουλεύουν για πάντα και δεν θα φάνε κι εκεί κανένα "πλάγιο ban";

Προσωπικά όχι Huawei, αλλά ότι είναι κινεζικό το αποφεύγω εδώ και πολλά χρόνια. 

Δημοσ.
4 minutes ago, Waiss said:

Μα δεν είναι μόνο τα Google services. Νομίζω είναι κατανοητό αυτό. Είναι και το ανύπαρκτο 5G. Κι όχι ο 8Gen1 δεν είναι το καλύτερο chip. Επίσης όταν δίνεις τέτοια ποσά θες και κάτι ασφαλές και futureproof. Ποιος μου εγγυάται ότι οι παραπάνω πλάγιοι τρόποι θα δουλεύουν για πάντα και δεν θα φάνε κι εκεί κανένα "πλάγιο ban";

Προσωπικά όχι Huawei, αλλά ότι είναι κινεζικό το αποφεύγω εδώ και πολλά χρόνια. 

Μέχρι 300-400€ καλός είναι ο Κινέζος. Μετά δεν θα έδινα παραπάνω λεφτά. Καλά για Huawei δεν το συζητάω. Ζητάνε 1200€ και πρέπει να γίνει ο απλός χρήστης hacker για να έχει τα βασικά!

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, hellghan said:

Αυτό είναι αντικειμενικό προφανώς. Μιλάω σαν συνολική εμπειρία σε βασικά πράγματα.

Βγάζω εκτός το pixel τηλέφωνο. Μιλάμε για samsung/huawei/xiaomi

Αν και με πιάνει εμετός με τα Τσαόμι, μπορώ να σου πω ότι στις ναυαρχίδες της έχει σχεδόν abugαριστη εμπειρία χρήσης το ΜΙΑΟΥΙ. Στις πιο κάτω κατηγορίες της, παλεύεις όμως.

Η Samsung όχι απλά έχει βελτιωθεί από το πρόσφατο σχετικά παρελθόν, αλλά όσο παίζει με snapdragon, παίζει μια χαρά. Έχει κάποια θέματα με την κάμερα της στα βραδυνα, αλλά τίποτε άλλο σοβαρό. Και σίγουρα είναι μια από τις πιο safe επιλογές μαζί με τα μηλοφωνα.

Vivo επίσης τα πάει μια χαρά.

OnePlus, έχει γίνει χειρότερη από ότι ήταν. Φτιάχνει κάτι και χαλάει άλλα.

Για την Sony δεν θυμάμαι να έχω ακούσει κάτι σοβαρό. Αλλά που να ακούσεις κιόλας, αφού δεν πουλάει;

Huawei όσο καλό κι αν είναι το λογισμικό της, προσωπικά, δεν μου αρέσει το UI της. Και είμαι από τους περίεργους αυτούς τύπους που δεν χρησιμοποιούν άλλους launchers. 

Γενικά όλες αυτές είναι premium συσκευές, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι από μόνο του. 

Επεξ/σία από Waiss
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 15/7/2023 στις 9:55 ΠΜ, lost2 είπε

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα, ο κακός τραμπ έφυγε (εδώ μέσα τον είχατε σκυλαφάι όταν έκανε την απαγόρευση) , τώρα που ήρθε ο καλός τζο , γιατί ισχύει ακόμη η απαγόρευση;;; μήπως είχε δίκιο ο κακός τραμπ τελικά ;; 

Ώρε πως αλλάζουν τα πράγματα ......... μπεε δεν αλλάζουν απλά τα δεχόμαστε από τους άλλους.

Δεν ήταν απόφαση του τραμπ, ούτε του Τζο αλλά των ατόμων πίσω τους που "τρέχουν" τον πλανήτη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...