laios123 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Για αγορά εισητηρίων για συναυλίες απο το διαδίκτυο , εννοώ απο ιδιώτες που τα πουλάνε σε αγγελιες ,marketplace , ομαδες facebook κλπ . Ξέρει κανεις αν υπάρχει καμιά εξασφάλιση για την γνησιότητα τους η αν είναι διπλοπουλημένα κλπ ; Θελω για την κόρη μου ένα η δυο για μια συναυλία αλλα το σκεφτομαι , γιατι δεν δεν εχω ξαναπάρει ετσι , αν μπορει κάποιος να δωσει την εμπειρια του θα ημουν ευγνώμων ευχαριστω
vaggos231 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Κανενας δεν διασφαλιζει κατι, πουλησα και γω ενα εισιτηριο για μια συναυλια που περισσευε, αλλα εδωσα το κινητο μου και επειδη θα παω και ο ιδιος στη συναυλια, ειπα προτεινα να μπουμε μαζι στον χωρο ωστε να μην υπαρξει κανενα προβλημα. Αν με τη σειρα του ο αγοραστης το πουλησει αλλου αλλα προλαβει να μπει πρωτος, παλι δεν διασφαλιζει κανεις οτι δεν θα σου ζητησει τα ρεστα. Γενικα πρεπει να υπαρχει εμπιστοσυνη.. 2
Andreaskan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Κανένας δεν στο εξασφαλίζει για αυτό ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να αγοράσω έτσι εισιτήριο. Αφού υπάρχει barcode, το βγάζει φώτο ο πωλητής και στην ουσία μπορεί να έχει ''χιλιάδες'' εισιτήρια...Και ένας από τους υποψηφίους '' αγοραστές '' , θα είσαι εσύ... 2
Andreaskan Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Στις 30/7/2023 στις 5:42 ΜΜ, Andreaskan είπε Στις 30/7/2023 στις 5:42 ΜΜ, Andreaskan είπε
gorge18 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Πχ τωρα με τους coldplay που εχουν παρει πολλοι εισιτήρια και τα πουλανε. Το εισιτήριο το εχουν αυτοι και στο στελνουν αν το αγοράσεις απο αυτους μετα. Αλλα δεν σου λεει κανεις ουτε αν το εχουν ξανα πουλησει ουτε αν ειναι δικο τους και μπουν νωρις νωρις και μετα σου πουνε οτι εχεις μπει...
james01gr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 4 ώρες πριν, gorge18 είπε Πχ τωρα με τους coldplay που εχουν παρει πολλοι εισιτήρια και τα πουλανε. Το εισιτήριο το εχουν αυτοι και στο στελνουν αν το αγοράσεις απο αυτους μετα. Αλλα δεν σου λεει κανεις ουτε αν το εχουν ξανα πουλησει ουτε αν ειναι δικο τους και μπουν νωρις νωρις και μετα σου πουνε οτι εχεις μπει... Για τους coldplay διάβασα πως θα απαγορεύσουν την μεταβίβαση των εισητηριων(δλδ να απαγορεύσουν την μεταπώληση ουσιαστικά). Τώρα να δούμε πρακτικά πως θα μπορεί να γίνει αυτό.
JakeKaufman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 31 minutes ago, james01gr said: Για τους coldplay διάβασα πως θα απαγορεύσουν την μεταβίβαση των εισητηριων(δλδ να απαγορεύσουν την μεταπώληση ουσιαστικά). Τώρα να δούμε πρακτικά πως θα μπορεί να γίνει αυτό. Πάντα απαγορεύεται (και πάντα γίνεται)
gorge18 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 4 ώρες πριν, james01gr είπε Για τους coldplay διάβασα πως θα απαγορεύσουν την μεταβίβαση των εισητηριων(δλδ να απαγορεύσουν την μεταπώληση ουσιαστικά). Τώρα να δούμε πρακτικά πως θα μπορεί να γίνει αυτό. Δε νομιζω. Σε ερωτηση μου οτι 2 εισιτήρια γραφουν το ιδιο ονομα η απαντηση που μου εδωσαν ηταν οτι γραφει το ονομα αυτου που ειναι η καρτα της πληρωμης. Και μπορουν να μπουν ασχετα με το ονομα ατομα.. Οποτε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα