mushs Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Καλησπερα, τα εγγραψα και σε διπλανο φορουμ που γραφω συνηθως, αλλα ειπα να τα πω και εδω. Είχα βάλει μια παραγγελία μητρική και μνήμες. Και μια οθόνη σε μια άλλη παραγγελία. Και τις 2 φορές πάτησα πάνω το κουμπί, αγορά μέσω skroutz. Δεν διάλεξα κατάστημα. Το μαγαζί από το οποίο θα μου τα έστελναν ήταν το jmctech σε 10-30 μέρες. 11-12 Ιούνη έβαλα την πρώτη, 17-18 την δεύτερη(δεν κοιτάω το email τώρα θα μου ανέβει κι άλλο η πίεση). 2 μέρες μετά απο την κάθε παραγγελία, μου βγάζει το μήνυμα ότι η παραγγελία μπορεί να καθυστερήσει και μου λέει οτι η courier θα παραλάβει 12 του μήνα και εγώ 13-18. Για τις επόμενες 2 βδομαδες το e-shop.gr έχει τα προιόντα σε παρόμοια τιμή. Σκέφτομαι να ακυρώσω την παραγγελία, αλλά δεν το κάνω. Λέω θα τα έχουν ήδη παραγγείλει, ας μην τους φέρω σε δύσκολη θέση. Ακούω πριν μια βδομάδα απο γνωστό ότι το jmctech αργεί ή δεν τα στέλνει και καθόλου. Εγώ ήμουν κάπως πιο ήσυχος, γιατί τα πήρα μέσω skroutz, αλλά άρχισαν σιγά σιγά να μου μπαίνουν ιδέες για το πως δουλεύουν. Στις 12 Ιούλη που θα παραλάμβανε η courier και ενώ είχε πέρασει κάπως η ώρα, στέλνω μήνυμα στο skroutz να ρωτήσω, αν θα παραλάβει εκείνη την ημέρα η courier και αν η καθυστέρηση ήταν λόγο του προμηθευτή του καταστήματος. Πήρα απάντηση την επόμενη(13) το πρωί ότι τα προιόντα θα τα παραλάβει εκείνη την ημέρα η courier και θα τα έχω 14-19. Την ίδια μέρα αργότερα μετά το μεσημέρι, μου ήρθε email ότι ψάχνουν να βρουν άλλο κατάστημα για να μου τα στείλουν και οτι δεν θα υπάρχει εξτρά χρέωση για μένα. Το βράδυ μου ήρθε πάλι email ότι άλλαξε πάλι η κατάσταση της παραγγελίας. Σε αναμονή αποδοχής από jmctech! Σήμερα το πρωί είχα καινούριο mail, 32-33 μέρες μετά από την παραγγελία την ακύρωσαν, μου επιστρέφουν τα χρήματα και πήρα και 5ευρώ κουπόνι! 2-3-5-7 ημέρες να ήταν να πω ΟΚ. 32 μέρες μετά να κόψουν τον λαιμό τους να τα βρούνε. Ψάχνοντας να βρω τηλέφωνο, δεν βρήκα τίποτα. Τους έστειλα μήνυμα απο το chat. Είμαι και μαλ@κας που με έπιασαν οι καλοσύνες και δεν τα πήρα απο e-shop. Η μητρική ήταν για αρκετό καιρό σε αυτή την τιμη σε άπειρα γερμανικά καταστήματα, ήταν και στο e-shop σε παρόμοια τιμη. Σίγουρα ήταν διαθέσιμη στον προμηθευτή και σίγουρα δεν θέλει 30-40 μέρες για να έρθει απο ευρώπη. Τώρα γιατί δεν έκαναν την παραγγελία όταν έπρεπε δεν ξέρω. Μερικές χαζο υποθέσεις είναι ότι δεν θα έχουν ρευστότητα ή ότι αφού έπεφτε σιγά σιγά η τιμή, μήπως έπεφτε κι αλλο; Που να ξέρει κανείς. Το θέμα είναι ότι το κουμπί "Αγορά μέσω skroutz" δεν σημαίνει και πολλά. Δεν σε προστατεύει από προβλήματα που μπορεί να έχεις όταν παίρνεις κατευθείαν από ένα μικρό σκρουτζομαγαζο. Αν τα έπαιρνα κατευθείαν απο το μαγαζί, απλά θα έβαζα αντικαταβολή. Η οθόνη θα έβγαινε και φτηνότερη έτσι, γιατι το σκρουτζ χρέωνε μεταφορικά, ενώ η αντικαταβολή θα ηταν δωρεάν. Πηρα απαντηση λιγο αργοτερα απο το σκρουτζ με email. Τηλεφωνο ετσι κι αλλιως δεν βρισκεις για να μιλησεις. Λυπουνται κτλ κτλ, προσπαθουνε να μην γινονται τετοια κτλ κτλ. Τα χρηματα θα φανουν σε λιγες μερες. Γεια σας. Τους ειπα παλι οτι θελω μητρικη και αν δεν την εχουν να πανε να την παρουν απο το πλαισιο. Τους ξαναεγραψα λιγο πιο εκνευρισμενος πριν απαντησουν στο πρωτο, να μου στειλουν μια αλλη msi που ειναι πιο κοντα στην τιμη αυτης που ειχα παραγγειλει, γιατι θελω να κανω τη δουλεια μου. Και η τελικη απαντηση ηταν, οτι τα χρηματα επιστραφηκαν, δεν υπαρχει παραγγελια για να μιλαμε για αντικατασταση προιοντος. TLDR: Αγορα μέσω σκρουτζ. Απο το κουμπι πανω "Αγορα μεσω σκρουτζ", ΟΧΙ απο καποιο συγκεκριμενο καταστημα. Μου ακυρωσαν την παραγγελια μετα απο 32 μέρες, ανεβηκε η τιμη του προιοντος και δεν μου την στελνουν απο αλλο καταστημα. 2
kormos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, mushs είπε Καλησπερα, τα εγγραψα και σε διπλανο φορουμ που γραφω συνηθως, αλλα ειπα να τα πω και εδω. Είχα βάλει μια παραγγελία μητρική και μνήμες. Και μια οθόνη σε μια άλλη παραγγελία. Και τις 2 φορές πάτησα πάνω το κουμπί, αγορά μέσω skroutz. Δεν διάλεξα κατάστημα. Το μαγαζί από το οποίο θα μου τα έστελναν ήταν το jmctech σε 10-30 μέρες. 11-12 Ιούνη έβαλα την πρώτη, 17-18 την δεύτερη(δεν κοιτάω το email τώρα θα μου ανέβει κι άλλο η πίεση). 2 μέρες μετά απο την κάθε παραγγελία, μου βγάζει το μήνυμα ότι η παραγγελία μπορεί να καθυστερήσει και μου λέει οτι η courier θα παραλάβει 12 του μήνα και εγώ 13-18. Για τις επόμενες 2 βδομαδες το e-shop.gr έχει τα προιόντα σε παρόμοια τιμή. Σκέφτομαι να ακυρώσω την παραγγελία, αλλά δεν το κάνω. Λέω θα τα έχουν ήδη παραγγείλει, ας μην τους φέρω σε δύσκολη θέση. Ακούω πριν μια βδομάδα απο γνωστό ότι το jmctech αργεί ή δεν τα στέλνει και καθόλου. Εγώ ήμουν κάπως πιο ήσυχος, γιατί τα πήρα μέσω skroutz, αλλά άρχισαν σιγά σιγά να μου μπαίνουν ιδέες για το πως δουλεύουν. Στις 12 Ιούλη που θα παραλάμβανε η courier και ενώ είχε πέρασει κάπως η ώρα, στέλνω μήνυμα στο skroutz να ρωτήσω, αν θα παραλάβει εκείνη την ημέρα η courier και αν η καθυστέρηση ήταν λόγο του προμηθευτή του καταστήματος. Πήρα απάντηση την επόμενη(13) το πρωί ότι τα προιόντα θα τα παραλάβει εκείνη την ημέρα η courier και θα τα έχω 14-19. Την ίδια μέρα αργότερα μετά το μεσημέρι, μου ήρθε email ότι ψάχνουν να βρουν άλλο κατάστημα για να μου τα στείλουν και οτι δεν θα υπάρχει εξτρά χρέωση για μένα. Το βράδυ μου ήρθε πάλι email ότι άλλαξε πάλι η κατάσταση της παραγγελίας. Σε αναμονή αποδοχής από jmctech! Σήμερα το πρωί είχα καινούριο mail, 32-33 μέρες μετά από την παραγγελία την ακύρωσαν, μου επιστρέφουν τα χρήματα και πήρα και 5ευρώ κουπόνι! 2-3-5-7 ημέρες να ήταν να πω ΟΚ. 32 μέρες μετά να κόψουν τον λαιμό τους να τα βρούνε. Ψάχνοντας να βρω τηλέφωνο, δεν βρήκα τίποτα. Τους έστειλα μήνυμα απο το chat. Είμαι και μαλ@κας που με έπιασαν οι καλοσύνες και δεν τα πήρα απο e-shop. Η μητρική ήταν για αρκετό καιρό σε αυτή την τιμη σε άπειρα γερμανικά καταστήματα, ήταν και στο e-shop σε παρόμοια τιμη. Σίγουρα ήταν διαθέσιμη στον προμηθευτή και σίγουρα δεν θέλει 30-40 μέρες για να έρθει απο ευρώπη. Τώρα γιατί δεν έκαναν την παραγγελία όταν έπρεπε δεν ξέρω. Μερικές χαζο υποθέσεις είναι ότι δεν θα έχουν ρευστότητα ή ότι αφού έπεφτε σιγά σιγά η τιμή, μήπως έπεφτε κι αλλο; Που να ξέρει κανείς. Το θέμα είναι ότι το κουμπί "Αγορά μέσω skroutz" δεν σημαίνει και πολλά. Δεν σε προστατεύει από προβλήματα που μπορεί να έχεις όταν παίρνεις κατευθείαν από ένα μικρό σκρουτζομαγαζο. Αν τα έπαιρνα κατευθείαν απο το μαγαζί, απλά θα έβαζα αντικαταβολή. Η οθόνη θα έβγαινε και φτηνότερη έτσι, γιατι το σκρουτζ χρέωνε μεταφορικά, ενώ η αντικαταβολή θα ηταν δωρεάν. Πηρα απαντηση λιγο αργοτερα απο το σκρουτζ με email. Τηλεφωνο ετσι κι αλλιως δεν βρισκεις για να μιλησεις. Λυπουνται κτλ κτλ, προσπαθουνε να μην γινονται τετοια κτλ κτλ. Τα χρηματα θα φανουν σε λιγες μερες. Γεια σας. Τους ειπα παλι οτι θελω μητρικη και αν δεν την εχουν να πανε να την παρουν απο το πλαισιο. Τους ξαναεγραψα λιγο πιο εκνευρισμενος πριν απαντησουν στο πρωτο, να μου στειλουν μια αλλη msi που ειναι πιο κοντα στην τιμη αυτης που ειχα παραγγειλει, γιατι θελω να κανω τη δουλεια μου. Και η τελικη απαντηση ηταν, οτι τα χρηματα επιστραφηκαν, δεν υπαρχει παραγγελια για να μιλαμε για αντικατασταση προιοντος. TLDR: Αγορα μέσω σκρουτζ. Απο το κουμπι πανω "Αγορα μεσω σκρουτζ", ΟΧΙ απο καποιο συγκεκριμενο καταστημα. Μου ακυρωσαν την παραγγελια μετα απο 32 μέρες, ανεβηκε η τιμη του προιοντος και δεν μου την στελνουν απο αλλο καταστημα. Αν έχω καταλάβει η δυσαρέσκεια σου είναι για το "παραμάγαζο". Αν ναι, χωρίς να εμπλέκομαι κάπου μαζί τους, στο παρελθόν έχω κάνει αγορά. Για το ιστορικό αυτό που έχω να πω είναι πως όντως υπάρχει μια σχετική καθυστέρηση στα διαδικαστικά για την αποστολή/ενημέρωση/γνώση. Όμως τότε (πάνε 2 έτη σχεδόν) παρέλαβα! Ποτέ δε λείπει βέβαια και το ανάποδο... Χρειάστηκα και την εγγύηση σχεδόν 6 μήνες πριν την διετία. Η θερμική απόδειξη δυστυχώς είχε αλλοιώσει τα στοιχεία και εκεί ξεκίνησε μια διαδικασία για να την κάνω ξανά ψηφιακά όπου.... πήρε σχεδόν 3-4 ημέρες όλο αυτό. Όλα καλά μεν αλλά δεν ξέρω αν θα ψώνιζα ξανά. Τώρα, αν μιλάς για την επιχείρηση και αντιμετώπιση Skroutz. Υπάρχει σχετικό νήμα που τα λέμε όλα. Δεν θα μένω έκπληκτος και πάλι μιας και κακήν, κακώς έτσι γίνεται όταν δεν υπάρχει ο ανάλογος έλεγχος. Μφχ
mushs Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Η δυσαρεσκια ειναι παραπανω για το σκρουτζ. Το παραμαγαζο το ξερεις και οταν παιρνεις κατι απο εκει το παιρνεις με αντικαταβολη και εισαι προετοιμασμενος. Εχω παρει και εγω απο εκει. Αλλα αυτη τη φορα δεν ηθελα. Ηθελα την χαζο ασφαλεια αγορας μεσω σκρουτζ, γιατι ηθελα τα προιοντα στο χρονο που λεει οτι θα τα εχω. Σου λεει οτι αν δεν τα βρει το καταστημα που τα παιρνεις θα τα φερουν απο αλλο σε παρομοια τιμη χωρις εξοδα και εσυ εισαι ησυχος. 32 μερες αργοτερα πανε τα μαγαζια που το ειχαν σε κοντινη τιμη, οποτε σου λεει δικο σου προβλημα. Και που λεει ο λογος, και με το σκρουτζομαγαζο να ηθελα να επικοινωνησω, ουτε καν θα ξερουν ποιος εκανε την παραγγελια. Ο μονος που μπορει να μου πει αν θα παρω τα προιοντα στην ωρα τους ειναι το σκρουτζ. Το οποιο μεχρι και χτες(31 μερες αργοτερα) μου ειπε οτι θα τα εχω αυτες τις μερες. 1
Titos301 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, mushs είπε Η δυσαρεσκια ειναι παραπανω για το σκρουτζ. Το παραμαγαζο το ξερεις και οταν παιρνεις κατι απο εκει το παιρνεις με αντικαταβολη και εισαι προετοιμασμενος. Εχω παρει και εγω απο εκει. Αλλα αυτη τη φορα δεν ηθελα. Ηθελα την χαζο ασφαλεια αγορας μεσω σκρουτζ, γιατι ηθελα τα προιοντα στο χρονο που λεει οτι θα τα εχω. Σου λεει οτι αν δεν τα βρει το καταστημα που τα παιρνεις θα τα φερουν απο αλλο σε παρομοια τιμη χωρις εξοδα και εσυ εισαι ησυχος. 32 μερες αργοτερα πανε τα μαγαζια που το ειχαν σε κοντινη τιμη, οποτε σου λεει δικο σου προβλημα. Και που λεει ο λογος, και με το σκρουτζομαγαζο να ηθελα να επικοινωνησω, ουτε καν θα ξερουν ποιος εκανε την παραγγελια. Ο μονος που μπορει να μου πει αν θα παρω τα προιοντα στην ωρα τους ειναι το σκρουτζ. Το οποιο μεχρι και χτες(31 μερες αργοτερα) μου ειπε οτι θα τα εχω αυτες τις μερες. γενικα αυτο το καταστημα ειναι παρα πολυ υποπτο αλλα για να το κρατανε στην πλατφορμα παει να πει οτι τους κανει τρελο τζιρο σε παρα πολλα προιοντα ειναι 1ο 1ο με χαμηλοτερη τιμη αλλα σε κανενα με διαθεσιμοτητα, σε καποια φαση το συναντουσα σχεδον σε οτι εψαχνα και λεω τι φαση, τα παντα φερνει; 2
kormos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, mushs είπε Η δυσαρεσκια ειναι παραπανω για το σκρουτζ. Το παραμαγαζο το ξερεις και οταν παιρνεις κατι απο εκει το παιρνεις με αντικαταβολη και εισαι προετοιμασμενος. Εχω παρει και εγω απο εκει. Αλλα αυτη τη φορα δεν ηθελα. Ηθελα την χαζο ασφαλεια αγορας μεσω σκρουτζ, γιατι ηθελα τα προιοντα στο χρονο που λεει οτι θα τα εχω. Σου λεει οτι αν δεν τα βρει το καταστημα που τα παιρνεις θα τα φερουν απο αλλο σε παρομοια τιμη χωρις εξοδα και εσυ εισαι ησυχος. 32 μερες αργοτερα πανε τα μαγαζια που το ειχαν σε κοντινη τιμη, οποτε σου λεει δικο σου προβλημα. Και που λεει ο λογος, και με το σκρουτζομαγαζο να ηθελα να επικοινωνησω, ουτε καν θα ξερουν ποιος εκανε την παραγγελια. Ο μονος που μπορει να μου πει αν θα παρω τα προιοντα στην ωρα τους ειναι το σκρουτζ. Το οποιο μεχρι και χτες(31 μερες αργοτερα) μου ειπε οτι θα τα εχω αυτες τις μερες. Τα έχουμε αναλύσει πολύ αυτά που λες. Όχι ότι έχεις άδικο, αλλά η εξέλιξη δείχνει κάποιους να δυσαρεστεί και κάποιους να ευνοεί. 1 ώρα πριν, Titos301 είπε γενικα αυτο το καταστημα ειναι παρα πολυ υποπτο αλλα για να το κρατανε στην πλατφορμα παει να πει οτι τους κανει τρελο τζιρο σε παρα πολλα προιοντα ειναι 1ο 1ο με χαμηλοτερη τιμη αλλα σε κανενα με διαθεσιμοτητα, σε καποια φαση το συναντουσα σχεδον σε οτι εψαχνα και λεω τι φαση, τα παντα φερνει; Έτσι πρέπει 🙃 Από καρφίτσα μέχρι αεροπλάνο. 🤓
Arkin Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Απαραδεκτα πραγματα απο κατι τετοια θα χασουν πελατες ας διωξουν τετοια σαπιομαγαζα τι τα κρατανε για να τους χαλανε ολη τη φημη? Αν και εδω φταιει καθαρα το skroutz απο εκει παραγγειλες επρεπε να κοψουν το κεφαλι τους να βρουν το προιον που πηρες οχι μετα απο 1 μηνα μετα απο 5 μερες εφοσον δεν υπηρχε απο το καταστημα που το παρηγγειλαν αρχικα. Ειχα κατι αναλογο περσι τον Απριλιο με αγορα κινητου απο skroutz περναγαν οι μερες και τιποτα. Τελικα το παρηγγειλαν οι ιδιοι απο αλλο καταστημα 20 κοντα ευρω ακριβοτερο και μου το εστειλαν εγω εννοειται πληρωσα οσο το πηρα απο το αρχικο καταστημα. Απο οτι φαινεται κοπηκαν αυτα το οποιο ειναι απαραδεκτο απλα. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2023 από Arkin 3
mushs Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Τελικά πήρα κουπόνι μεγαλύτερο και ξαναέβαλα την μητρική από κατάστημα που την έχει άμεσα διαθέσιμη. 3
kormos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 5 ώρες πριν, mushs είπε Τελικά πήρα κουπόνι μεγαλύτερο και ξαναέβαλα την μητρική από κατάστημα που την έχει άμεσα διαθέσιμη. Ωραία, κάτι είναι και αυτό 🤓
sdikr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Στην σημερινή εποχή κάλυψη είναι και το ότι παίρνεις τα χρήμματα σου πίσω, θα μου πεις μα μπορώ να κάνω αμφισβήτηση χρέωσης στην τράπεζα, σίγουρα, αλλά και αυτο δεν είναι απλό. Το κατάστημα Jmtech είναι γνωστό πως καθυστερεί, απο την άλλη έχει πολύ καλές τιμές σε σχέση με άλλους, το παν είναι θέμα επιλογών Παλιότερα το skroutz κάλυπτε μεγάλες διαφορές τιμών, τώρα το έχει κόψει και είναι λογικό απο μια πλευρά
Arkin Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 35 λεπτά πριν, sdikr είπε Στην σημερινή εποχή κάλυψη είναι και το ότι παίρνεις τα χρήμματα σου πίσω, θα μου πεις μα μπορώ να κάνω αμφισβήτηση χρέωσης στην τράπεζα, σίγουρα, αλλά και αυτο δεν είναι απλό. Το κατάστημα Jmtech είναι γνωστό πως καθυστερεί, απο την άλλη έχει πολύ καλές τιμές σε σχέση με άλλους, το παν είναι θέμα επιλογών Παλιότερα το skroutz κάλυπτε μεγάλες διαφορές τιμών, τώρα το έχει κόψει και είναι λογικό απο μια πλευρά Το θεμα ειναι οτι περνεις κατι μεσω καλαθι skroutz γιατι θεωρεις οτι υπαρχει αξιοπιστια. Να καλυψουν τη διαφορα δεν γινεται να κοροιδευουν τον αλλο 1 μηνα. Μονο ετσι θα παει μπροστα η εταιρια. 2
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Τριγωνικη κανει το συγκεκριμενο,παρινει παραγγελια δεν εχει τιποτα στοκ,παραγγελνει του το φερνουν και το στελνουν σε εσενα,για αυτο εχει τα παντα Λογικα κατι εγινε με τον προμηθευτη τους,ισως το xml με την ανανεωση προιοντων να μου το ειχε βγαλει χωρις στοκ,περιμεναν αυτοι οτι θα το εφερν ,τελικα μετατ απο μερες τιποτα και ακυρωσαν την παραγγελια Γενικα αν βιαζεσαι κατι παντα να κοιτας τα μαγαζια που το εχουν σε στοκ,παιρνεις και ενα ττηλ να σιγουρευτεις και το παραγγελνεις,ολα τα αλλα ειναι τριγωνικη πωληση 2
sdikr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 2 hours ago, Arkin said: Το θεμα ειναι οτι περνεις κατι μεσω καλαθι skroutz γιατι θεωρεις οτι υπαρχει αξιοπιστια. Να καλυψουν τη διαφορα δεν γινεται να κοροιδευουν τον αλλο 1 μηνα. Μονο ετσι θα παει μπροστα η εταιρια. Αν είναι να καλύπτουν την διαφορά σύντομα θα έχουν θέμα, Δεν τον κοροϊδέψανε, το κατάστημα έλεγε εως 30 ημέρες
filipprin Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Ναι αλλα περασανε οι 30 μερες . Στις 14/7/2023 στις 1:17 ΜΜ, mushs είπε 11-12 Ιούνη έβαλα την πρώτη, 17-18 την δεύτερη 1
mushs Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, sdikr είπε Αν είναι να καλύπτουν την διαφορά σύντομα θα έχουν θέμα, Δεν τον κοροϊδέψανε, το κατάστημα έλεγε εως 30 ημέρες Στις 30 μερες πρεπει να εχεις το προιον. Οχι να μαθεις αν το προιον υπαρχει η οχι. Ο ελεγχος γινεται τις πρωτες μερες. 1
sdikr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 4 hours ago, mushs said: Στις 30 μερες πρεπει να εχεις το προιον. Οχι να μαθεις αν το προιον υπαρχει η οχι. Ο ελεγχος γινεται τις πρωτες μερες. Το κατάστημα είπε οτι υπάρχει, το κατάστημα ακόμα δήλωσε πως μπορεί να πάρει μέχρι και 30 ημέρες για αποστολή Μέτα τις 30 ημέρες που το κατάστημα δεν έκανε αυτό που πρέπει ψάξανε να σου βρούνε αντικατάσταση, δεν βρήκανε σε αυτά τα χρήμματα, σου επιστρέψανε τα χρήμματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα