mp123 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δεν μας είπες budget, τύπο κλπ. Αλλά καλύτερα μια καλη μτχ γιαπωνέζικη από κινεζική. Αυτό είναι σίγουρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sivag1221 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 12 ώρες πριν, andreaspA είπε Ειναι σιγουρο οτι δεν εχεις μηχανή, και μαλλον δεν εχεις καν φιλους με μηχανές. γιαπωνεζικο παρε και οτι θέλεις πάρε. Να το πας σε συνεργειο να το δουνε. Τα μηχανακια ειναι πολυ πιο ευκολα απο τα αυτοκινητα στον ελεγχο για ενα συνεργειο. ναι δεν έχω γενικά το φοβάμαι το κινέζικο , δεν το εμπιστεύομαι μπορεί ωστόσο ναμαι και προκατειλημένος . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, Sivag1221 είπε ναι δεν έχω γενικά το φοβάμαι το κινέζικο , δεν το εμπιστεύομαι μπορεί ωστόσο ναμαι και προκατειλημένος . Στον Gkns απευθυνθηκα που ειπε οτι για να το πουλαει ο αλλος, θα εχει προβλημα. Δεν το πουλας το μηχανακι επειδη εχει προβλημα. Το πουλας γιατι βαρεθηκες την γκόμενα και θέλεις αλλη. Γιατι καψουρεύτηκες κάτι αλλο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sivag1221 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 10 ώρες πριν, mp123 είπε Δεν μας είπες budget, τύπο κλπ. Αλλά καλύτερα μια καλη μτχ γιαπωνέζικη από κινεζική. Αυτό είναι σίγουρο. μέχρι 4000 πολύ βαριά 4500 τύπο προς naked Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 7 λεπτά πριν, Sivag1221 είπε μέχρι 4000 πολύ βαριά 4500 τύπο προς naked κανω πως δεν βλεπω το naked, και σου λεω οτι το best seller μηχανακι που μπορεις να παρεις σε αυτα τα λεφτα ειναι ενα Vstrom 650 το οποιο θα σε παει παντου, αξιόπιστα και φθηνά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, andreaspA said: κανω πως δεν βλεπω το naked, και σου λεω οτι το best seller μηχανακι που μπορεις να παρεις σε αυτα τα λεφτα ειναι ενα Vstrom 650 το οποιο θα σε παει παντου, αξιόπιστα και φθηνά. 4000 χιλιαρικα παιρνεις vstrom του 7/8/9 με 80,000+ χιλιαδες...... δεν ο λες και λαχείο...... να ηταν κανα vstrom του 2017 18 ναι θα ελεγα 4,5 χιλιαρικα καλα ειναι αλλα οχι για το μουσειο με δυο ροδες Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2023 από Black Demis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 22 λεπτά πριν, Sivag1221 είπε μέχρι 4000 πολύ βαριά 4500 τύπο προς naked Εμένα θα ακούς. Μικρος φαινεσε για πρώτη μηχανή μιλάμε αν καταλαβα σωστα.θα βρεις ένα cb500 της 5 ετιας. Τίποτε άλλο πιο κάτω. Εδώ είσαι. https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/332838763-honda-cbr-500-r https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/326370423-honda-cbf-500 Το cbr δεν είναι τέρμα σκυφτό. Εάν έχεις εμπειρία σε παπιά σκουτερ κλπ τότε cb650f μετά του 12 η κανα sv650 η σε kawasaki sv 650.. Ναι καλά κάνεις και θες naked. Αυτο γουσταρεις αυτο θα παρεις .Εγω τώρα έχω μια touring 1100 αλλά θέλω και μια naked . Άλλη φάση τα naked. Προχώρα σε γυμνό. 29 λεπτά πριν, andreaspA είπε κανω πως δεν βλεπω το naked, και σου λεω οτι το best seller μηχανακι που μπορεις να παρεις σε αυτα τα λεφτα ειναι ενα Vstrom 650 το οποιο θα σε παει παντου, αξιόπιστα και φθηνά. Με κατανάλωση 1000ρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, mp123 είπε Με κατανάλωση 1000ρας. το vstrom? πανω απο 6λ/100 δεν εφυγα ποτε 10 χρονια. 6 λεπτά πριν, Black Demis είπε 4000 χιλιαρικα παιρνεις vstrom του 7/8/9 με 80,000+ χιλιαδες...... δεν ο λες και λαχείο...... να ηταν κανα vstrom του 2017 18 ναι θα ελεγα 4,5 χιλιαρικα καλα ειναι αλλα οχι για το μουσειο με δυο ροδες καλα... ας παρει κινεζικο απο τα jumbo. Απλα δεν υπαρχει συγκριση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, andreaspA είπε το vstrom? πανω απο 6λ/100 δεν εφυγα ποτε 10 χρονια. καλα... ας παρει κινεζικο απο τα jumbo. Απλα δεν υπαρχει συγκριση. Εγώ ακούω για 7 και πάνω εθνική με 120. Εγώ εθνική με 120 κάτω από 5 σε 1100cc Υ.γ πρώτη μηχανή το παιδί είναι κάπως μαούνα μέσα στην πόλη το vstrom. Ένα sv650 μετά του 15 ναι.Ωραιο Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2023 από mp123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, mp123 είπε Εγώ ακούω για 7 και πάνω εθνική με 120. Εγώ εθνική με 120 κάτω από 5 σε 1100cc που τα ακους? γιατι 10 χρονια που το ειχα, και ημουν και μελος στο vstrom forum δεν ειχα ακουσει 7λ καταναλωση. Ποσο μαλλον με 120, που πεφτει και κατω απο 5. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 2 minutes ago, andreaspA said: καλα... ας παρει κινεζικο απο τα jumbo. Απλα δεν υπαρχει συγκριση. να έλεγες πάρε καινουργιο vstrom (που οκ πλεον δεν ειναι made in japan αλλα ειναι καινουργιο) δεν θα έλεγε κιχ αλλά να δώσει τόσα λεφτά για ένα μουσείο με ρόδες ειναι τουλαχιστον ντροπη (μονο και μονο γιατι? επειδι το καινουργιο vstom δεν ειναι japan? η επειδι εχεις κινεζοφοβια? δες ποιο πάνω ένα παιδί ποτειτε μια χαρά φρέσκα μηχανάκια σε αυτά τα λεφτά μια χαρά ειναι (ουτε αυτα ειναι japan αλλά ειναι φρέσκα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, andreaspA είπε που τα ακους? γιατι 10 χρονια που το ειχα, και ημουν και μελος στο vstrom forum δεν ειχα ακουσει 7λ καταναλωση. Ποσο μαλλον με 120, που πεφτει και κατω απο 5. Πάω πάσο. Αφού το έχεις θα ξέρεις καλύτερα φυσικα.Εγώ ακούω 6 , 7 . 3 λεπτά πριν, Black Demis είπε να έλεγες πάρε καινουργιο vstrom (που οκ πλεον δεν ειναι made in japan αλλα ειναι καινουργιο) δεν θα έλεγε κιχ αλλά να δώσει τόσα λεφτά για ένα μουσείο με ρόδες ειναι τουλαχιστον ντροπη (μονο και μονο γιατι? επειδι το καινουργιο vstom δεν ειναι japan? η επειδι εχεις κινεζοφοβια? δες ποιο πάνω ένα παιδί ποτειτε μια χαρά φρέσκα μηχανάκια σε αυτά τα λεφτά μια χαρά ειναι (ουτε αυτα ειναι japan αλλά ειναι φρέσκα) Με 4 4.5 θα πάρει 300ρι. Σε ενα μήνα θα το βαρεθεί. Ενώ ένα 500ρι της χοντα και θα το χαρεί, θα το κρατήσει κάνα χρόνο και δεν θα έχει τόση χασούρα . Με 4 4.5κ τι παίρνει; θα το βαρεθεί στον μήνα.Αυτο είναι ένα θέμα πιστεύω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 59 λεπτά πριν, Black Demis είπε να έλεγες πάρε καινουργιο vstrom (που οκ πλεον δεν ειναι made in japan αλλα ειναι καινουργιο) δεν θα έλεγε κιχ αλλά να δώσει τόσα λεφτά για ένα μουσείο με ρόδες ειναι τουλαχιστον ντροπη (μονο και μονο γιατι? επειδι το καινουργιο vstom δεν ειναι japan? η επειδι εχεις κινεζοφοβια? δες ποιο πάνω ένα παιδί ποτειτε μια χαρά φρέσκα μηχανάκια σε αυτά τα λεφτά μια χαρά ειναι (ουτε αυτα ειναι japan αλλά ειναι φρέσκα) Το καινουργιο δεν εχει 4-4500€. Δεν εχω καμια κινεζοφοβια. Εχω οδηγησει κινεζικα. Σκουπίδια ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 8 minutes ago, andreaspA said: Το καινουργιο δεν εχει 4-4500€. Δεν εχω καμια κινεζοφοβια. Εχω οδηγησει κινεζικα. Σκουπίδια ειναι. οπως ποια οδηγησες? και τι δεν σου αρεσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, Black Demis είπε οπως ποια οδηγησες? και τι δεν σου αρεσε το πιο πετυχημενο. cfmoto. Τιποτα δεν μου αρεσε. Ουτε η λειτουργια του κινητηρα, ουτε η δύναμη, ουτε η θεση οδηγησης, ουτε τα φρενα, ουτε η ανάρτηση, ουτε η ποιοτητα των πλαστικών. Δεν ειχε απολυτως τιποτα να ζηλέψει το 10ετιας vstrom μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα