Stelaras1993 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 7 ώρες πριν, Bill2006 είπε Για αυτό υπάρχει η λαϊκή Εχεις φαει αγορι μου βάφτισμα και σκουπιδια απο λαϊκή που δεν χωράει ο νους σου. Ελα ο επομενος .
magictoboggan Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 2 minutes ago, sdikr said: έχει τόσα πολλά δηλητήρια που τρώμε, πίνουμε, καπνίζουμε γιατί μας αρέσουν πάντα έτσι ήταν, αλλιώς θα τρώγαμε μόνο βραστό κολοκυθακι Δεν ήταν πάντα έτσι, ούτε σε αναγκάζει κάποιος να τα χρησιμοποιείς! Αν απομακρυνόταν ο άνθρωπος από αυτά και δεν τα ενίσχυε οικονομικά δε θα υπήρχαν. Τι να πω, μακάρι να έχετε πάντα υγεία και να αλλάξετε σκεπτικό. 1
sdikr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 1 minute ago, magictoboggan said: Δεν ήταν πάντα έτσι, ούτε σε αναγκάζει κάποιος να τα χρησιμοποιείς! Αν απομακρυνόταν ο άνθρωπος από αυτά και δεν τα ενίσχυε οικονομικά δε θα υπήρχαν. Τι να πω, μακάρι να έχετε πάντα υγεία και να αλλάξετε σκεπτικό. Μα δεν με αναγκάζει κάποιος 1
magictoboggan Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 1 minute ago, sdikr said: Μα δεν με αναγκάζει κάποιος Δε σε ενδιαφέρει η υγεία σου και το να μην τρέχεις στους γιατρούς;
sdikr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 2 minutes ago, magictoboggan said: Δε σε ενδιαφέρει η υγεία σου και το να μην τρέχεις στους γιατρούς; Φυσικά και με ενδιαφέρει, αλλά θέλω να κρατάω μια ισορροπία ανάμεσα στην απόλαυση και στο κολοκυθάκι το νεροβραστό (γιατί όταν το ρίχνεις στην σχάρα γίνεται άλλο πράγμα) 1
paulchro Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, sdikr είπε Φυσικά και με ενδιαφέρει, αλλά θέλω να κρατάω μια ισορροπία ανάμεσα στην απόλαυση και στο κολοκυθάκι το νεροβραστό (γιατί όταν το ρίχνεις στην σχάρα γίνεται άλλο πράγμα) μετοχος?
sdikr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 3 minutes ago, paulchro said: μετοχος? Ο Βασικός καθώς και στα burger king 1
magictoboggan Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 5 minutes ago, sdikr said: Φυσικά και με ενδιαφέρει, αλλά θέλω να κρατάω μια ισορροπία ανάμεσα στην απόλαυση και στο κολοκυθάκι το νεροβραστό (γιατί όταν το ρίχνεις στην σχάρα γίνεται άλλο πράγμα) Συνήθως οι επακόλουθες αρνητικές συνέπειες υπερέχουν από τη στιγμιαία ψευτο-απόλαυση, αλλά εσύ αποφασίζεις! Δε θα πεις ποτέ σου μετάνιωσα που έκανα γυμναστική η μετάνιωσα που έφαγα το βραστό κολοκυθάκι η μετάνιωσα που αντί να κάθομαι να βλέπω σειρές πήγα για περπάτημα. Από την άλλη πολλές φορές θα πεις μετάνιωσα που κάπνισα, μετάνιωσα που έφαγα δηλητήρια, μετάνιωσα που μέθυσα κτλπ. Και στο τέλος της ημέρας κατά την άποψή μου εκεί έρχεται η πραγματική απόλαυση και ευχαρίστηση. Όταν ξέρεις ότι έπραξες ότι ωφελιμότερο μπορούσες και για εσένα αλλά και για τους άλλους. 2
sdikr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 1 minute ago, magictoboggan said: Συνήθως οι επακόλουθες αρνητικές συνέπειες υπερέχουν από τη στιγμιαία ψευτο-απόλαυση, αλλά εσύ αποφασίζεις! Δε θα πεις ποτέ σου μετάνιωσα που έκανα γυμναστική η μετάνιωσα που έφαγα το βραστό κολοκυθάκι η μετάνιωσα που αντί να κάθομαι να βλέπω σειρές πήγα για περπάτημα. Από την άλλη πολλές φορές θα πεις μετάνιωσα που κάπνισα, μετάνιωσα που έφαγα δηλητήρια, μετάνιωσα που μέθυσα κτλπ. Και στο τέλος της ημέρας κατά την άποψή μου εκεί έρχεται η πραγματική απόλαυση και ευχαρίστηση. Όταν ξέρεις ότι έπραξες ότι ωφελιμότερο μπορούσες και για εσένα αλλά και για τους άλλους. Κοίτα, το ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα μετανιώσω για τις απολαύσεις είναι σίγουρο, αλλά είμαι σίγουρος πως θα μετανιώσω και για τις απολαύσεις που έχασα. Και έχω μετανιώσει για μεθύσια την επόμενη, αλλά ακόμα και τώρα τα θυμάμαι, το κολοκυθάκι όχι 1
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Κάπου σε ένα ιατρείο εξελίσσεται ο παρακάτω διάλογος μεταξύ γιατρού και ασθενή: Γιατρός: – Δυστυχώς, κύριε, έχετε μόνο μια εβδομάδα ζωής… Άνδρας: – Γιατρέ μου, τι είναι αυτά που λες;;; σοκαρισμένος… Πες μου τι μπορώ να κάνω για να ζήσω έστω λίγο παραπάνω, σε παρακαλώ… Γ: – Τηγανιτά τρως; Α: – Ναι. Γ: – Θα τα κόψεις! Α: – Αν είναι να ζήσω παραπάνω….. Γ: – Λιπαρά τρως; Α: – Ναι. Γ: – Θα τα κόψεις! Α: – Αν είναι να ζήσω παραπάνω… Γ: – Ξενυχτάς; Α: – Ναι. Γ: – Θα το κόψεις! Α: – Αν είναι να ζήσω παραπάνω… Γ: – Σεξ κάνεις συχνά; Α: – Εννοείται γιατρέ μου… Γ: – Θα το κόψεις! Α: – Αν είναι να ζήσω παραπάνω… Γ: – Καπνίζεις; Α: – Ναι. Γ: – Θα το κόψεις! Α: – Αν είναι να ζήσω παραπάνω… Γ: – Αλκοόλ πίνεις; Α: – Ναι. Γ: – Θα το κόψεις! Α: – Εντάξει γιατρέ μου, αλλά δε μου είπες, αν κάνω όσα είπες πόσο παραπάνω θα ζήσω; Γ: – Πάλι μια βδομάδα θα ζήσεις… Αλλά θα σου φανεί αιώνας φίλε μου! 1
safridia Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, The_Judas είπε αντιθέτως στην λαική δεν ελέγχουν τίποτα, ενώ στα μεγάλα super market γίνεται πιο συχνά έλεγχος. Τι ειδος ελεγχου κανουν στα σουπερ μαρκετ; Ποτε εχετε δει να γινεται ελεγχος; Τα θελετε και τα λετε αυτα; 14 ώρες πριν, feelihipo είπε Στην εφαρμογή ακόμα η τιμή ισχύει με 4.80€ 2 burger, πατάτες και μεγάλο αναψυκτικο. Γενικά τα Mac είναι το μόνο φτηνό junk food πλέον, goods αξίζει το 1+1 και τα KFC είναι πανάκριβα. KFC Τριτη Boxmaster 1+1 αν και την τελευταια φορα που πηρα εβγαλε πολυ λαδιλα και δεν μου αρεσε πολυ Το μονο καλο που βλεπω ειναι οτι τα simply καναν τον κωδικο απο vodafone για 1+1 καθε 15 ημερες απο ενα μηνα που ηταν Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2023 από safridia
The_Judas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 17 ώρες πριν, gustom2008 είπε simply burgers μονο.real food! brothers in law με την προσφορά 1+1 της vodafone. Με τα goody's επίσης έχω κόλλημα γιατί με αυτά μεγαλώσαμε χαχα. Αλλά μόνο τα κλασικά παλιά burgers (ham, green, cheese κλπ) + club.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα