Mando Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Με τον κωδικό MYMARKET10 κερδίζεις 5 ευρώ έκπτωση στην πρώτη παραγγελία και 5 στην επόμενη. Μου το εβγαλε σαν διαφήμιση στο facebook και δουλεύει. Απλα βάζεται τον κωδικό εκεί που λέει Εξαργύρωση κωδικού και σας δίνει 5 ευρώ credits. Το mymarket εχει ελάχιστη παραγγελία 15 ευρώ. 3 1
k_kouts Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 "Unfortunately, the code can only be used if you haven't ordered from this specific venue before."😐 Ευχαριστούμε πάντως, καλοφάγωτα σε όσους μπορούν να το χρησιμοποιήσουν
Straycat1967 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 My closest store wants 3.50 for delivery so this eats up most of the discount Thanks anyway!
paylidis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 ευχαριστω, το χρησιμοποιησα αν και τα 2€ μεταφορικά παει πολύ τωρα που το σκεφτομαι...
safridia Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Εχει κανεις ιδεα ποσο περνει καθαρα ενας διανομεας για 8ωρη 5θμημερη εργασια; Γιατι υπαρχει τοσο ζητιανια για τιπ απο τις πλατφορμες; Πληρωνουμε για την διανομη 2-3 ευρω και ζητανε στο τελος και αλλα να δωσουμε εξτρα τιπ 3 1 1
Boubis1411 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, safridia είπε Εχει κανεις ιδεα ποσο περνει καθαρα ενας διανομεας για 8ωρη 5θμημερη εργασια; Γιατι υπαρχει τοσο ζητιανια για τιπ απο τις πλατφορμες; Πληρωνουμε για την διανομη 2-3 ευρω και ζητανε στο τελος και αλλα να δωσουμε εξτρα τιπ Ο προεδρος στη θεσσαλονικη των πακεταδων ειχε πει σε γνωστο μου οτι σε καλη ημερα μπορει να βγαλει με τα ΤΙΠΣ και 80 ευρω ανετα. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2023 από Boubis1411 3
DownUNDERground Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 58 λεπτά πριν, safridia είπε Εχει κανεις ιδεα ποσο περνει καθαρα ενας διανομεας για 8ωρη 5θμημερη εργασια; Γιατι υπαρχει τοσο ζητιανια για τιπ απο τις πλατφορμες; Πληρωνουμε για την διανομη 2-3 ευρω και ζητανε στο τελος και αλλα να δωσουμε εξτρα τιπ Γιατί δίνεις τιπ όταν πληρώνεις ήδη 2-3€ για διανομή;;; 1
ChrisN.S. Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) γενικά τα tips είναι κατάλοιπο από την εποχή της δουλείας των Ηνωμένων Πολιτειών και όποιος υπερασπίζεται την συγκεκριμένη πρακτική καλά θα κάνει να μάθει λίγο ιστορία https://time.com/5404475/history-tipping-american-restaurants-civil-war/ https://www.nytimes.com/2021/02/05/opinion/minimum-wage-racism.html Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2023 από ChrisN.S. 3 1
Boubis1411 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, DownUNDERground είπε Γιατί δίνεις τιπ όταν πληρώνεις ήδη 2-3€ για διανομή;;; Την αξία της Διανομής ποιος την λαμβάνει ξέρουμε; Μαγαζί ή υπάλληλος; εγώ δίνω 50 λεπτά όταν δεν έχει το πρόσθετο αυτό.
safridia Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, DownUNDERground είπε Γιατί δίνεις τιπ όταν πληρώνεις ήδη 2-3€ για διανομή;;; Δεν δινω, εαν στραβωνουν ας στραβωσουν. Δινω 2ευρω για διανομη, και ζητανε και ομως και τιπ Τι αρρωστια ειναι αυτη; Σημερα μου εφεραν παραγγελια φαγητο και ηταν 12,90 εδωσα 13 ειπα ευχαριστω πολυ και εκλεισα την πορτα. Μετα απο ενα λεπτο (οντως περιμενε ενα λεπτο) μου χτυπαει κουδουνι να μου δωσει τα ρεστα και να μου πει οτι δεν ειναι σωστο που εκλεισα την πορτα και να μου δωσει τα ρεστα. Επεμενε να παρω τα ρεστα. Μου γυρισε πισω 20 λεπτα. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ; Να το αναφερω στην εταιρια η οχι; Το πιθανοτερο ειναι να γυρισει να κανει ζημια στο σπιτι Συνηθως δινω ενα ευρω επιπλεον αλλα σημερα δεν βγαιναν και οχι δεν δινω 20αρικο
Boubis1411 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 43 λεπτά πριν, safridia είπε Δεν δινω, εαν στραβωνουν ας στραβωσουν. Δινω 2ευρω για διανομη, και ζητανε και ομως και τιπ Τι αρρωστια ειναι αυτη; Σημερα μου εφεραν παραγγελια φαγητο και ηταν 12,90 εδωσα 13 ειπα ευχαριστω πολυ και εκλεισα την πορτα. Μετα απο ενα λεπτο (οντως περιμενε ενα λεπτο) μου χτυπαει κουδουνι να μου δωσει τα ρεστα και να μου πει οτι δεν ειναι σωστο που εκλεισα την πορτα και να μου δωσει τα ρεστα. Επεμενε να παρω τα ρεστα. Μου γυρισε πισω 20 λεπτα. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ; Να το αναφερω στην εταιρια η οχι; Το πιθανοτερο ειναι να γυρισει να κανει ζημια στο σπιτι Συνηθως δινω ενα ευρω επιπλεον αλλα σημερα δεν βγαιναν και οχι δεν δινω 20αρικο Ε κ εσύ δώσε βρε 0.50 για τα μάτια.....
DownUNDERground Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Την αξία της Διανομής ποιος την λαμβάνει ξέρουμε; Μαγαζί ή υπάλληλος; εγώ δίνω 50 λεπτά όταν δεν έχει το πρόσθετο αυτό. Δυστυχώς το μαγαζί από ό,τι μου έχει πει διανομέας. 1
Boubis1411 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, DownUNDERground είπε Δυστυχώς το μαγαζί από ό,τι μου έχει πει διανομέας. Άρα παίρνουν μισθό +αξία διανομής + τιπ αν κάτσει οκ... Πιστεύω βγάζουν δυνατό μεροκάματο.
DownUNDERground Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Άρα παίρνουν μισθό +αξία διανομής + τιπ αν κάτσει οκ... Πιστεύω βγάζουν δυνατό μεροκάματο. Σε έχασα. Τί εννοείς "αξία διανομής"; Τη διανομή δεν την κερδίζει ο υπάλληλος αλλά η πλατφόρμα ξαναλέω. Τουλάχιστον σε άλλη πλατφόρμα που έχω ρωτήσει. Δε μιλάω για Wolt. Αλλά φαντάζομαι σε όλους το ίδιο θα ισχύει. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2023 από DownUNDERground 1
Boubis1411 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 24 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Σε έχασα. Τί εννοείς "αξία διανομής"; Τη διανομή δεν την κερδίζει ο υπάλληλος αλλά η πλατφόρμα ξαναλέω. Τουλάχιστον σε άλλη πλατφόρμα που έχω ρωτήσει. Δε μιλάω για Wolt. Αλλά φαντάζομαι σε όλους το ίδιο θα ισχύει. Εγώ κατάλαβα ότι την κερδίζει ο υπάλληλος... Άρα η κάθε wolt βγάζει χοντρό χρήμα εφόσον σε κάθε παραγγελία παίρνει από 0.5 έως 2 ευρώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα