PaNtErAz Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Με την εφαρμογή των McDonalds μόνο για σήμερα 1+1 οι μεσαίες πατάτες. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2023 από PaNtErAz 1 2
WaxOnWaxOff Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Θυμαμαι πριν 2 καλοκαιρια , επειδη ρεμπελιαζα και ξυπναγα βραδυ , πηγαινα στο drive thur και με σχεδον 5ε επαιρνα 3 cheesburger και μια πατατες . Απο τοτε δεν εχω ξαναπατησει το ποδι μου αλλα βλεπω τωρα τιμες ...... 1.80 το cheese απο 1ε που ειχε ? Πατατες 3.30 ????? Να τα φατε στα φαρμακα 2 2
Titos301 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, WaxOnWaxOff είπε 1.80 το cheese χαχαχα πλακα κανεις
DarkNGrimm Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Το ότι ένας λογικός εγκέφαλος δεν θα πρέπει να πλησιάζει τα Mc σε ακτίνα 100 μέτρων, να μην το συζητήσουμε καλύτερα. 8 1
Titos301 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 To make the potatoes flawless for the fries, they (McDonald’s) treat them with a pesticide called ‘Monitor’. According to Pollan, the pesticides are so toxic that the farm where these potatoes are grown is a no-entry zone for five days after the pesticide is sprayed. Then to eliminate the harmful effect of the pesticide, the harvest is further stored in an atmosphere-controlled shed that is almost the size of a football stadium, as they are not edible for another six weeks. 3 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 12 λεπτά πριν, Titos301 είπε To make the potatoes flawless for the fries, they (McDonald’s) treat them with a pesticide called ‘Monitor’. According to Pollan, the pesticides are so toxic that the farm where these potatoes are grown is a no-entry zone for five days after the pesticide is sprayed. Then to eliminate the harmful effect of the pesticide, the harvest is further stored in an atmosphere-controlled shed that is almost the size of a football stadium, as they are not edible for another six weeks. Ολες οι πατάτες που κυκλοφορούν έτσι είναι. Εκτος απο κανα χωραφάκι που βάζουν για δικιές τους.
Bill2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Ολες οι πατάτες που κυκλοφορούν έτσι είναι. Εκτος απο κανα χωραφάκι που βάζουν για δικιές τους. Για αυτό υπάρχει η λαϊκή 2
darkmatinee Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, Titos301 said: To make the potatoes flawless for the fries, they (McDonald’s) treat them with a pesticide called ‘Monitor’. According to Pollan, the pesticides are so toxic that the farm where these potatoes are grown is a no-entry zone for five days after the pesticide is sprayed. Then to eliminate the harmful effect of the pesticide, the harvest is further stored in an atmosphere-controlled shed that is almost the size of a football stadium, as they are not edible for another six weeks. ΓΤΠ γενικώς τα McDonald αλλά μην γράφουμε και ό,τι να ναι... https://fullfact.org/online/McDonalds-pesticide-Monitor-false/ https://www.politifact.com/factchecks/2022/oct/28/instagram-posts/the-pesticide-monitor-hasnt-been-used-on-potatoes/ https://leadstories.com/hoax-alert/2022/11/fact-check-mcdonalds-fries-do-not-contain-an-insecticide-named-monitor.html Quote What does Mr Pollan say? We contacted Mr Pollan to alert him to the claims now circulating. He said: “It's true that Monitor is no longer in use in the US. My account is based on reporting I did in the late nineties. I'm glad you will be updating it.” Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2023 από darkmatinee 6 5
papp0us Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, Bill2006 είπε Για αυτό υπάρχει η λαϊκή Ναι γιατί της λαϊκής είναι αψεκαστες ολοκαθαρες 🤣🤣🤣 Στο θέμα , είχε παει πριν κάνα δίμηνο drive through μετά από πολλά χρόνια, και έχω να πω ότι πλέον δεν υπάρχει ο παραμικρός λογος να ασχοληθείς με McDonald's. Μερίδες μισές, τιμές διπλές, ποιότητα ακόμα και για mcdonald χαμηλή. Θλίψη με ψωμάκι. 8
The_Judas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 15 λεπτά πριν, Bill2006 είπε Για αυτό υπάρχει η λαϊκή αντιθέτως στην λαική δεν ελέγχουν τίποτα, ενώ στα μεγάλα super market γίνεται πιο συχνά έλεγχος. 6 1
DownUNDERground Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, papp0us είπε Ναι γιατί της λαϊκής είναι αψεκαστες ολοκαθαρες 🤣🤣🤣 Στο θέμα , είχε παει πριν κάνα δίμηνο drive through μετά από πολλά χρόνια, και έχω να πω ότι πλέον δεν υπάρχει ο παραμικρός λογος να ασχοληθείς με McDonald's. Μερίδες μισές, τιμές διπλές, ποιότητα ακόμα και για mcdonald χαμηλή. Θλίψη με ψωμάκι. Και που δεν τις μικραίνουν τις μερίδες. Shrinkflation λέγεται και εφαρμόζεται κατά κόρον τα τελευταία χρόνια. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2023 από DownUNDERground
feelihipo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, WaxOnWaxOff είπε Θυμαμαι πριν 2 καλοκαιρια , επειδη ρεμπελιαζα και ξυπναγα βραδυ , πηγαινα στο drive thur και με σχεδον 5ε επαιρνα 3 cheesburger και μια πατατες . Απο τοτε δεν εχω ξαναπατησει το ποδι μου αλλα βλεπω τωρα τιμες ...... 1.80 το cheese απο 1ε που ειχε ? Πατατες 3.30 ????? Να τα φατε στα φαρμακα Στην εφαρμογή ακόμα η τιμή ισχύει με 4.80€ 2 burger, πατάτες και μεγάλο αναψυκτικο. Γενικά τα Mac είναι το μόνο φτηνό junk food πλέον, goods αξίζει το 1+1 και τα KFC είναι πανάκριβα. 3
duende Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, DownUNDERground είπε Και που δεν τις μικραίνουν τις μερίδες. Shrinkflation λέγεται και εφαρμόζεται κατά κόρον τα τελευταία χρόνια. αυτο ακριβως, παντου μικραινουν τις μεριδες αλλα και τις συσκευασιες. Πηρα τις προαλλες ενα μιλκο και κατι δε μου καθοταν καλα...κοιταζω και απο 500ml το πηγαν στα 450 οι γυφτοι καλα, για τα μακ, και μονο η χαρακτηριστικη μποχα που σου ερχεται αρκει για να μη πατησεις 3
Zus Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Όλα τα fast food τα ίδια σκατά είναι. Αλλά επειδή στο βρώμικο δε λέμε όχι, τα Mac Donalds τα έχω περιορίσει δραματικά τον τελευταίο χρόνο γιατί κοροΐδεύουν τον κόσμο. Έχουν μικρύνει εμφανέστατα τις ποσότητες και έχουν εκτινάξει τις τιμές. Έπαιρνες μεγάλο menu me 5.60 € και πλέον θέλεις πάνω από 9 ευρώ για μικρότερη ποσότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα