alfaeffe Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δωρεαν στο EPIC games store το Train Valley 2 για προσθηκη μεχρι τις 20/7 https://store.epicgames.com/en-US/p/train-valley-2-3606da 14 3
cirrus Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Thank you TS. Στο μεταξύ ο γιός μου όταν βρει το EPIC account μου μετά τον θάνατό μου: 1
Mhlogiatros Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Παναθεμα και αν παιζουμε οτι εχουμε στον epic launcher .... αλλα μαζευουμε οτι free υπαρχει για την επομενη καραντινα Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2023 από Mhlogiatros 1
Nerazzurri Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Χαχαχα παιδιά όντως, έχουμε άπειρα τα οποία όταν τα κάνουμε claim - κάποια που δεν τα ξέρουμε φουλ για παράδειγμα αλλά είναι ωραία - λέμε ότι: "ναι πολύ ωραίο θα το παίξω σίγουρα αυτό", μετά περνάει ο καιρός, τα ξεχνάμε και καταλήγουμε να βλέπουμε μια τεράστια λίστα.. και έχει χαθεί η μπάλα. 😂 1
Axelq Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 4 hours ago, cirrus said: Thank you TS. Στο μεταξύ ο γιός μου όταν βρει το EPIC account μου μετά τον θάνατό μου: Άμα περάσουν πάνω από 20 χρόνια θα είναι σαν να βρήκε δισκέτα με το Mame 32 😅 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα