HatTrick Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 12 ώρες πριν, safridia είπε Δεν δινω, εαν στραβωνουν ας στραβωσουν. Δινω 2ευρω για διανομη, και ζητανε και ομως και τιπ Τι αρρωστια ειναι αυτη; Σημερα μου εφεραν παραγγελια φαγητο και ηταν 12,90 εδωσα 13 ειπα ευχαριστω πολυ και εκλεισα την πορτα. Μετα απο ενα λεπτο (οντως περιμενε ενα λεπτο) μου χτυπαει κουδουνι να μου δωσει τα ρεστα και να μου πει οτι δεν ειναι σωστο που εκλεισα την πορτα και να μου δωσει τα ρεστα. Επεμενε να παρω τα ρεστα. Μου γυρισε πισω 20 λεπτα. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ; Να το αναφερω στην εταιρια η οχι; Το πιθανοτερο ειναι να γυρισει να κανει ζημια στο σπιτι Συνηθως δινω ενα ευρω επιπλεον αλλα σημερα δεν βγαιναν και οχι δεν δινω 20αρικο Το μηνυμα σου με "τσιγκλισε λίγο" και δεν μπορώ να μην απαντήσω. Να αναφερεις στην εταρια οτι δεν δεχτηκε τιπς;Τι λαθος έκανε για να του δημιουργήσεις (πιθανόν) πρόβλημα στην εργασία του ;Το αν θα δώσεις τιπς ή όχι ειναι προσωπικό σου θέμα,δεν χρειαζεται να δικαιολογείς το αν δίνεις ή οχι τιπς.Αλλά γιατί αντιμετωπίζεις τους ανθρώπους που κάνουν delivery λες και δεν είναι επαγγελματίες (όπως πιθανόν να είσαι και εσύ)-"Το πιθανότερο είναι να γυρίσει να κάνει ζημιά στο σπίτι...." Εσύ θα έκανες ζημιά στην περιουσία άλλου αν για οποιοδήποτε λόγο υπήρχε κάποιο παράπονο απο πελάτη που εξυπηρέτησες; Το πρόβλημα δεν ειναι αν δίνουμε η όχι τιπς,το πρόβλημα ειναι ότι αντιμετωπίζουμε τα delivery (οχι όλοι προφανως) σαν κακομοίρηδες και όχι σαν επαγγελματίες. 3
safridia Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 8 ώρες πριν, HatTrick είπε Το μηνυμα σου με "τσιγκλισε λίγο" και δεν μπορώ να μην απαντήσω. Να αναφερεις στην εταρια οτι δεν δεχτηκε τιπς;Τι λαθος έκανε για να του δημιουργήσεις (πιθανόν) πρόβλημα στην εργασία του ;Το αν θα δώσεις τιπς ή όχι ειναι προσωπικό σου θέμα,δεν χρειαζεται να δικαιολογείς το αν δίνεις ή οχι τιπς.Αλλά γιατί αντιμετωπίζεις τους ανθρώπους που κάνουν delivery λες και δεν είναι επαγγελματίες (όπως πιθανόν να είσαι και εσύ)-"Το πιθανότερο είναι να γυρίσει να κάνει ζημιά στο σπίτι...." Εσύ θα έκανες ζημιά στην περιουσία άλλου αν για οποιοδήποτε λόγο υπήρχε κάποιο παράπονο απο πελάτη που εξυπηρέτησες; Το πρόβλημα δεν ειναι αν δίνουμε η όχι τιπς,το πρόβλημα ειναι ότι αντιμετωπίζουμε τα delivery (οχι όλοι προφανως) σαν κακομοίρηδες και όχι σαν επαγγελματίες. Δεν υπηρξε αντιμετωπιση κακομοιρη. Παρελαβα, πληρωσα ειπα ευχαριστω και εκλεισα την πορτα (οχι δεν την χτυπησα). Τι επρεπε να κανω δηλαδη; Να τον ξεπροβοδισω μεχρι κατω στην πολυκατοικια, να συζητησουμε λιγο για μπαλα να μην φανω αγενης; Καθοταν εξω και εψαχνε να μου γυρισει τα 10 λεπτα επειδη παρεξηγηθηκε; Ενα φαγητο πηρα δεν ειχα προθεση για δραματα, μου δημιουργησε μια αρνητικη εικονα και ειλικρινα δεν θελω να ξαναπαραγγειλω απ'αυτους εαν κανουν θεμα επειδη δεν του αφησα το τιπ που ηθελε. Ειμαι λαθος;
achisael Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 16 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Άρα παίρνουν μισθό +αξία διανομής + τιπ αν κάτσει οκ... Πιστεύω βγάζουν δυνατό Την αξία διανομής την περνει η εταιρία της διανομής ή το μαγαζί αν κανει δικο του delivery.. ο διανομέας περνει τα τιπς 1 1
Doubt Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, safridia είπε Καθοταν εξω και εψαχνε να μου γυρισει τα 10 λεπτα επειδη παρεξηγηθηκε; Το πιθανότερο. Δεν πειράζει, υπάρχουν και άλλα επαγγέλματα να δοκιμάσει.
