Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή έχει κάμποσα μοντέλα, εάν δεν θέλουμε με μπαταρια ποιος είναι ο αντίστοιχος DC με μπριζα?

Υ.γ παίρνει έξτρα τηλεχειριστήριο αυτός εκτός από χειρισμό κινητού?

Spoiler

Γενικά είμαι υπέρ των ανεμιστήρων οροφής, δεν πιάνουν χώρο μέσα στο δωμάτιο και λόγο όγκου μαλλον καλύπτουν καλύτερα όλο το δωμάτιο(προφανώς μικρό) αλλά στο σαλόνι δεν βολεύει να πάω σε τέτοια λύση κ δυστυχώς δεν μπορώ να βάλω και κλιματιστικό.

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, netgeo είπε

Επίσης το breeze ειναι selling point και όχι πατάτα.

Κάνει ακριβώς αυτό που λέει.

Δεν ειπα οτι δεν κανει αυτο που λεει (δηλαδη να νιωθεις σαν να σε βαραει φυσικος ανεμος) απλα λογω καυσωνα ακομα δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω ουτε καν βράδυ. Προτιμώ να το εχω στο 3 με direct breeze

Δημοσ.

Nαι το breeze δεν εχει την ενταση που εχει το direct που ειναι τουρμπο στο 4 (ολα σχετικα βεβαια).

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikx είπε

Nαι το breeze δεν εχει την ενταση που εχει το direct που ειναι τουρμπο στο 4 (ολα σχετικα βεβαια).

Αυτό ακριβώς, είναι για πιο light καταστάσεις και οχι τις μερες που διανύουμε τωρα

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει η ενδιαφερει κανενα αλλα με ενα θερμομετρο της Χiaomi μεσα απο το app το ρυθμιζετε να αναβει μονος του οταν η θερμοκρασια φτασει ενα νουμερο.

• Like 2
Δημοσ.

Αν σκεφτείς το μοτέρ που φοράει dc και την οικονομία που προσφέρει θα την κάνει την απόσβεση. Δεν πιστεύω πως μπορεί να υπάρχει πιο αθόρυβος ανεμιστήρας, τον έχω στο 3 και ακούγεται μόνο ένας ελαφρύς ήχος από τον αέρα! Ούτε τρίξιμο όπως γυρίζει δεξιά-αριστερά ούτε το παραμικρό.οποιος έχει αμφιβολία δίνω το τηλ μου να μ κάνει μια βιντεοκληση για να τον δει στην χρήση. Εμένα με βόλεψε o Pro με την μπαταρία λόγω τοποθέτησης σε μέρος που δεν έχει πρίζα (μπαλκόνι). Είναι σίγουρα vfm! 

5 λεπτά πριν, nikx είπε

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει η ενδιαφερει κανενα αλλα με ενα θερμομετρο της Χiaomi μεσα απο το app το ρυθμιζετε να αναβει μονος του οταν η θερμοκρασια φτασει ενα νουμερο.

Δεν βρήκα κάτι στο app που είναι το θερμόμετρο? 

• Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, doom26 said:

Δεν βρήκα κάτι στο app που είναι το θερμόμετρο? 

Είναι εξτρά συσκευή,  πας μετά σε smarthome xiaomi  με εφαρμογή κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν υπαρχει wifi στο σπιτι , μπορει να δουλεψει ο ανεμιστηρας ? (εφοσον δεν εχει φυσικο τηλεκοντρολ ? )

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, WaxOnWaxOff είπε

Αν δεν υπαρχει wifi στο σπιτι , μπορει να δουλεψει ο ανεμιστηρας ? (εφοσον δεν εχει φυσικο τηλεκοντρολ ? )

Nαι και χωρις wifi με τα κουμπια .

Δημοσ.
5 minutes ago, WaxOnWaxOff said:

εχει controls πάνω στον ανεμιστήρα  και δεν μπορεί να μην υπάρχει ενα κινητό αν θέλεις να το έχεις και απομακρυσμένα 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, sdikr είπε

Είναι εξτρά συσκευή,  πας μετά σε smarthome xiaomi  με εφαρμογή κλπ

Έχω έξτρα θερμόμετρο απλά δεν ήξερα πως γίνεται να συνδυαστούν μέσω του app. Τώρα το είδα και είναι πολύ ενδιαφέρον! 

2 λεπτά πριν, sdikr είπε

εχει controls πάνω στον ανεμιστήρα  και δεν μπορεί να μην υπάρχει ενα κινητό αν θέλεις να το έχεις και απομακρυσμένα 

Μου έκανε εντύπωση το γεγονός του remote control. Πίστευα πως θα έπρεπε να είναι στο ίδιο δίκτυο για να συνεργαστούν αλλά τελικά όχι. Ο ανεμιστηρας στο router, το κινητό στα δεδομένα και δουλεύει άψογα. Αν δλδ θες να το ανοίξεις πριν πας σπίτι δουλεύει. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, όποιος ενδιαφέρεται για τον  xiaomi fan pro 2 τον αγόρασα από εδώ https://www.phonegallerystore.gr/shop/small-home-appliances/smart-home/eksupnoi-aisthitires/ανεμιστήρας-xiaomi-mi-smart-standing-fan-2-pro-white-bhr5856eu/   89€. Επικοινωνήστε για διαθεσιμότητα. Μόνο από Αθήνα γιατί δεν κάνουν αποστολή. Πρέπει να τον παραλάβεις από το κατάστημα. 

Επεξ/σία από Belial
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
Στις 16/7/2023 στις 9:54 ΠΜ, Sebu είπε

Οπως πανε τα πραγματα με κλιματικη αλλαγη και ερημοποιηση και ακραιο καιρο, θεωρω οτι οι ανεμιστηρες οροφης θα επρεπε να ειναι ηδη must ως εγκατασταση για να μην πω κιολας να περιλαμβανονται στα διαφορα εξοικονομω ή επιδοτουμενα. Ενας σε σαλονι-κουζινα και ενας στο υπνοδωματιο καλυπτεις το μεγαλυτερο μερος του σπιτιου με ρευμα αερα που σου δινει αυτη την αισθηση του "φαινόμενου ανεμου" και της "δροσιάς" με χαμηλοτερο κοστος εναντι κλιματιστικου και πιο υγιεινα χωρις να ξηραινει ατμοσφαιρα ή να κινδυνευεις απο μουχλες και μυκητες αν δεν καθαριζεις τακτικα ολο το κλιματιστικο (οχι μονο τα φιλτρα).

Καλες αγορες και καλές χρησεις σε οσους τους αγορασαν.

Εχω εναν ανεμηστηρα οροφης απο ΙΚΕΑ, οταν τους εδινε σε προσφορα.
Δεν τον εχω βαλει ακομη γιατι εκει που θα φυσαει ειναι ουσιαστικα τα ποδια μας στο κρεβατι και δεν ξερω εαν θα κανει δουλεια η θα παει τσαμπα η εγκατασταση.

Μονο εμενα μου φαινονται παρα πολλα λεφτα για τον ανεμηστηρα του θεματος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...