sphinxgr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Έχω φάει πραγματικά πολλές ώρες να ψάχνω καναπέδες. Χονδρικά θα σου γράψω ότι ο καναπές των 1.000€ και ο καναπές των 5.000€, αξίζουν τα χρήματα τους όντως. Για τους πιο ακριβούς χωράει συζήτηση. Ουσιαστικά σε ένα καναπές αγοράζεις εργατοώρες κυρίως και υλικά. Αν πας να φτιάξεις κατά παραγγελία έναν καναπέ, τότε θα το καταλάβεις, αλλάζοντας υλικά και εμφάνιση πως απογειώνεται η τιμή. Οπότε το να κρίνεις μόνο εμφάνιση και τιμή, πραγματικά δεν έχει καμία βάση. Για τα δικά μου γούστα και οικονομικά, προσωπικά με καλύπτει σχεδόν απόλυτα το Sofa Company.
freelove Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Casa Di patsi. Έχει καναπέ αθάνατο. Μιλάμε για την ποιότητα χωρίς υπερβολές
andreaspA Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 5 ώρες πριν, freelove είπε Casa Di patsi. Έχει καναπέ αθάνατο. Μιλάμε για την ποιότητα χωρίς υπερβολές γραψε και ποσο εχει για να ειναι κομπλε το post.
fotini1 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Τυχαία βρήκα παλιό ταπετσερη που φτιαχνει καναπέδες και μου ζητησε 1500€ για καναπε 3.40επι 2.70 σε κομματια με υφασμα αλεκιαστο και φερμουαρ.Ερχεται ιδια τιμη με ΙΚΕΑ kivik και προβληματιστηκα γιατι τον φερνει σπιτι ετοιμο και αμα χρειαστεις κατι οσο υπαρχει τουλαχιστον εκει κατι θα κανει.Τι κανουμε λεω να μην το ψαξω αλλο γιατι καλυτερος απο ΙΚΕΑ θα ειναι λογικα απλα 10 χρονια δεν ξερω αν θα ειναι εγγυητης...
vs_skg Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Η εγγύηση του ΙΚΕΑ δεν καλύπτει το κάλυμμα πάρα μόνο τον σκελετό και τα μαξιλάρια 1
andreaspA Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Εγω απο αυτον πηρα καναπε. http://www.agepiplo.gr/ Αν εξαιρεσεις μια μαλακια που ειχε στην σχεδιαση των μαξιλαριων που δεν ξερω γιατι το ειχε, αλλα φυσικα το πηρε πισω και το διορθωσε, ειναι καλος. Στιβαρος, γερος, με καλα μαξιλαρια. 10 χρονια εγγυηση στον σκελετό και 2 στις ταπετσαρίες. (αντιλαμβάνομαι και τα δυο νουμερ αγιατι ειναι τόσο) ή παρε καναπε απο επιπλάδικο που κατασκευάζει και κοιτα και τι σκελετο θα σου φτιαξει και τι μαξιλαρια θα σου βαλει (αλλο πευκο και ελατο, αλλο οξιά φουρνιστή και άλλο δρυς) ή παρε τον κατιμα απο οποιο ΙΚΕΑ, praktiker, και λοιπα μαγαζια που πουλανε κινεζικους και τουρκικους καναπέδες με τιμή αγοράς max 100$ για αυτους. Οτι και να παρεις , παρε γραπτά και τα υλικα κατασκευής και την εγγύηση, γιατι παίζει πολύ πουστιά στην πιάτσα. ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟ επιπλαδικο της αγορας που πουλαει και με δόσεις και διαφημιζει και τα χρονια που βρισκεται στην αγορα, σου υποσχεται οξια φουρνιστη, και απο μια κουβεντα που πεταει ο πωλητής, και επειδή η κατάσταση βρωμάει, αν εισαι λιγο μαμουνι φτανεις στον κατασκευαστη στην Θεσσαλονικη που τους φτιαχνει ο οποιος ως ξηγημένος αντρας και παντελονατος σου λεει "εγώ πευκο και λευκή ξυλεια φτιάχνω". εεε μετα ο καημος της εταιριας ειναι που βρηκες εσυ το τηλεφωνο του φασονατζή τους, αντι να το βουλωσουν και να επιστρέψουν εντός λεπτών την προκαταβολή σου! Ηξερα να παρω και απο αλλου λευκη ξυλεια χωρις να πληρώσω 2000€. Δεν τους χρειαζόμουν! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα