Προς το περιεχόμενο

Αγορά macbook pro 16 m2 max 32gb 1Tb Us keyboard

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από enlightened,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ξεκινήσει να ψάχνω για το συγκεκριμμένο laptop.

Μπορώ να το βρώ κάπου ετοιμοπαράδοτο χωρίς να κάνω build to order που παίρνει 2 μήνες;

Εχω δει κάποια κομμάτια σε istorm αλλά έχω την υποψία ότι είναι με μεικτό keyboard γιατί όταν πατάς στο site τους το english keyboard option δεν φαίνεται να γίνεται κάποιο action στη φόρμα τους.

Γενικά βλέπω είναι δύσκολα τα πράγματα.

Ούτε το amazon.com για τους Αμερικάνους δεν έχει διαθεσιμότητα.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, skiabox είπε

Μπορώ να το βρώ κάπου ετοιμοπαράδοτο χωρίς να κάνω build to order που παίρνει 2 μήνες;

Εχω δει κάποια κομμάτια σε istorm αλλά έχω την υποψία ότι είναι με μεικτό keyboard γιατί όταν πατάς στο site τους το english keyboard option δεν φαίνεται να γίνεται κάποιο action στη φόρμα τους.

e-mac κλπ δε βλέπω να υπάρχει διαθέσιμο, ούτε iSystem. Στο Πλαίσιο όμως, έχει κάποια τελευταία τεμάχια απ' ότι βλέπω. Θα πρότεινα να επικοινωνήσεις μαζί τους για να επιβεβαιώσεις το layout. Διαφορετικά μιλάς με iStorm. 

Δημοσ.
1 hour ago, M A T R I X said:

e-mac κλπ δε βλέπω να υπάρχει διαθέσιμο, ούτε iSystem. Στο Πλαίσιο όμως, έχει κάποια τελευταία τεμάχια απ' ότι βλέπω. Θα πρότεινα να επικοινωνήσεις μαζί τους για να επιβεβαιώσεις το layout. Διαφορετικά μιλάς με iStorm. 

Εχω μπει και στο πλαίσιο πολλές φορές αλλά αν ανοίξεις κάτω εκεί που λέει πληκτρολόγιο είναι το διπλό (GR|EN)

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, skiabox είπε

Εχω μπει και στο πλαίσιο πολλές φορές αλλά αν ανοίξεις κάτω εκεί που λέει πληκτρολόγιο είναι το διπλό (GR|EN)

Ναι ισχύει. Από iStorm η επιλογή "αγγλικό" είναι για international layout πάντως. Αν θέλεις US νομίζω η μόνη επιλογή είναι BTO..

Δημοσ.
Just now, M A T R I X said:

Ναι ισχύει. Από iStorm η επιλογή "αγγλικό" είναι για international layout πάντως. Αν θέλεις US νομίζω η μόνη επιλογή είναι BTO..

Εντάξει us και international είναι σχεδόν το ίδιο.

Απλά επειδή όταν επιλέγεις us keyboard στο site της istorm δεν γίνεται κάποιο action στη φόρμα, έχω την εντύπωση ότι θα είναι μόνο build to order.

Εκτός αν έχετε δει σε κάποιο φυσικό κατάστημα us keyboard laptops.

Εγώ στο τοπικό iStorm κατάστημα δεν έχω δει πάντως.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, skiabox είπε

Και γιατί δεν τους παίρνεις τηλέφωνο να το επιβεβαιώσεις; 🤔

• Λύση
Δημοσ.
10 hours ago, skiabox said:

Ό,τι keyboard και να βάλεις εκτός από το ελληνο-λατινικό είναι ΒΤΟ και περιμένεις περίπου 4-6 εβδομάδες. Δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα ούτε τα US ούτε τα International μοντέλα. Κάνε παραγγελία από iStorm (ή όποιο επίσημο κατάστημα σε ενδιαφέρει, όλα το κάνουν) και επίλεξε το Αγγλικό και γράψε στα σχόλια ότι θες το US Layout. Αυτοί ούτως ή άλλως θα σε πάρουν να στο επιβεβαιώσουν εφόσον δουν ότι άλλαξες το πληκτρολόγιο γιατί πρέπει να πληρώσεις το 30% για να φύγει η παραγγελία στην Κίνα. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Στην αρχή σκεφτόμουν για το pro αλλά το max θα μου δώσει και την εξτρα ανάλυση την οποία χρειάζεται το ένα από τα 2 εξωτερικά μου monitors.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 18/07/2023 at 11:14, skiabox said:

Στην αρχή σκεφτόμουν για το pro αλλά το max θα μου δώσει και την εξτρα ανάλυση την οποία χρειάζεται το ένα από τα 2 εξωτερικά μου monitors.

το παρέλαβες ?
Στείλε μας feedback, photos etc.

Δημοσ.
1 hour ago, gandrian said:

το παρέλαβες ?
Στείλε μας feedback, photos etc.

Έχει 2 μήνες αναμονή ακόμα. Εξωτερικά btw δε θα δεις κάτι διαφορετικό όταν με το καλό έρθει 

Δημοσ.

Καλορίζικο με το καλό να σου έρθει! Εχει κανείς εμπειρία πως είναι για day to day use ή 16'αρα οθόνη; Μπορεί να "αντικαταστήσει" το κανονικό μόνιτορ;

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε

Καλορίζικο με το καλό να σου έρθει! Εχει κανείς εμπειρία πως είναι για day to day use ή 16'αρα οθόνη; Μπορεί να "αντικαταστήσει" το κανονικό μόνιτορ;

Η οθόνη του είναι άψογη, αλλά γιατί να αντικαταστήσει ένα κανονικό μόνιτορ; 

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο το θέμα της διαγωνίου, που ακόμη και 16", για μένα, είναι πολύ λίγες μπροστά στις 24".

Έχει να κάνει με την όλη εργονομία, ιδιαίτερα αν δουλεύεις για ώρες στον υπολογιστή. Που όσο καλό/μεγάλο και να είναι ένα λαπτοπ, θα σου δημιουργήσει ορθοπεδικά θέματα σε πολύωρη χρήση. Ακόμη και πιτσιρικάς να είναι κάποιος και δεν "καταλαβαίνει" από αυτά ακόμη, θα το νιώσει χρόνια αργότερα που θα έχει συσσωρευτεί το πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως θυμάμαι όταν έκανα ΒΤΟ το δικό μου MacBook Pro βάζοντας την έξτρα ram και ένα κλικ καλύτερο επεξεργαστή ζήτησα ξένο πληκτρολόγιο αποκλειστικά. Μου είχαν πει ότι θα κάνει 6 βδομαδες. Ήρθε στις 4. Δε ξέρω αν είναι αλήθεια η ψέμματα αλλά ο υπάλληλος της Istorm μου είπε ότι εμπειρικά βλέπει ότι τα ΒΤΟ που ζητάνε ξένο πληκτρολόγιο και όχι ελληνικό έρχονται ελαφρώς ταχύτερα ενδεχομένως λόγω της καλύτερης γενικά παγκόσμιας διαθεσιμότητας τους για ευνόητους λογους 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...