Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με την εφαρμογή των McDonalds μόνο για σήμερα 1+1 οι μεσαίες πατάτες.

image.png.110a84dc8b6f867ac8653b39c1f56162.png

Επεξ/σία από PaNtErAz
  • Like 1
  • Sad 2
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Θυμαμαι πριν 2 καλοκαιρια , επειδη ρεμπελιαζα και ξυπναγα βραδυ , πηγαινα στο drive thur και με σχεδον 5ε επαιρνα 3 cheesburger και μια πατατες . 

Απο τοτε δεν εχω ξαναπατησει το ποδι μου αλλα βλεπω τωρα τιμες ......

1.80 το cheese απο 1ε που ειχε ? 

Πατατες 3.30 ????? 

Να τα φατε στα φαρμακα

• Like 2
  • Sad 2
Δημοσ.

Το ότι ένας λογικός εγκέφαλος δεν θα πρέπει να πλησιάζει τα Mc σε ακτίνα 100 μέτρων, να μην το συζητήσουμε καλύτερα.

• Like 8
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Ολες οι πατάτες που κυκλοφορούν έτσι είναι.

Εκτος απο κανα χωραφάκι που βάζουν για δικιές τους.

Για αυτό υπάρχει η λαϊκή 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Bill2006 είπε

Για αυτό υπάρχει η λαϊκή 

Ναι γιατί της λαϊκής είναι αψεκαστες ολοκαθαρες 🤣🤣🤣

Στο θέμα , είχε παει πριν κάνα δίμηνο drive through μετά από πολλά χρόνια, και έχω να πω ότι πλέον δεν υπάρχει ο παραμικρός λογος να ασχοληθείς με McDonald's. Μερίδες μισές, τιμές διπλές, ποιότητα ακόμα και για mcdonald χαμηλή. Θλίψη με ψωμάκι.

• Like 8
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Bill2006 είπε

Για αυτό υπάρχει η λαϊκή 

αντιθέτως στην λαική δεν ελέγχουν τίποτα, ενώ στα μεγάλα super market γίνεται πιο συχνά έλεγχος.

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, papp0us είπε

Ναι γιατί της λαϊκής είναι αψεκαστες ολοκαθαρες 🤣🤣🤣

Στο θέμα , είχε παει πριν κάνα δίμηνο drive through μετά από πολλά χρόνια, και έχω να πω ότι πλέον δεν υπάρχει ο παραμικρός λογος να ασχοληθείς με McDonald's. Μερίδες μισές, τιμές διπλές, ποιότητα ακόμα και για mcdonald χαμηλή. Θλίψη με ψωμάκι.

Και που δεν τις μικραίνουν τις μερίδες. Shrinkflation λέγεται και εφαρμόζεται κατά κόρον τα τελευταία χρόνια.

Επεξ/σία από DownUNDERground
Δημοσ.
1 ώρα πριν, WaxOnWaxOff είπε

Θυμαμαι πριν 2 καλοκαιρια , επειδη ρεμπελιαζα και ξυπναγα βραδυ , πηγαινα στο drive thur και με σχεδον 5ε επαιρνα 3 cheesburger και μια πατατες . 

Απο τοτε δεν εχω ξαναπατησει το ποδι μου αλλα βλεπω τωρα τιμες ......

1.80 το cheese απο 1ε που ειχε ? 

Πατατες 3.30 ????? 

Να τα φατε στα φαρμακα

Στην εφαρμογή ακόμα η τιμή ισχύει με 4.80€ 2 burger, πατάτες και μεγάλο αναψυκτικο. Γενικά τα Mac είναι το μόνο φτηνό junk food πλέον, goods αξίζει το 1+1 και τα KFC είναι πανάκριβα.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DownUNDERground είπε

Και που δεν τις μικραίνουν τις μερίδες. Shrinkflation λέγεται και εφαρμόζεται κατά κόρον τα τελευταία χρόνια.

αυτο ακριβως, παντου μικραινουν τις μεριδες αλλα και τις συσκευασιες. Πηρα τις προαλλες ενα μιλκο και κατι δε μου καθοταν καλα...κοιταζω και απο 500ml το πηγαν στα 450 οι γυφτοι

καλα, για τα μακ, και μονο η χαρακτηριστικη μποχα που σου ερχεται αρκει για να μη πατησεις

• Like 3
Δημοσ.

Όλα τα fast food τα ίδια σκατά είναι.

Αλλά επειδή στο βρώμικο δε λέμε όχι, τα Mac Donalds τα έχω περιορίσει δραματικά τον τελευταίο χρόνο γιατί κοροΐδεύουν τον κόσμο.

Έχουν μικρύνει εμφανέστατα τις ποσότητες και έχουν εκτινάξει τις τιμές. Έπαιρνες μεγάλο menu me 5.60 € και πλέον θέλεις πάνω από 9 ευρώ για μικρότερη ποσότητα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...