G@rg@oun Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 H προσφορά -10ευρω(5+5) ειναι ΚΑΙ για ΑΒ και για ΜΑΣΟΥΤΗ και για ΚΡΗΤΙΚΟ και MYMARKET. 1
marklar Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Αν και δεν το παω ιδαιτερα το vice εχει καποιες καλες πληροφορίες τα πρώτα λεπτά που το ειδα . Δειτε το οποιος ενδιαφέρεται να μαθει 5 πραγματα για αυτη τη δουλεια. 1
DownUNDERground Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, marklar είπε γιατι τα 2-3 ευρω τα δινεις στην εταιρια οχι στον διανομεα. Κακώς το δέχονται οι διανομείς. 3 ώρες πριν, marklar είπε Την αξια της διανομης την παραλαμβανει η πλατφορμα ο διανομεας πληρονεται συγκεκριμενο ποσο για καθε παραγγελια και αποσταση μικτα παντα. Αυτό είπα. 3 ώρες πριν, marklar είπε Για να μαθαίνεις ουσιαστικά το τιπ δίνεται γιατί δουλειές τέτοιες είναι underpaid σε σχέση με τον κίνδυνο κτλ. Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα; Εγώ λέω ότι είναι το ανάποδο. Δουλειές τέτοιες είναι underpaid ακριβώς και γιατί υπάρχει το tip μεταξυ άλλων. Αντί να πληρώνει το αφεντικό όσο πρέπει και να ξέρεις τι θα πληρωθείς εξ αρχής, σε αφήνει στο έλεος της όρεξης του κάθε πελάτη. Και το tip διαιωνίζει αυτή την κατάσταση. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2023 από DownUNDERground
Mhlogiatros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Καλα βλεπωντας αυτους που τους τα ανεβαζουν και οροφο τα πραγματα και στον καυσωνα η στη βαρυχειμωνια δε θεωρουν οτι τρεχει τιποτα - και κανουν και φασαρια γιατι θίχτηκαν νιωθω απλα μ@λακας που περιμενω κατω στη πορτα και αφηνω tip
safridia Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Στις 19/7/2023 στις 11:44 ΠΜ, Mhlogiatros είπε Καλα βλεπωντας αυτους που τους τα ανεβαζουν και οροφο τα πραγματα και στον καυσωνα η στη βαρυχειμωνια δε θεωρουν οτι τρεχει τιποτα - και κανουν και φασαρια γιατι θίχτηκαν νιωθω απλα μ@λακας που περιμενω κατω στη πορτα και αφηνω tip Το εχω ξαναγραψει το τιπ ειναι απλα τα λυτρα που πληρωνουμε για να μην κανουν μαλακιες με το φαγητο μας. Γιατι κανεις δεν δινει τιποτα για δεματα και προιοντα απο σουπερ μαρκετ;
Boubis1411 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Έκανα παραγγελία και μου έβαλαν 5 ευρώ... Σε δεύτερη παραγγελία θα βάλουν ακόμα 5 έτσι πάει; Έκπτωση δεν βλέπω... Λέει απλά " κουπόνια 5 ευρώ". Τι φάση;
Mhlogiatros Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 40 minutes ago, safridia said: Το εχω ξαναγραψει το τιπ ειναι απλα τα λυτρα που πληρωνουμε για να μην κανουν μαλακιες με το φαγητο μας. Γιατι κανεις δεν δινει τιποτα για δεματα και προιοντα απο σουπερ μαρκετ; Aν σου αναβαζουν το καφε τρεχοντας 4 οροφους πανω με 40 βαθμους φανταζομαι τι ροχαλα πεφτει
Darky Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 20 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Έκανα παραγγελία και μου έβαλαν 5 ευρώ... Σε δεύτερη παραγγελία θα βάλουν ακόμα 5 έτσι πάει; Έκπτωση δεν βλέπω... Λέει απλά " κουπόνια 5 ευρώ". Τι φάση; Ναι μολις ολοκληρωθει η πρωτη παραγγελια θα σου βαλλουν το δευτερο κουπονι
Boubis1411 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 8 λεπτά πριν, Darky είπε Ναι μολις ολοκληρωθει η πρωτη παραγγελια θα σου βαλλουν το δευτερο κουπονι Τώρα μου λένε ότι θέλει να είναι πρώτη παραγγελία γενικώς... Εγώ είχα κανει παραγγελία σε γυράδικο κλπ αλλά όχι Σούπερ μάρκετ. Οπότε χάνω προφανώς τα 5 ευρώ, δεν πειράζει.
Darky Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 18 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Τώρα μου λένε ότι θέλει να είναι πρώτη παραγγελία γενικώς... Εγώ είχα κανει παραγγελία σε γυράδικο κλπ αλλά όχι Σούπερ μάρκετ. Οπότε χάνω προφανώς τα 5 ευρώ, δεν πειράζει. Οχι, πρωτη παραγγελια απο super market πρεπει να ειναι νομιζω, και εγω εχω παραγγειλει πολλες φορες αλλα ποτε απο super market και μου τα εβαλαν κανονικα.
Boubis1411 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Darky είπε Οχι, πρωτη παραγγελια απο super market πρεπει να ειναι νομιζω, και εγω εχω παραγγειλει πολλες φορες αλλα ποτε απο super market και μου τα εβαλαν κανονικα. Εμένα μόνο 5 ευρώ σε κουπόνια και τους το είπα και μου λένε δεν ισχύει, μόνο για πρώτη παραγγελία γενικώς. Αντε βγάλε άκρη τώρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα