Προς το περιεχόμενο

Μετά από 30 χρόνια, το Linux φτάνει στο ιστορικό υψηλό του 3% μεριδίου στους desktop υπολογιστές

alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 ώρες πριν, Diavolos666 είπε

...χρήστης windows από το 1998 είμαι, ποτέ δεν έχω συναντήσει τόσα προβλήματα, τελικά μήπως εσείς οι Linux users δεν ξέρετε από windows και τα μισείτε;

Στα παλαιότερα windows ναι μπορεί να έβλεπες προβλήματα, αλλά την ίδια εποχή ήταν που στο linux δεν μπορούσες καν να βάλεις μία κάρτα ήχου ή να συνδέσεις μισό περιφερειακό.

Σήμερα στα windows δεν θα δεις ποτέ τέτοια προβλήματα και το linux έχει κι αυτό κάνει βήματα προς ομαλοποίηση της χρήσης, αλλά windows δεν έγινε ακόμα στην ευκολία.

Ειδικά στα windows 10 εδώ και 5 χρόνια δεν έχει χρειαστεί ποτέ καν να κάνω επαναφορά ghost.

Windows 10 από το καλοκαίρι του 2017, σε ryzen 5 1600, με rx570, τίποτα μα τίποτα πειρατικό και cracked επάνω. Όλα update στην ώρα τους πάντα. Τα πάντα. Με σουίτα προστασίας bitdefender τόσα χρόνια. Office 365 κλπ κλπ games μόνο από steam, Ubisoft κλπ. Ωραία όλα; Μάλλον δεν διάβασες πριν μερικές σελίδες τι έγινε μετά από update όπου έφαγα boot loop 3-4 φορές γιατί δεν φόρτωσαν σωστά οι drivers του Bluetooth!!! Μην λέμε υπερβολές λοιπόν ότι στα windows δεν συμβαίνουν γιατί συμβαίνουν και παρά συμβαίνουν πολλά. Σε σημείο που εγώ έφυγα για δουλειά από windows και πήγα σε Mac mini. Εκπαιδευτικός είμαι και με είχαν τσακίσει στα κολλήματα τα windows επάνω σε Weber meetings, zoom calls, ακόμη και στης Microsoft το Teams!!! Ε έχω ενάμισι χρόνο που τα χρησιμοποιώ όλα αυτά στο Mac mini m1 και δεν έχει κάνει ούτε μια φορά κιχ. Δεν αγχώνομαι να κάνω τη δουλειά μου…δεν λέω ότι όλα είναι καλά. Λέω ότι και στα windows συμβαίνουν παλαβομάρες.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το κακο είναι είναι με αυτούς που λειτουργούν σε windows οτι να κάνει 5 λεπτά να μπουταρει είναι λογικό, ότι να σέρνεται μερικές φορές και να κάνεις restart είναι λογικό, ότι να αναγκάζει να κάνεις restart γιατί κατέβασε κάποιο update που τελικά δεν μπορείς να αποφύγει είναι λογικό...Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ τι να κάνουμε τώρα.το teams σέρνεται, το outlook σέρνεται, το git το ματσαγκωνιαζεις για να παίξει και κάνεις και υποχωρήσεις, το docker ..ουδέν Σχόλιον. και όλα αυτά επειδη κλείνει συμφωνίες η Microsoft με εταιρείες για να χρησιμοποιούν τα προϊόντα της...ε πόσοι είναι gamers ρε παιδιά;

Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτή η εταιρεία πουλάει και είναι από τις πιο πλούσιες...

• Like 1
  • Thanks 1

4 ώρες πριν, me00016 είπε

μέχρι που τα καλύτερα (δωρεάν δεν λέω) DAW μπροστά στο Ableton Live (ή το Pro Τools) είναι για γέλια και για κλάματα!

υπάρχει bitwig και reaper πάντως

5 ώρες πριν, me00016 είπε

Στήνεις τον σούπερ real time πυρήνα για εφαρμογές midi, διαβάζεις σαν να κάνεις διπλωματική για την ALSA και το PULSEAUDIO και σου εμφανίζεται το Pipewire και φτου κι απ' την αρχή

πέτυχες τη μετάβαση σε pipewire που ουσιαστικά ήρθε για να αντικαταστήσει pulse με επιδόσεις jackd

πάντως rt-kernel όλο και λιγότεροι χρησιμοποιούν , πλέον με irq threading και low-latency kernel το 99% καλύπτεται

Βέβαια θέλει σκάλισμα ακόμα , άσε που με flatpaks και vst plugins είναι δράμα η κατάσταση τελευταία φορά που δοκίμασα (λόγω sandboxed)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, mpregos είπε

Το κακο είναι είναι με αυτούς που λειτουργούν σε windows οτι να κάνει 5 λεπτά να μπουταρει είναι λογικό, ότι να σέρνεται μερικές φορές και να κάνεις restart είναι λογικό, ότι να αναγκάζει να κάνεις restart γιατί κατέβασε κάποιο update που τελικά δεν μπορείς να αποφύγει είναι λογικό...Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ τι να κάνουμε τώρα.το teams σέρνεται, το outlook σέρνεται, το git το ματσαγκωνιαζεις για να παίξει και κάνεις και υποχωρήσεις, το docker ..ουδέν Σχόλιον. και όλα αυτά επειδη κλείνει συμφωνίες η Microsoft με εταιρείες για να χρησιμοποιούν τα προϊόντα της...ε πόσοι είναι gamers ρε παιδιά;

Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτή η εταιρεία πουλάει και είναι από τις πιο πλούσιες...

Το Teams πάει μπάλα σε Apple silicon M1 Mac mini που έχω…και όντως και σε μένα πάει πιο αργά στον ryzen 5 1600 /16gb ram με windows 10. Μου έκανε εντύπωση…οκ παλιό cpu αλλά να λέμε ότι φταίει ένα 6core/12 thread cpu που πάει αργά το teams είναι υπερβολικό. Δεν ξέρω τι έχουν κάνει τα παιδιά εκεί αλλά μπράβο τους για την apple silicon version του teams. Τρέχει εξαιρετικά. Να στρώσουν και λιγάκι το office 365 για m1 καλά θα ήταν. 😁

Επεξ/σία από dimoskoutr

15 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Windows 10 από το καλοκαίρι του 2017, σε ryzen 5 1600, με rx570, τίποτα μα τίποτα πειρατικό και cracked επάνω. Όλα update στην ώρα τους πάντα. Τα πάντα. Με σουίτα προστασίας bitdefender τόσα χρόνια. Office 365 κλπ κλπ games μόνο από steam, Ubisoft κλπ. Ωραία όλα; Μάλλον δεν διάβασες πριν μερικές σελίδες τι έγινε μετά από update όπου έφαγα boot loop 3-4 φορές γιατί δεν φόρτωσαν σωστά οι drivers του Bluetooth!!! Μην λέμε υπερβολές λοιπόν ότι στα windows δεν συμβαίνουν γιατί συμβαίνουν και παρά συμβαίνουν πολλά. Σε σημείο που εγώ έφυγα για δουλειά από windows και πήγα σε Mac mini. Εκπαιδευτικός είμαι και με είχαν τσακίσει στα κολλήματα τα windows επάνω σε Weber meetings, zoom calls, ακόμη και στης Microsoft το Teams!!! Ε έχω ενάμισι χρόνο που τα χρησιμοποιώ όλα αυτά στο Mac mini m1 και δεν έχει κάνει ούτε μια φορά κιχ. Δεν αγχώνομαι να κάνω τη δουλειά μου…δεν λέω ότι όλα είναι καλά. Λέω ότι και στα windows συμβαίνουν παλαβομάρες.

Φυσικα και συμβαινουν στα Windows και δεν νομιζω να υπαρχει 100% ευχαριστημενος Windows user στον πλανητη (γι'αυτο ειμαστε εδω και το συζηταμε).
Επετρεψε μου να πω ομως οτι η συγκριση με Mac ειναι αστοχη. Στη μια περιπτωση παιρνεις το OS πακετο με το hardware, κομμενο-και-ραμμενο να εξυπηρετει αυτο και ενα μικρο αριθμο configurations, και στην αλλη ενα OS που ειναι απαραιτητο να τρεξει σε τρομακτικα μεγαλο αριθμο μηχανηματων, εστω και αν στο τελος μοιαζει με κουτσο αλογο.
Η επιλογη του καθενα (εξαιρουνται οι casual χρηστες) εχει να κανει με τις αναγκες του:

• Mac - Το επιλεγεις γιατι εισαι αλλεργικος οταν δεν παει το παραμικρο σωστα. Περιοριζεις αρκετα τις επιλογες σου σε διαθεσιμο software και games αλλα παιρνεις πισω ενα smooth experience και το πληρωνεις και αναλογα φυσικα.
  • Windows - Θελεις να παιξεις σχεδον οτι game εχει κυκλοφορησει ποτε, σου φαινεται αδιανοητο οτι δεν θα μπορουσες να τρεξεις το ταδε obscure program/utility αν ησουν σε αλλη πλατφορμα, με λιγο παιδεμα αποφευγεις τα περισσοτερα προβληματα ασταθειας/security/quirks, και καποιες φορες μπορει να σε φτασουν στα ορια σου και να θες να το γυρισεις σε Linux 😛
  • Linux - Εισαι tinkerer, δεν σ'ενδιαφερει τι κανει η πλειοψηφια, βρισκεις εναλλακτικο software ακομη και αν δεν ειναι "industry standard", και δεν σε ενοχλει να αφιερωσεις λιγο χρονο να μαθεις cryptic εντολες δυο χαρακτηρων για να εχεις full control. Επισης φροντιζεις να μαθουν ΟΛΟΙ οτι ειναι καλυτερο 😁
  • Like 1

13 λεπτά πριν, immortalx είπε

Φυσικα και συμβαινουν στα Windows και δεν νομιζω να υπαρχει 100% ευχαριστημενος Windows user στον πλανητη (γι'αυτο ειμαστε εδω και το συζηταμε).
Επετρεψε μου να πω ομως οτι η συγκριση με Mac ειναι αστοχη. Στη μια περιπτωση παιρνεις το OS πακετο με το hardware, κομμενο-και-ραμμενο να εξυπηρετει αυτο και ενα μικρο αριθμο configurations, και στην αλλη ενα OS που ειναι απαραιτητο να τρεξει σε τρομακτικα μεγαλο αριθμο μηχανηματων, εστω και αν στο τελος μοιαζει με κουτσο αλογο.
Η επιλογη του καθενα (εξαιρουνται οι casual χρηστες) εχει να κανει με τις αναγκες του:

• Mac - Το επιλεγεις γιατι εισαι αλλεργικος οταν δεν παει το παραμικρο σωστα. Περιοριζεις αρκετα τις επιλογες σου σε διαθεσιμο software και games αλλα παιρνεις πισω ενα smooth experience και το πληρωνεις και αναλογα φυσικα.
  • Windows - Θελεις να παιξεις σχεδον οτι game εχει κυκλοφορησει ποτε, σου φαινεται αδιανοητο οτι δεν θα μπορουσες να τρεξεις το ταδε obscure program/utility αν ησουν σε αλλη πλατφορμα, με λιγο παιδεμα αποφευγεις τα περισσοτερα προβληματα ασταθειας/security/quirks, και καποιες φορες μπορει να σε φτασουν στα ορια σου και να θες να το γυρισεις σε Linux 😛
  • Linux - Εισαι tinkerer, δεν σ'ενδιαφερει τι κανει η πλειοψηφια, βρισκεις εναλλακτικο software ακομη και αν δεν ειναι "industry standard", και δεν σε ενοχλει να αφιερωσεις λιγο χρονο να μαθεις cryptic εντολες δυο χαρακτηρων για να εχεις full control. Επισης φροντιζεις να μαθουν ΟΛΟΙ οτι ειναι καλυτερο 😁

Ερώτηση: αν παίζεις και με τα τρία τι στο καλό θες από τη ζωή σου μου λες; Έχω windows για gaming, MacOS για δουλειά και pop!OS σε ένα λαπτοπ για να σκαλίζω…😂 Μάλλον πρέπει να πάω σε ψυχίατρο ε;🤪

10 minutes ago, immortalx said:

Δεν με ενδιαφέρει αν η Μερσεντές φτιάχνει μόνο αυτοκίνητα και η μιτσουμπισι φτιάχνει αυτοκίνητα και κλιματιστικα.σαν χρήστης αγοράζω ένα προιον για να κάνω μια δουλειά και αξιολογώ αυτό. Τώρα αν η apple βγάζε πακέτο SW+hw και αυτό παίζει ;αν παίζει και παίζει και καλά τι με ενδιαφέρει εμένα πως το έχει κάνει.

Τώρα λάπτοπ 3500€ dell δουλειάς ημερών, και το outlook έριξε μπλε οθόνη, με 50 mail εντάξει ρε παιδιά ...και αυτή η εταιρεία πουλάει αυτή την εμπειρία χρήσης και πολλοί την αγοράζουν

Τώρα μην ανά φέρω με λενοβο που έχω ...ότι το team κάθε μέρα κρασαρει

• Sad 1

20 λεπτά πριν, immortalx είπε

Εγώ! Δεν μου κολλάνε, δεν μου αργούνε δεν βλέπω BSOD (Παρα μόνο σε meme και gif). Στο ένα μηχάνημά μου ξεκίνησα από Windows 7 έκανα το update σε 8 μετά σε 8.1 μετά σε 10άρια. Δεν έχω κάνει format από την αρχική εγκατάσταση των Windows 7. Το μηχάνημα πάει καντήλι, τώρα άρχισε να δείχνει τα χρόνια του και πήρα καινούριο και το άφησα στο γιο μου να παίζει Minecraft.

ΥΓ. Δεν "πειράζω" πράγματα δεν κατεβάζω κρακαρισμένα παιχνίδια και εφαρμογές. Στον Firefox και τον Edge που χρησιμοποιώ έχω βάλει από τις ρυθμίσεις απορρήτου  να απαγορεύει trackers, cookies μεταξύ ιστότοπων, cryptominers, περιεχόμενο καταγραφης κλπ. οπότε δεν έχω ούτε AdBlocker. Οι διαφημίσεις που μου εμφανίζονται είναι πλέον πολύ διακριτικές αν κόψεις όλα αυτά.

Από εφαρμογές, μετά τα 2 πρώτα χρόνια των Windows 10 όπου όλα μπήκαν στο Store, πλέον όλες μου οι εφαρμογές είναι εγκατεστημένες από εκεί, και πάλι κοιτάζω τα δικαιώματα που μου ζητάει η κάθε εφαρμογή (όπως κάνω στο iphone και στο Android) και δίνω οτι θεωρώ οτι πρέπει και οχι οτι ζητάει.

ειλικρινά δεν έχω συναντήσει κανένα μα κανένα πρόβλημα πέρα από ένα update σε windows 10 που κάτι είχε χαλάσει στο my documents. (όπου επειδή έχω και onedrive δεν με επηρέασε σοβαρά, απλώς ξανακατέβασα τα αρχεία στη θέση τους.)

Ούτε στα Ubuntu εχω πρόβλημα. Υπέροχο λειτουργικό. Γενικά αν δεν  σκαλίζεις και το PC σου χρησιμοποιεί normal hardware δεν χαλάει τίποτα. 

• Like 2

3 λεπτά πριν, mpregos είπε

Δεν με ενδιαφέρει αν η Μερσεντές φτιάχνει μόνο αυτοκίνητα και η μιτσουμπισι φτιάχνει αυτοκίνητα και κλιματιστικα.σαν χρήστης αγοράζω ένα προιον για να κάνω μια δουλειά και αξιολογώ αυτό. Τώρα αν η apple βγάζε πακέτο SW+hw και αυτό παίζει ;αν παίζει και παίζει και καλά τι με ενδιαφέρει εμένα πως το έχει κάνει.

Τώρα λάπτοπ 3500€ dell δουλειάς ημερών, και το outlook έριξε μπλε οθόνη, με 50 mail εντάξει ρε παιδιά ...και αυτή η εταιρεία πουλάει αυτή την εμπειρία χρήσης και πολλοί την αγοράζουν

Τώρα μην ανά φέρω με λενοβο που έχω ...ότι το team κάθε μέρα κρασαρει

Που ειδες να λεω κατι διαφορετικο; Εισαι στην πρωτη κατηγορια που περιεγραψα και ειναι σαφες οτι οσοι ανηκουν σ'αυτη δεν τους ενδιαφερει το τι-και-πως. Αγοραζουν κατι με το οποιο δεν θελουν να ασχοληθουν περα απ'το να το χρησιμοποιουν, και απαιτουν να δουλευει out-of-the-box.

Το οτι αναφερεις μπλε οθονη ενος OS (Microsoft) σε hardware (Dell), απλα επιβεβαιωνεις οτι ΑΝ θες να εχεις επιλογη στο τι hardware θα παρεις, αναγκαστικα φορτωνεσαι και το οτι το OS δεν εχει απολυτο control πανω στο hardware, με οτι αυτο συνεπαγεται.

10 λεπτά πριν, Volga είπε

Εγώ! Δεν μου κολλάνε, δεν μου αργούνε δεν βλέπω BSOD (Παρα μόνο σε meme και gif). Στο ένα μηχάνημά μου ξεκίνησα από Windows 7 έκανα το update σε 8 μετά σε 8.1 μετά σε 10άρια. Δεν έχω κάνει format από την αρχική εγκατάσταση των Windows 7. Το μηχάνημα πάει καντήλι, τώρα άρχισε να δείχνει τα χρόνια του και πήρα καινούριο και το άφησα στο γιο μου να παίζει Minecraft.

ΥΓ. Δεν "πειράζω" πράγματα δεν κατεβάζω κρακαρισμένα παιχνίδια και εφαρμογές. Στον Firefox και τον Edge που χρησιμοποιώ έχω βάλει από τις ρυθμίσεις απορρήτου  να απαγορεύει trackers, cookies μεταξύ ιστότοπων, cryptominers, περιεχόμενο καταγραφης κλπ. οπότε δεν έχω ούτε AdBlocker. Οι διαφημίσεις που μου εμφανίζονται είναι πλέον πολύ διακριτικές αν κόψεις όλα αυτά.

Από εφαρμογές, μετά τα 2 πρώτα χρόνια των Windows 10 όπου όλα μπήκαν στο Store, πλέον όλες μου οι εφαρμογές είναι εγκατεστημένες από εκεί, και πάλι κοιτάζω τα δικαιώματα που μου ζητάει η κάθε εφαρμογή (όπως κάνω στο iphone και στο Android) και δίνω οτι θεωρώ οτι πρέπει και οχι οτι ζητάει.

ειλικρινά δεν έχω συναντήσει κανένα μα κανένα πρόβλημα πέρα από ένα update σε windows 10 που κάτι είχε χαλάσει στο my documents. (όπου επειδή έχω και onedrive δεν με επηρέασε σοβαρά, απλώς ξανακατέβασα τα αρχεία στη θέση τους.)

Ούτε στα Ubuntu εχω πρόβλημα. Υπέροχο λειτουργικό. Γενικά αν δεν  σκαλίζεις και το PC σου χρησιμοποιεί normal hardware δεν χαλάει τίποτα. 

Μαζι σου οσον αφορα κολληματα, BSODs, κτλ. Και εγω δεν ειχα ποτε ιδιαιτερα θεματα μετα τα XP. Το 100% ευχαριστημενος εχει να κανει περισσοτερο με συγκεκριμενες επιλογες που εγιναν στα 11, οπως αφαιρεση never combine, καθετη taskbar, τρομερη αργοπορια να μεταφερθει το CP στα νεα settings, half-assed implementation των tabs στο νεο file explorer, κτλ.

31 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Ερώτηση: αν παίζεις και με τα τρία τι στο καλό θες από τη ζωή σου μου λες; Έχω windows για gaming, MacOS για δουλειά και pop!OS σε ένα λαπτοπ για να σκαλίζω…😂 Μάλλον πρέπει να πάω σε ψυχίατρο ε;🤪

Αν βαλεις και κανα BeOS ή Haiku εισαι κατευθειαν για Δαφνι 😂

2 hours ago, mpregos said:

Πανω από ένα 1.5 δις παίζει να είναι οι pc gamers τουλάχιστον με μια γρήγορη ματια στο Google  . Δεν ξέρω αν είναι τόσοι πολλοί αλλά σίγουρα είναι πολλοί 

4 ώρες πριν, immortalx είπε

Το 100% ευχαριστημενος εχει να κανει περισσοτερο με συγκεκριμενες επιλογες που εγιναν στα 11, οπως αφαιρεση never combine, καθετη taskbar, τρομερη αργοπορια να μεταφερθει το CP στα νεα settings, half-assed implementation των tabs στο νεο file explorer, κτλ.

Συμφωνώ σε αυτό ναι έχει αλλάξει το workflow και λείπουν πράγματα αλλά γενικά η αναζητηση έγινε πιο άμεση και γρήγορη και πιο στοχευμένη. Παρολαυτα σε Linux λειτουργείς πολύ καλύτερα το καθημερινό workflow

• Like 2

1 λεπτό πριν, Volga είπε

Συμφωνώ σε αυτό ναι έχει αλλάξει το workflow και λείπουν πράγματα αλλά γενικά η αναζητηση έγινε πιο άμεση και γρήγορη και πιο στοχευμένη. Παρολαυτα σε Linux λειτουργείς πολύ καλύτερα το καθημερινό workflow

Ετσι ετσι. Σε Windows παντως για αναζητηση εχω συνηθισει εδω και πολλα χρονια με voidtools Everything και δεν το αλλαζω. Ειναι τρομερο το ποσο snappy ειναι μια καλογραμμενη native εφαρμογη ειδικα τωρα που εχει γεμισει ο τοπος με Electron apps.
Για Linux αν και δεν ειμαι καθημερινος χρηστης την ιδια γευση μου αφησαν και εμενα ολες οι διανομες που δοκιμασα κατα καιρους, απλα δεν το γυρισα ποτε κυριως γιατι μου ελειπαν οι εφαρμογες που χρησιμοποιω.

• Like 1

23 hours ago, Volga said:

Ανοίγεις το GIMP (που πραγματικά κάνει παπάδες και είναι σε επίπεδο Photoshop πλέον, εφόσον βάλεις τα απαραίτητα plugins). Και είναι τόσο μα τόσο κακό το UI και το UX που νιώθεις ότι ένας back end developer απλώς πέταξε επιλογές σε φόρμες.

Δεν το νιώθεις. Αυτό ακριβώς έγινε. 

Όταν έχεις ένα open source, οι πιθανότητες να έχει μπει κάποια σοβαρή ομάδα να ξεψαχνίσει το UX/UI δεν είναι και μεγάλη. 

Άρα ναι, για τους developers που το έφτιαξαν, όταν κάτι δουλεύει, δουλεύει. Μόνο κατά τύχη θα βρεθεί κάποιος να το κάνει πιο φιλικό. 

Αν όμως το ζήτημα ήταν εμπορικό, θα σου έλεγα πόσοι UX designers θα πληρώνονταν για να φτιάξουν κάτι που θα ΑΓΟΡΑΖΕ ο κόσμος. Βλέπε Adobe. 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 hours ago, immortalx said:

:

• 😁

Πλέον βέβαια υπάρχουν λύσεις όπως πχ το Mac mini που είναι τόσο value for money που είναι άτοπη η έκφραση «το πληρώνεις φυσικά».

Επεξ/σία από polaki
  • Like 1

21 hours ago, mpregos said:

ενταξει δεν υπαρχει αυτο, το επαθες, εσυ, ενας αντε αλλοι δυο.

μην τα βαζουμε ολα στο τέρμα και το τραβάμε. Οπώς ειπα εγω και πολλοι αλλοι δεν εχω πει ποτε bluescreen σε 10.

ενα outlook τριων ημερων και blue screen και εχεις απο hardware λαθος,να το πας για ελεγχο.

δεν παιζει.

Επισης την αγοραζουμε γφιατι ειμαστε επαγγελματιες και οταν παω στην εταιρεια δεν μπορω να πω σορρρυ δεν θελω windows δεν θελω τα GPO σας δεν θελω την πολιτικη AV που μου βαζετε δεν θελω intunes δεν θελω AD δεν θελκω να βλεπω τo address book Και το calendar των 2000 συναδελφων μου θυμαμαι τα εμαιλ απεξω που εχουν και ποιος παιρνει ποτε άδεια, θελω να βαλω ubuntu και thundebird. 

Eταιρεια ειναι να δουλεψει  θελει οχι να κανει "webdesign" δυο παιδια σε ενα δωμάτιο.

21 hours ago, Volga said:

Στο ένα μηχάνημά μου ξεκίνησα από Windows 7 έκανα το update σε 8 μετά σε 8.1 μετά σε 10άρια. Δεν έχω κάνει format από την αρχική εγκατάσταση των Windows 7. Το μηχάνημα πάει καντήλι, τώρα άρχισε να δείχνει τα χρόνια του και πήρα καινούριο και το άφησα στο γιο μου να παίζει Minecraft

επισης σε δουλεια χρονια πριν, απο xp Πήγα vista μετά 7 και δεν ειχα ουτε ενα Bluescreen, δεν εκανα ουτε ενα formatr και δουλευα ετσι για 4 χρονια νομιζω οπου μετά εκανα και upgrade σε 10 για αλλα δυο χρόνια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...